”Öppna” GCR/RV Geopolitisk överblick, söndag 28 maj, 2017

”Open” – ”Öppna”

GCR/RV Geopolitisk överblick

söndag 28 maj, 2017

Eftersom det är söndag och RV inte dök upp i går kväll och tid och dag för start fortfarande är en öppen fråga, så tycker jag att det vore klokt att backa tillbaka till början varför vi alla hamnade i denna virvelvind som kan kallas RV-resan – ur ett andligt perspektiv.

Nedan finns min anledning till att jag fortfarande är förhoppningsfull och också håller mig kvar och är uppmärksam:

Filipperbrevet 4:6-8

Gör er inga bekymmer för något utan låt Gud i allt få veta era önskningar genom åkallan och bön med tacksägelse. Då skall Guds frid, som övergår allt förstånd, bevara era hjärtan och era tankar i Kristus Jesus.

För övrigt, bröder, allt som är sant och värdigt, rätt och rent, allt som är värt att älska och uppskatta, ja, allt som kallas dygd och förtjänar beröm, tänk på allt sådant.

Dessa verser fick igång mig år 2009 och ljuder fortfarande som sanna för mitt hjärta gällande varför JAG ÄR tryggare och inte kan sova alltigenom hela helgens nätter som följer denna historiska händelse … eftersom den kommer att bli det sista i form av en vinstbringande affär jag någonsin kommer att göra.

Men idag …

Jag vet att det förekommer besvikelse.

Jag vet att det förekommer nedstämdhet.

Jag vet att det förekommer rädsla.

Jag vet att det förekommer lidande.

Och jag vet att en RV håller på att bryta sig igenom, efter 20 år här, för att rädda och återställa jordens saktmodiga – för evigt.

Så vad väljer du att fokusera på idag?

Att du inte har din mirakulösa välsignelse i handen, eller att du får uppleva detta mirakel när det vecklar ut sig som en blomma som graciöst öppnar sig för att slå ut i blom?

Ingen skriker åt en ros att den ska öppna sig. Ändå öppnar den sig alltid och är ett ordlöst genialiskt väsen, när den uppenbarar sin skönhet.

Vissa av de händelser som har ägt rum under detta veckoslut var otroligt intensiva när de kom in och några till och med bortom häpnadsväckande. Speciellt i Panama, Beijing och Tel Aviv.

Gott folk, i världen existerar några giriga, äckliga, själlösa människor. Men det är inga nyheter för den här skaran …

Det förekom flera försök till attacker i en rad länder som snabbt grusades. Vilket förresten var förväntat.

Så ja, skorpionerna försökte sticka, flera gånger, på flera platser och nästintill alla blev hindrade. Det förekom några som kanske kunde anses vara framgångsrika men de kommer inte att göra stora nyhetsrubriker.

Trumps återkomst till USA var betydelsefull på flera plan.

Svärsonen Jared Kushner är nu politiskt toxisk. Nästintill alla andra i Trumps personal i Vita Huset, med en förmodan angående Priebus, har redan politiskt blivit rostade.

De Vita Knektarna inom underrättelsetjänsten har isolerat Trump.

Samma taktikförfarande användes mot Nixon under en mycket längre cykel av fällande droppvis medialäckor. Dropp, dropp, dropp.

Denna morgon har Trump ingenstans att vända sig för att finna allierade – på grund av sin konstruktion av krigsskapande.

Vilket innebär att hans varumärke nu är i fara och tanken på att detta är den enda sak som han inte vill riskera att förlora – vilket i sin tur kan garantera hans avgång som President – något som i slutänden fortfarande är Republikens främsta mål.

En fredlig övergång från makten i USA, också i Israel och Ukraina för Ryssland och Kina, som är marionett-mästarna i alla dessa tre instanser.

Det gamla gardet håller fortfarande fast vid en illusion gällande en geopolitisk relevans som helt enkelt inte finns där. Och när de i förhandlingarna stängs ner, tar de till fysiskt våld eftersom det är deras enda logiska alternativ.

Men att hota en hel värld som man inte längre kontrollerar, är ologiskt om inte ytterst självmordsbenäget, och det är vad vi väntar ut – nu timme för timme – att den nya verkligheten ska bäddas in med det gamla trotsiga maktsystemet.

Och hela denna vecka, speciellt igår kväll, förlorade kabalens återstående underhuggare hela sitt potentiella inflytande att ta till våld.

Överväg det miraklet.

Kejsaren är nu helt naken. Skadad. Förblödande. Utan huggtänder. Uttröttad. Och vissen på sin ranka.

Återstår ingen farlig möjlighet till strid efter RV … vilket är den tryggaste vägen framåt för mänskligheten.

Bara för att du inte känner till eller får se alla saftiga detaljer, betyder det inte att RV inte håller på att äga rum … snabbt … med all säkerhet … och rikligt.

Så idag, välj att fokusera på det som är rättfärdigt och sant. Stå vid din kurs. Håll fast vid din vision. Så kommer vi all fram tillsammans.

Lova det.

Vi, jordens saktmodiga, har blivit starka och vi kommer alla att sätta igång, medan ingen av den en gång starka, nu saktmodiga kabalen följer med oss.

Gud är med oss.

 

“Open” – GCR/RV/Geopolitical Overview – Sunday – May 28, 2017

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...