Änglarna via Ann Albers, 26 maj, 2017

Änglarna, 26 maj 2017

Via Ann Albers

 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Andas in och håll andan. Slappna sedan av och låt den flöda naturligt. Ni har precis inhalerat hela livet. Ni har tillåtit er kropp att andas in nyttiga frekvenser och, när ni andades ut, släppa alla onödiga frekvenser. Ni behövde inte klura ut hur andningsprocessen eller fördelningen av syret i blodomloppet eller elimineringen av gifterna fungerar. Allt det här händer naturligt och enkelt.

Kan ni föreställa er att varje andetag är ett mirakel? Ni tar inte bara emot syre i varje andetag, utan också information. Er andedräkt är laddad, inte bara med fysiska näringsämnen, utan också med energetiska näringsämnen – frekvenser, information, även med änglar ibland. Vi kan ”surfa” in i era kroppar på inandningen, som en energi, och göra justeringar i ert fält, för att sedan ”surfa” ut på utandningen. Vi gör det lika enkelt som de vågor som sänder era TV- och radiosignaler, rör sig ut och in ur er hela tiden.

Tänk på det här när ni andas. Tänk på något ni önskar er i era liv. Be om hjälp. Be änglarna att justera era energifält för att få er mer i ”samklang” med det som ni vill ta emot. Vill ni ha fred? Be om det. Överflöd? Be oss att hjälpa er med det. En relation? Be oss att hjälpa er att uppskatta er själva tillräckligt för att dra till er den rätte. Vill ni ha en ny bil? Be oss att hjälpa er att höja ert egenvärde, så att ni tror på att ni kan dra till er en. Ta tid på er. Ange er avsikt och inhalera.

När ni håller andan så föreställ er att den fyller er med ljus, att den fyller varje cell, genljuder i varje del av er hjärna, kropp och själ till en fantastisk harmonisering med det ni söker. Andas nu ut. Ni släpper nu ut alla oharmoniska frekvenser.

Det kan faktiskt vara så enkelt, kära ni. Vi ”väntar i kulisserna” som ni säger, för att hjälpa er. Vårt energetiska bistånd är mycket mer produktivt och värdefullt för er än vad vi kan förändra i er yttre värld, därför att när er energi är anpassad till det ni söker, blir ni magnetiska. I den verkligheten kan vi hjälpa er ännu mer.

Andas …

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

 

Du gillar kanske också...