Nya Republiken Intel Uppdatering – 18 oktober 2016

th-4

Nya Republiken Intel Uppdatering – 18 oktober 2016

 

Republikens Suverän Fest

En Republikfest bröt ut på ett reservat för Indianer i Reno i går kväll efter att Kinesiska Äldre först utsåg den tillfälliga presidenten för ”Republic of the United States” Joseph Dunford fredligt och sedan lagligen överförde republikens presidentskap till talaren av ”Huset” till Paul Ryan av följande två skäl:

  • President Obama och vice president Biden tvingades att avgå när Påve Francis frigjorde ”United States of America Corporation” från Vatikanskt ägande i september 2015. Talaren i Huset står därför härnäst i linje för presidentskapet i enlighet med Konstitutionen.
  • Dessutom så var Kinesiska Äldre inkluderande ”Farfar” närvarande för att skriva över kontroll av TRN/USN (ny amerikansk valuta) till Republikens monetära auktoritet och införa en ny operationell budget för den nya regeringen under Republiken.

Det betyder att den länge förväntade TRN/USN kombinationen nu kontrolleras av Republikens egen UST (United States Treasury), och inte den privatägda FED (Federal Reserve Bank), och att vår valuta är både aktiverad och internationellt erkänd vid detta datum, då alla är guld backade valutor globalt i Republikens bankhemvist för obehindrade investeringar och globala överföringar – Ingen liten bedrift och därför firandet.

Detta betyder i sin tur att vi nu bara väntar på att Republikens ledarskap släpper RV (valutaomvärderingen) på sitt eget sätt, med egna händer, inom deras egna suveräna territorier – minus något utländsk nations övervakande. Det är inte heller en ringa bedrift att det amerikanska folket har återfått kontroll över deras egen regering, valuta och nation – allt vid samma historiska ögonblick. Detta medför vår återuppståndna goda anseende hos alla nationer i det internationella sammanhanget och vi uttalar därför igen vår suveränitet som en fri och demokratisk ”Republic of the United States”!

 

Tack till heroiska Vita Hattarna!

Tack till mäktiga Ryssland!

Tack för tålamod till Kina!

Tack till nobla Äldre/”Farfar”

Tack oh barmhärtige Gud

Vi är för evigt ödmjuka och tacksamma

You may also like...