GFL Andromeda om aktuella utvecklingar, 7 juli, 2021

 

Hälsningar, kära jordbor!

Idag vill vi dela de aktuella nyheterna från den subtila nivån med dig och vår syn på de händelser som äger rum på jorden nu.

Huvudnyheten är att Ashtar Sherans flygflotta i slutändan har besegrat armadan från de mörka styrkorna som mest representerades av de grå’s rymdskepp som har lämnat sina underjordiska baser på din planet.

Därför har den dolda regeringens representanter på din planet förlorat sina huvudsakliga allierade och nu är deras enda hopp om överlevnad underjordiska städer som de har förberett i många år för nödfall.

Men just nu till deras förvåning har en sådan ”nödsituation” visat sig vara människor som de föraktade och betraktade som sina slavar.

Dessa omänskliga varelser har blivit helt säkra på sin straffrihet och har förlorat känslan av verklighet, liksom känslan av försiktighet.

De fortsatte att agera på sitt vanliga fräcka sätt baserat på lögner och bedrägerier och tog inte hänsyn till det faktum att jordens vibrationer är annorlunda nu.

Det är därför många människor som har lyckats anpassa sig till jordens nya vibrationer naturligt avvisar allt det som myndigheterna och massmedias representanter försöker påtvinga dem.

Människor känner all falskhet i sina handlingar och ord genom intuition. Och tvärtom tas allt som förmedlas av rena informationskällor som inte stöds av myndigheter ivrigt emot av dem och svaras av deras själar och hjärtan.

Den ”omstart” som världsregeringen drömde om har inträffat men det inträffade på ett ganska oväntat sätt för dem.

Faktum är att på din planet nu pågår en ”omstart” av mänskligt medvetande för en högre vibrationsnivå som gör det möjligt för mänskligheten att göra en övergång med jorden till den fjärde och senare till den femte dimensionen.

Då det gäller världsregeringens planer för allmän vaccination och chip inplantat av befolkningen följdes de mestadels av representanter för raser och civilisationer med låga vibrationer förkroppsliga som människor, med unga och omogna mänskliga själar som fortfarande lever i överensstämmelse med världsprogrammen från den tredje dimensionen bland dem.

Så nu på din planet är det det avgörande ögonblicket för ljuset och de mörka styrkornas konfrontation som utan tvekan kommer att sluta med ljusstyrkanas seger, eftersom SANNINGEN stöter på dem, och det är den enda som kan resonera med jordens nya vibrationer.

Lögn, hyckleri, ilska, hat, aggression löses upp i dessa gudomliga energier och tvingas försvinna från din planet liksom de som är inaktuella.

Och det blir allt tydligare: alla de allvarliga onda gärningarna från den härskande toppen avslöjas, deras djurflin, hat i ögonen mot människor.

De är nu oförmögna att gömma sina känslor bakom de anständiga maskerna, lagerfraserna och varumärkesflin.

Deras verkliga väsen blir iögonfallande.

Deras makthierarki förstörs framför dina ögon.

Nu kan de inte påverka medvetandet hos rena mänskliga själar som har blivit utsatta för det gudomliga ”regnet” av höga vibrationer.

Mänsklighetens stora väckelse är i full gång och vi ser gärna denna magnifika bild av ditt samvets väckelse och ditt återkommande till Skaparen.

Vi ser fram emot att träffa dig för att dela med oss ​​av vår erfarenhet och teknik och acceptera dig i samhället av galaxer av högt utvecklade civilisationer som kära och efterlängtade gäster.

Vi älskar dig djupt och är mycket stolta över dig.

Eldsterådet i Andromeda-konstellationen talade till dig

Du gillar kanske också...