Meditation i Agartha via Inger Norén 9 juli 2021

 

Meditation i Agartha via Inger Norén
9 juli 2021

Efter några djupa andetag i min meditation befinner jag mig plötsligt i de inre dimensionerna på Jorden, närmare bestämt Agartha. De har kallat på mig för att jag ska få stärkande energier och de tar mig till ett vattenfall med en liten bäck som flyter ut i havet. Jag sätter mig under vattenfallet och jag känner hur jag följer med vattnet i bäcken ut mot havet. Jag reser genom havet runt Jorden och även i de stora floderna.

Min uppgift är att skicka mitt ljus framför mig som en blå gata av ljus och det sprider sig upp över land till människorna i varje land där jag reser förbi.

Även de stora vattenvarelserna får ta del av ljuset och som de absorberar lätt med solljuset som reflekterar mitt ljus och förstärks på det sättet. Jag reser i havet från sydpolen till nordpolen och alla länder har fått av mitt ljus i världen.

När jag är tillbaka i Agartha träffar jag Råden från de olika dimensionerna. De bad mig komma för att de ville att jag skulle ge av mitt ljus till alla på Jorden inklusive de själva. Det känns befriande att få ha gett så mycket ljus och samtidigt blivit påfylld med alltmer starka energier. De säger att mycket har blivit rensat i min kropp med sådant jag inte längre behöver och som resulterat i mycket smärtor i kroppen.

Det är många som följer dig mästare och många blir upplysta av dina starka meddelanden. Andra blir lugnade och vägledda av dina vackra meditationer som endast andas kärlek och välsignelse.

Vi följer dig i ditt stora arbete och ber för att folket vaknar upp till en ny tid och en ny värld.

Råden i Agartha

Stort tack. I kärlek jag tjänar. Jag Är

 

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

 

Du gillar kanske också...