Gudinnan Artemis om Covid och vaccin i Sverige via Sara Lindberg, november 23, 2021

 

Gudinnan Artemis kanaliserad av Sara Lindberg 2021-11-23

 

Jag är gudinnan Artemis. Min kanal ber mig rapportera vad som händer i Sverige den här tiden. 

  Mycket svårigheter har redan passerat. Sverige är gott och väl halvvägs igenom den kris som kommer ur vad ni benämner Covid. Tyvärr blir många människor onödigt uppskrämda av media. Ovaccinerade blir betraktade som paria. 

  Smittan kommer att slå i taket under denna vinter även i Sverige. Nedstängningar kommer till följd av detta. De som inte vill ta vaccinet blir hårt ansatta. Vi på den andra sidan häpnar över hur lätt svenska folket gått med på massvaccinering. Denna åtgärd, att vaccinera hela befolkningen, kommer inte att hejda vågen av smitta. Inte heller kommer vaccinerna att förbli harmlösa för alla. Många har tagit vaccinet till ingen nytta. De hade klarat sig lika väl utan. 

  Många saker sker i det tysta, under ytan, i Sverige idag. Människor funderar, nya tankar och insikter kommer fram. Något gott kommer ur alla de kriser som nu sveper genom landet. Allt är inte heller så illa som allmän media försöker låta påskina. 

  Sverige har varit långt ner i ondskans garn, men nu börjar landet resa sig. Uppmärksamheten har vänts mot skogsskövlingen och förgiftningen av jorden och vattnen. Många sociala missförhållanden börjar också komma fram. Vändpunkten är redan passerad. Energin är riktad bort från förstörelse och förfall, mot renhet och en bättre morgondag. Det kommer att gå snabbt när förändringarna väl manifesteras. Ni har så mycket gott att se fram emot i ert vackra land! 

  Ta det lugnt i vinter. Lita på att allt sker enligt den Högstes kärleksfulla vilja. Tiden för de mörka är förbi. Ljuset har kommit till jorden för att segra. 

  Ge dig själv omtanke och kärlek. Jag älskar er alla så mycket. 

  Gudinnan Artemis

Du gillar kanske också...