Arne Weise via Sara Lindberg, 8 juli, 2020

Kanaliserat av Sara Lindberg 2020-07-08

Hej, jag är Arne Weise. Jag vill gärna förmedla ett budskap till Sveriges befolkning.

Min tid på jorden var fylld av prövningar. Jag drack för mycket alkohol i perioder. Det är jag ledsen över nu. Men det gick inte att låta bli, och jag känner ett starkt medlidande med alla som dricker för mycket alkohol. Jag vet hur svårt det är att sluta.

Mitt liv var också fyllt av kärlek. Till min familj och till hela Sveriges folk. Alla år när jag satt i tevestudion som julvärd – det var fantastiska stunder av kärlek. Jag visste att jag spred glädje till många hem under julaftonen, och det var mycket betydelsefullt för mig.

Om jag skulle leva om mitt liv skulle jag ändå ha gjort de val jag gjorde. Allt handlar om att vara kärleksfull, på så många olika vis. Mina år inom Sveriges Television gav mig både utmaningar och mycket glädje. Vi hade roligt, och det vi gjorde uppskattades av många.

Jag kan se hur saknad jag är idag. Det är så rörande och fint att så många saknar mig och minns mig. Jag följer Sverige och utvecklingen från min plats i himlen. Det finns stora utmaningar för Sveriges folk, till exempel denna sjukdom som drabbar landet just nu. Men den kommer att gå över snart. Ännu fler utmaningar följer, men jag kan se att svenska folket rider ut alla stormar och blir mera enade genom prövningarna.

När den stora Händelsen som kommer inträffar kommer Sverige att vara väl förberett. Kärleken till varandra, till vår vackra natur och till alla våra underbara djur hjälper Sveriges folk att klara Händelsen. Ni är fantastiska och jag älskar er så mycket!

Till min älskade familj vill jag bara säga att jag är med er varje dag. Tills vi möts igen på andra sidan.
Min tacksamhet över att få tala genom den här kanalen är oerhört stark.

Var vid gott mod! Ni har redan tagit er igenom det värsta – nu är det nerförsbacke, som Långben säger på julafton. Lite skumpigt blir det, som vi vet, men det slutar lyckligt.

All min kärlek,

Arne Weise

Du gillar kanske också...