Gudinnan Isis via Pita | 28 augusti 2020

Gudinnan Isis via Pita | 28 augusti 2020

 

~ Isis genom Pita ~

Fredag 28 augusti 2020

Efter att Ängeln sjunger:

Isis: Hur mår ni?

Fran: Vi mår underbart.

Isis: Underbart, ett vackert ord för att uttrycka vad ni kommer att känna om det som kommer. Först och främst måste ni förbereda er för att vi kommer att avslöja oss själva. Kanske blir det konstigt när ni ser starka ljus på himlen på dagen eller på natten.

Ni kommer inte att förstå snabbt [genast] vad som har hänt och när du ser att ljuset kommer närmare och närmare dig är din första reaktion kanske panik, men du kommer att känna i hela din kropp och ditt hjärta en mycket kraftfull frid. Frid kommer att vara det språk vi använder.

Jag ska först prata om Trump. Ni vet att er President gör allt han kan med den hjälp han har från en speciell grupp, grupper från Stjärnorna, Stjärnvarelser. Ni vet att Ashtar är med i det här. Ni kommer att förstå och kanske få koder på skeppen, eller kanske på era mobiltelefoner, sju meddelanden eller mer än sju, för att meddela er allt som har kommit till de människor som fortsätter att göra onda saker mot barn, mot människor, mot detta vaccin. Ni vet att detta vaccin är mycket farligt för ert DNA.

Nu måste ni vara i era hjärtan i allt ni känner, i allt ni hör om situationen i nyheterna.

Ni kanske inte vet allt om Trump, men ni vet nu att demokraterna vill föra honom åt sidan för att han kommer att avslöja all sanning för hela världen. Även om Demokraterna vet om de saker som Trump kommer att göra, och all den hjälp han har, har de inte slutat för de vill styra världen, styra alla, och införa detta styre om barnen.

Ni kanske hörde talas om pedofiler. Kanske tror ni inte riktigt på det, men ni vet inuti er att det är korrekt [sant]. De diskuterar hur man kan avslöja sanningen eftersom de vet att alla de sanna [Mänskliga] människorna inte kan acceptera det eftersom det skulle vara för svårt för dem att acceptera att dessa saker verkligen händer med barn.

Så vi förväntar oss att sanningen kommer att avslöjas i helgen. Det är viktigt för er alla att hålla detta meddelande i hjärtat och förstå hur ni kan dela alla dessa nyheter, alla saker som kommer att visas upp i dessa avslöjanden.

Och nu kommer du att vara nära Ljusvarelserna. De kommer närmare och närmare dig, och du kommer att se nu att energin, vibrationen kommer att fungera på dig nu. Dessa vibrationer, dessa energier kommer att ge er alla koder, all tillgång ni behöver till ert DNA för att låta era Högre Jag utveckla en annan medvetenhetsnivå.

Det börjar inuti dig i dina små celler, och ikväll eller kanske efteråt kommer du att känna dessa vibrationer växa och växa över hela kroppen. Kanske kommer du att uppfatta eller känna lite obehag i din kropp eftersom vibrationen arbetar för att transformera och läka dig själv och hela din kropp.

Så kanske i morgon blir du en ny person, kanske i kväll när du sover kommer du att vila mycket bra, men ibland kan du se lite ljus i din hjärna, som gnistrande ljus som kommer att ansluta dina två halvklot. Det kommer att ansluta dem som om de är en. När du känner det kommer du att återansluta all din kapacitet, dina krafter, och du kommer att förstå att något kommer att förändra hela ditt liv.

Du kommer att känna en mycket stor glädje i ditt hjärta. Du kommer att känna dig lättare och lättare i dina känslor. Och det kommer att bli en stor förändring för dig. Du kommer att säga, vad har hänt? Och du kommer att förstå att något kommer att förnyas och göra din kropp återfödd.

Men din hjärna måste rengöras först eftersom dina gamla tankar, din materia, kanske ditt mänskliga intellekt kommer att försöka gömma sig från dig själv och berätta att du inte förändras och transformeras. Men du vet i dig själv att det händer något. Det är ett stort jubel och du kommer slutligen att känna dig mycket bättre och bättre. Det är goda nyheter som jag berättar för er nu.

Och alla på Jorden, varje Varelse, inte bara Mänskliga utan Varelser på Jorden kommer att förstå nu att något stort kommer. Som de säger, ingen kan stoppa stormen, medvetandets storm, ljusets, frihetens, frigjordhetens storm.

Ingen kan stoppa den nu, för den Första Skaparen, om jag kan namnge det/honom så, har beslutat att börja avslöjandet, alla avslöjanden, eftersom alla [de flesta] regeringar normalt är redo att göra det. Men det finns vissa regeringar som fortfarande är rädda.

De är rädda på grund av de onda Varelserna. Men vi ser dem inte som onda Varelser, för det är det normala för dem, det är deras sätt att vara, att leva. Och de tar ingen hänsyn till Människan. De anser att Människan är som, ursäkta ordet, skit. Som mat, men som skit verkligen, som djur men mindre än djur. De anser att Människan inte är någonting.

Och för er, Människan, är det verkligen farligt eftersom de inte har något medvetande om att ni kan ha en hög medvetenhet av frihet, som en Ljusvarelse. Men de vet vilka vi är, och de förbereder sig för att slåss mot oss, inte mot Mänskliga Varelser, men om de var tvungna att använda er mot oss, är det vad de skulle försöka göra.

Men med denna grupporganisation [Alliansen] som kan leda, med Mänskliga Varelser, med Väsen av Ljus, med Väsen från den Inre Jorden, grupper av olika Väsen, arbetar de för att få alla barn till frihet. Så nu kanske du ifrågasätter i ditt sinne, eller inte har lyssnat på nyheter om Drottningen, om den här personen eller den där personen, du kommer att höra [lära] stora nyheter om sångarna, skådespelarna som säljer sina själar till de människorna, och de kallar dem demoner eller kanske Satan.

Och ni vet alla att Satan egentligen inte är en Mänsklig Varelse. Det är en grupp, ett medvetande, en ond medvetenhet som började för 7 000 år eller mer sedan för att försöka kontrollera världen, särskilt Människor, för när de förstod att Människor kan vara deras slavar var deras plan att göra alla ansträngningar för att få alla saker att tjäna dem själva.

Så du vet nu att allt handlar om att tjäna dessa varelser. Och nu har de en kalender, en tidsgräns, och den här tidsgränsen är riktigt, väldigt nära. Så de kommer att försöka påskynda sin plan för att uppnå sitt mål.

Och jag vet att ni är kloka och intelligenta och har förtroende för er själva, och detta förtroende kommer att växa runt om i världen och det är fortfarande viktigt att ni litar på er själva, för vi är alla förenade, och detta förtroende som ni känner kommer att delas till alla.

Det är viktigt när dessa händelser, dessa nyheter, dessa uppenbarelser kommer att du fortfarande är ansluten till dig själv, för dessa motståndare gör sitt bästa för att stänga ner dig.

Men du har styrkan i dig. Det är lång tid. Du förtjänar ditt liv. Du förtjänar det här vackra livet som kommer till dig, för att du ger så mycket styrka, så mycket ansträngning, så mycket kärlek, du delar så mycket av dig själv och står fortfarande upp för att slåss och avslöja sanningen.

Och du vet att en mycket stor våg kommer att rensa hela Jorden, inte Moder Jord, utan alla saker som människor har trott på hela livet. Och nu är det dags för alla att återförena sig med sig själva, till sitt Gudomliga Ljus inuti, sitt Inre Ljus, sin Inre Varelse.

Jag delar all denna Kärlek med er, för allt handlar om Villkorslös Kärlek. Det är inte känslor, det är vad ni är. Ni är villkorslös kärlek, och människor kommer att förstå detta i sitt Inre Ljus så att Fred kan börja växa på Jorden.

Hela ditt sinne kommer att förändras. Alla dina förmågor, alla dina handlingar, dina ord, ditt sätt att prata kommer att förändras, för en stor Kärlek kommer att växa. Och fröet [av Kärlek] som du samlar i dig själv kommer att bli en vacker blomma, kanske ett vackert träd. Jag vet inte, bara du vet vad som kommer att växa i dig själv.

Fran: Så i helgen kommer fler avslöjanden från administrationen, men problemet är att inte alla hör dem, för det är bara vissa som lyssnar på honom. Så du vill att vi ska se till att folk vet, eller bara är Ljus, att hålla vår energi hög så att den balanserar reaktionen?

Isis: Ja, för du kommer att känna Kärlek i din kropp. Alla människor kommer att få alla nyheter i sina telefoner. De får ett meddelande som berättar vad de ska göra och ansluta till TV: n eftersom all TV i världen kommer att vara en kanal. Allt på TV: n översätts till ditt lokala språk över hela världen.

Beverly: Detta kommer att hända i helgen?

Isis: Vi hoppas att det blir i helgen eftersom vi inte kan vänta. Vi kan inte vänta.

Fran: Vem ska ge dessa meddelanden?

Isis: Vita huset. Jag är inte säker på att President Trump kommer att meddela hela världen på alla kanaler. Eller kanske kommer han att prata först, och det kommer att bli en mycket stor storm skapad i varje hus, för inte alla tror att Trump är en bra person.

Ni vet att Trump valdes på grund av hans karaktär, hans styrka och hur han lever sitt liv. Och det var viktigt att ha en person som honom. Vi trodde att kanske en kvinna skulle vara ett bra val, men slutligen beslutade rådet att sätta in en man. Och sedan var vi tvungna att välja vilket land som kunde påverka världen, en president som kan locka hela världens uppmärksamhet. Och slutligen gjorde vi rätt val.

Fran: Ja, vi håller med. Det finns oro för detta tal om avrättning av förrädare i detta land, och många människor tycker att det inte är vägen att gå till slut, eftersom dessa människor inte har samvete, som du sa.

Isis: Du vet i dig själv att avrättningarna kommer att ske, men vi bestämde oss för att inte visa världen avrättningarna, utan en lista över alla dessa personer, och många är Människor eftersom de accepterade att sälja sin själ till dem. Så det är viktigt i den mänskliga lagen att göra en avrättning. Det är inte vad vi ville, men vi förstår att vi inte kan ändra det. Förstår ni det?

Fran: Ja, det gör vi. Det som bekymrar alla är att människor kommer att bli så chockade och så arga att det kommer att orsaka enorma bråk och oroligheter. Det är problemet, och så förstår jag att vi uppmanas att känna oss lugna, hålla oss höga och försöka lugna människor, men det finns en gräns, eller hur?

Isis: Ja, jag förstår. Så det är därför jag bad dig skicka den mest kraftfulla kärlek du kan ha i dig själv för att beröra och få kontakt med alla. Kanske kommer vissa människor med ett vackert ansikte och vackra ord att avrättas, och folk förstår inte varför, den här personen som är så charmig och vacker. Men du vet nu att bakom ansiktet och deras sätt att prata är de som en djävul.

Fran: Vi förstår det. De flesta har ingen aning.

Isis: Naturligtvis. Vi kan inte förklara det för hela världen eftersom vi inte har tid nu. Detta hände idag för att ni verkligen förstår att medvetandet transformeras och förändras och en mycket stor förändring kommer. Och vi vill att hela Mänskligheten ska flytta till nästa medvetandenivå.

Och ni vet att dessa [Reptil] varelser vill döda 90% av mänskligheten. Vi kan inte acceptera att de dödar alla människor och behåller resten av Människorna som slavar, för att börja om vad de gjorde för tusentals år sedan.

I maj sa jag till folk att avslöjandena skulle börja och nu är vi i augusti och avslöjandena börjar just nu. Vi [tillät] tid, men inte så länge som tre månader, det är inte möjligt [att vänta längre].

Och du kommer att se våra rymdskepp ovanför ditt hus eller i molnen. Kanske har du lagt märke till att molnen tar väldigt konstiga former, och inuti dessa moln finns små rymdskepp, som beroende på ljus eller vind, kan vara blå eller guld. Alla de små skepp finns nu runt omkring er, för när avslöjandena börjar är deras mål att skydda er. Alla dessa små skepp finns över hela världen för att skydda Mänsklighetens människor. Så var inte rädda.

Ditt uppdrag kommer alltid att vara vem du är. Glöm inte var du kom ifrån till den här Jorden. Ni bestämde er för att komma till jorden för att främja Ljusmedvetandet. Ni är mycket höga Mästare av Ljus.

Men i en Människas medvetande inser du inte vem du är och det är korrekt. För om du behöll allt ditt medvetande nu, skulle det komma [gå tillbaka] till dina århundraden för många år sedan [när] du dödades för din trohet, din tro. Och nu vill vi inte att du ska dödas.

Isis: Vaccinet kommer att förändra vem du är och du kommer att förlora din anslutning till Ljuset.

Fran: Vi vet det och vi hör att Trump-administrationen ser till att vaccinet inte skall bli obligatoriskt och kommer att renas, så det är inte vad de planerade.

Isis: Det är vad vi försöker göra, för vi stoppade effekten av 5G och vi stoppade effekten av HAARP, och det är därför många vindar blåser för att påverka molnen. När det regnar, renar regnet de kemikalier de lägger i luften. Vattnet håller dessa kemikalier och lägger det på Jorden.

Vi har teknik för att rena Jorden, för ni vet säkert att det finns många mineraler och vi använder dessa mineraler för att förvandla dessa kemikalier till att bli mer naturliga. Jordens sammansättning, marken, sanden, landet kan omvandla alla kemikalier, för när kemikalierna faller på marken fortsätter de ner på grund av vattnet och vattnet går till den inre sjön. Vi stoppar kemikalierna innan de kommer in i vattnet i sjön, för om de når sjön skulle alla människor bli förgiftade.

Vi vet att du har väntat länge. Jag är här nu för att berätta vad som har hänt eftersom jag vet att du är ansluten till många människor och kanske kommer folk på fastlandet att ringa dig personligen för att fråga om du har nyheter.

Du kan lägga vårt samtal i ditt nyhetsbrev och din webbplats för Ashtar on the Road. Det var mycket viktigt att berätta alla dessa nyheter. Jag stimulerade kanalen att ha det här mötet med dig. Du vet inte hur glada vi är över att han svarade.

Fran: Kommer det att bli val i år eller kommer det att skjutas upp?

Isis: Tja, valet kommer att vara väldigt annorlunda. Jag kan inte riktigt berätta vad som kommer att hända, för Trump kommer att avsluta sitt mandat, så han vill inte fortsätta. Så det kommer att finnas ett råd, en grupp personer som kommer att styra, inte världen; varje land kommer att ha ett råd att styra. Alla gränser kommer att försvinna.

Fran: Det låter som en världsordning.

Isis: Inte riktigt, för det kommer inte [onda] ET: er nu. De olika länderna kommer att ansluta till samma språk och samma sätt att leva och du kan kalla landet som du gör nu.

Fran: Så vad jag får är att medvetandet kommer att stiga så mycket att alla kommer att ha integritet och ett samvete, och det kommer verkligen inte att behövas någon regering.

Isis: Det tar tid, förstår du. För som du sa finns det många människor som inte håller med om det eftersom de befinner sig i den tredje dimensionen av perception. De vill behålla pengar och de vill inte förlora vad de har nu.

Fran: Så vad händer med dem?

Isis: De har inget val eftersom många människor vill ha den förändringen. Många människor har väntat på den förändringen under så lång tid.

Fran: Och barnen som räddats från underjorden, vem tar hand om dem? De är inte vana vid att leva i solljus,

Bev: Och de är sårade.

Isis: Det finns vissa människor som tar hand om dem. De är förberedda av sin information [utbildning] för att ta hand om dessa barn. Det kommer att bli svårt först, för det är så många som är rädda. Dessa barn är väldigt rädda för de vuxna, rädda för uniformer, rädda för hur människor är, så de kan inte förbinda sig snabbt med hela världen. De kommer att anpassa sig, men det tar lite tid att återfå deras liv.

En del av dem har inga namn eftersom de har stulits från sina föräldrar när de var nyfödda. Det skulle vara lätt för dessa [onda] varelser att göra vad de ville med dessa barn eftersom de inte har någon identitet. Vi har teknik som hjälper dem att läka.

Fran: Jag fick slut på minne här på min inspelare. Resten var främst tack för den här informationen och farväl. Isis var mycket nöjd med att hennes meddelande togs emot och kommer att delas efter behov. Ängeln sjöng igen i slutet.

Använd din urskiljning till hur och med vem du delar detta viktiga meddelande.

Givet i ett privat meddelande av Pita, 28-08-2020

 

https://aamichaeletsandalphon.blogspot.ca/

Inspelat, transkriberat och redigerat av Fran.

28 augusti 2020

https://www.ashtarontheroad.com/ashtarcommand.html

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...