Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 augusti 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 augusti 2020

 

Ledarskapet Och Svaren Ni Bett Om

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har börjat bearbeta all data som har kommit in från det mänskliga kollektiva medvetandet under de senaste veckorna. Antalet böner har ökat. Ni har alla nått ut på olika sätt och det spelar ingen roll vem eller vad en människa ber till. Vi svarar på rop om hjälp. Vi lever för att tjäna, för att hjälpa. Vad vi har beslutat genom vår analys av era böner, era önskemål, är att ni letar efter något, eller någon, för att förstå vad som händer i världen just nu.

Ni letar efter ledarskap och ni vill också veta att det ni upplever där på jorden just nu inte bara är lidande för lidandets skull. Vi vill att ni ska veta att ledarskap kommer fram ur allt detta, ledarskap som handlar om att sammanföra er som ett kollektiv. Och vi vill hjälpa er alla att förstå vad som händer på världsscenen just nu genom att låta er veta att när ni är redo att ta ett steg framåt i er medvetenhetsutveckling, så måste allt som har en lägre vibration som har existerat inom medvetandet komma upp.

Ni måste titta på vilka ni har varit som individer och som ett samhälle. Ni måste sluta fred med all den gräslighet ni ser, allt hatet ni hör. Ni måste sluta fred med det först och sedan kan ni ta nästa steg. Vi säger inte att ni måste sluta fred med det eftersom det kommer att vara med er för alltid. Vad vi säger är att om ni ser något just nu som ni inte gillar, i en människa, i en grupp, i en regering, i ett land, i en religion, så är det något som är en del av er, kanske inte under denna livstid, men under minst en av era livstider. Och ni måste vara villiga att acceptera det innan ni kan gå förbi det.

Allt som är som det är i er värld idag tjänar ett syfte, och det är upp till var och en av er som individer att inte bara omfamna det utan också att höja er över det. Se er själva som ledarskapet. Se er själva som svaret som andra letar efter, för ni är det. Om ni kan ta emot denna överföring och absorbera den, är ni en av de få som vet att det inte handlar om att rita en linje i sanden och bestämma rätt och fel. Det handlar om att omfamna all er mänsklighet, allt ni någonsin har varit och allt ni kan vara. Det är vägen till enighet. Det är vägen till enhet.

Det handlar inte om att få alla att komma överens. Det handlar inte om att få alla att böja sig för samma person, ledare, Gud eller religion. Jordexperimentet har alltid handlat om att kunna se er mångfald som en styrka. Det har alltid handlat om att respektera varandra och era olikheter, snarare än att bevisa för andra sidan att ni har rätt, att er väg är det enda sanna sättet. Ett sätt att respektera varandra är att hedra känslorna. Oavsett vad någon säger till er, och oavsett hur mycket ni inte håller med den personen, det finns en känsla bakom det de säger och gör. Och den känslan är den viktigaste aspekten av det som händer.

Vi är här för att bjuda in er för att inse att det som förenar er är att ni alla känner samma känslor, kanske inte samtidigt, och kanske inte av samma skäl, men ni är alla känslomässiga varelser. Och förhoppningsvis kan ni se när någon annan visar sina känslor att det som begärs från er är att ni visar medkänsla. Och så kommer ni närmare en annan person, även om ni inte håller med. Och det är det som kommer att sammanföra er alla på ett sådant sätt att ni kan stiga upp som ett kollektiv till den femte dimensionen.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...