Gudomiga Modern via Linda Dillon, 23 mars, 2022

Linda Dillon: Gudomliga Modern –  Vi går på en Ärkeängel

23 mars 2022

 

https://tinyurl.com/5yuc76bm

 

Det är dags för det gamla att helt enkelt försvinna – inte skrikande i skräck eller ångest – utan i en fridfull, försiktig övergång som tillåter människorna, barnen, de äldre, att försiktigt stiga in i en ny Jord.

Denna förtjusande Kanaliserade Juvel, delas kärleksfullt av Andrew från sin egen reading med Linda Dillon.

Hälsningar, jag är Maria, jag är Mare, Moder till det Oändligt Eviga, Moder till En, Moder till Alla – och ja, självklart, älskade son, så välkomnar jag dig denna dag.

Jag välkomnar dig inte bara till Terra Gaia, jag välkomnar dig till mitt Omniversum. Och nej, det är inte dags att välkomna dig hem på det sättet [skratt], för som du vet söta kärleksängel, så finns det fortfarande mycket kvar att göra för att hjälpa människorna – kollektivet – när det rör sig, när det växer, när det expanderar bortom splittring, bortom brutalitet, bortom våld, bortom att välja sida i Enighetens Enhet – för det finns bara en kärlek, en existens, och den omfattar Allt.

Men jag kom inte idag för att bara prata om Universum, inte ens om var människorna befinner sig. Ja, det går bra enligt min plan, vilken ibland skiljer sig ganska mycket från den mänskliga planen; det spelar ingen roll – justeringar görs. Jag kommer som Moder för att tala till ditt hjärta, för att tala till din själ, för att tala till healern, stjärnvarelsen, människan, till den milda och starka, till den tappra oföränderliga stjärnvarelse du är.

Ja, du har varit det och du återuppstår. Nu kanske du ibland känner, ”Åh, jag blev nedtryckt, jag blev deprimerad, jag kände viss förtvivlan.” Men det finns tillfällen, söta du, när man -helt klart- sätts, placeras eller går med på – att placeras i viloläge, för att bli återskapad då man är på planeten, i kroppen, vilket är absolut nödvändigt medan man väntar på den större expansionen.

Det finns anledningar till varför Gaia och jag har skapat årstider och tidvatten, dag och natt. Det finns tillfällen för att dra sig tillbaka – rekonstruera, regenerera, reflektera, återintegrera – och du har gjort detta och nu går du framåt. Du vet inte den fulla omfattningen av de justeringar och anpassningar som har gjorts, och du behöver inte veta det, för det är en matematik, fysik eller biologi, som ligger långt bortom mänsklig förståelse.

Det du behöver veta är faktiskt ganska enkelt. Du har stärkts, du blir stärkt och du kommer att stärkas. Du har skyddats, du är skyddad och du kommer att skyddas. Oavsett om du finns i en blygsam boning eller i ett palats, så skyddar vi dig. Du har, du är och du kommer att vara en del av de förenade krafterna [från de yttre galaxerna], på och ovanför denna vackra Terra Gaia. Det du gör, söta du, är att du faktiskt stiger in i, ja, naturligtvis, ditt Jordiska själv, men också i ditt galaktiska och intergalaktiska själv …

Tänk på dig själv som mosaik. Tänk på dig själv som en bild av mosaik, som en skapelse av den helhet du är. Du har fått den år efter år efter år, så att den verkligen skulle börja förankras på alla nivåer av ditt medvetande, på alla nivåer i din varelse, för att gå framåt – försiktigt, tyst, ödmjukt, glädjefyllt, med extra stor spänning och tacksamhet – som du vet inte är av intellektuell karaktär, inte bara av  mental-emotionell karaktär, utan en integrerad helhet med ett heligt syfte, med designen som du och vi har vävt, i denna extraordinära tid av uppfyllelse av min Plan.

Det finns stunder, söta du, när du säger. ”Kan detta verkligen fungera?” Ja, jag har hört. Nej – tvivel eller ifrågasättande, är inget felsteg; det blir bara vilseledande när du förnekar eller tar en omväg, för det får dig ur balans. Det är märkligt, eller hur, att någon gång framöver – kommer alla vi i detta Råd och långt bortom – att befinna oss i en fysisk verklighet tillsammans med galaktikerna och intergalaktikerna som partners, familjer, även om människornas familjer fortfarande är så splittrade, så ovetande.

Nu vet du att din stjärnfamilj inte kommer som räddare – och det var aldrig avsikten – eftersom det skapar ojämlikhet. Varje ras, varje grupp, varje varelse har unika gåvor att erbjuda till kollektivet, och det är genom familjens harmoni som detta sker. Människorna – på grund av övergreppen och de falska näten – blev alldeles för vana att be om att få bli martyrer, för att på så sätt kunna bli räddade. Den tiden är förbi.

Så mänskligheten – ja, detta kollektiv av Terra Gaianer, och ja, av Nova Gaianer – skapar den miljön när de möts för att kunna ha lika villkor – inte identiska; så kommer det aldrig att bli – men lika villkor för att välkomna, samverka, umgås och förena sig i glädje med sin Stjärnfamilj.

Om ni bara tittar på rikedomen – och när jag säger ”rikedom”, så menar jag inte olja och guld; Jag menar skönheten, mångfalden av vad Gaia själv har att erbjuda – det är magnifikt! Och det är en av de saker – och det finns många aspekter av detta – det är en av de saker som har attraherat din Stjärnfamilj från långt bortom, inte ens ifrån detta universum. Det är fantastiskt! Det är gåvan!

Kan du föreställa dig – och det vet jag att du kan – när du är i ditt nya hem, eftersom du har gått i korridorerna med mig väldigt ofta, men kan du tänka dig när du bor i ditt nya hem och någon kommer och säger: ”Varför bor du i den här kojan? Varför bor du i denna svinstia?” Det skulle kännas sårande eftersom du skulle vara ivrig och upprymd… nej, inte på ett egoistiskt sätt, utan för att kunna välkomna människor – varelser – in i ditt hem. För det är vad som pågår. Det finns fortfarande många människor som tycker att de bor i en svinstia eller i en koja, när de i själva verket går på en Ärkeängel! Det är obegripligt.

Och skiftet sker inte bara genom att människorna börjar uppmärksamma, erkänna, uppskatta, respektera Gaia. Utan det innebär att det inte kan finnas några bråk, inga slagsmål av något slag på denna planet. Det är den största respektlöshet. Och det är respektlöst mot den egna friheten och suveräniteten – och det är verkligen respektlöst mot mig, mot Fadern och mot Alla – och det är respektlöst mot självet.

Så där människorna befinner sig just nu är i detta uppvaknande, i denna förståelse, i denna expansion, av att de inte vill leva i detta käbblande elände. Och du, älskade du, är hybriden. Du är den som säger: ”Låt oss leva i fred och harmoni. Låt oss lämna det gamla bakom oss. Låt oss inte skapa krig som kan eskalera och eliminera planeter, vilket har hänt tidigare. Låt oss leva i glädje – i glädjen över enheten, gemensamheten.”

Du har gjort bra ifrån dig på din räd, älskade son, för du har återuppbyggts in i en högre dimensionell och mänsklig verklighet, och det du gör är att du förankrar det Nya. Det är dags för det gamla att helt enkelt försvinna – inte skrikande i skräck eller ångest – utan i den fridfulla, försiktiga övergången som tillåter människorna, barnen, de äldre att försiktigt stiga in i en ny Jord.

Så ja, detta kräver tålamod från de äldste, från de Visa Varelserna, för att hålla hoppet, hålla det och leva i ödmjukhet. Du gör allt detta. Så det jag säger till dig, min välsignade son, är att du ska omfamna dig själv så som jag omfamnar dig; värna om dig själv så som jag värnar om dig; respektera dig själv så som jag respekterar dig; och låt oss tillsammans gå framåt, i kärlekens enhet som var och är och alltid kommer att finnas, för vi är Ett.

Gå med min kärlek, söta ängel, min älskade son… Jag ger dig inte bara min frid, jag ger dig inte bara min styrka, jag ger dig min vision och jag ger dig min glädje.
Farväl.

 

Kanaliserad av Linda Dillon

©2020 Council of Love, Inc.

https://counciloflove.com/

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...