Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 mars 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 mars 2022

 

En Process för att Framkalla en Hög Vibration

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är här för att bjuda in er till ett nytt tillstånd av vara, ett nytt tillstånd av medvetande. Vi är här för att hjälpa er att låsa upp en ny vibration inom er själva. Vi vet att det är hög tid för mänskligheten att uppleva något helt nytt, något som tar er till nästa nivå i utvecklingen av ert medvetande. Vi inbjuder er att känna efter vibrationen som är en kombination av frid, kärlek och glädje.

Det är en vibration som ni alla kan komma åt när ni fokuserar på utrymmet mellan era solarplexus och sakralchakran. Fokusera på den här delen av er fysiska kropp just nu och andas. Andas in i det mellanrummet med samma fokus och intensitet som ni skulle använda om ni försökte tända en eld från en mycket liten gnista på kanten av en tidning. Andas in med vetskapen om att ni kan uppleva alla dessa tre vibrationer i kombination med varandra.

Vet att ni är där för att ta det som redan finns i den fjärde dimensionen och skapa något nytt, något som aldrig tidigare upplevts, aldrig tidigare känts. Gå till den platsen mellan ert andra och tredje chakra, och känn kombinationen av frid, kärlek och glädje som en vibration, en upplevelse, en aspekt av vem ni är. Låt känslan fylla er, fyll er från huvud till tå med tre av de bästa känslovibrationerna kombinerade till en.

Och nu, låt energin som ni har trollat ​​fram spilla ut och över till era energifält. Låt er känna er omgivna av denna vackra upplevelse, denna vackra energi. Låt er känna er insvepta i denna varma, sentimentala känsla och vet att ni har gjort detta själva. Vi har precis coachat er igenom det. Vi kommer inte att ta något ansvar och inget av äran, och vi vet också att det finns så mycket mer där den erfarenheten har kommit ifrån. Allt finns inom er, och det är dags att väcka det allra bästa.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...