Gudomliga Modern via Dancing Dolphin, 3 oktober, 2018

Gudomliga Modern via Dancing Dolphin

3 oktober 2018

Meddelande till Jordens Ljusarbetare

Kära Hjärta, ja, det är jag, Moder Gud eller den Gudomliga Modern som kommer för att tala med dig ikväll, för att ge dig ett meddelande till Jordens Ljusarbetare. Jag är tacksam min kära att du tar detta meddelande åt mig.

Först vill jag säga att jag verkligen påbörjat min slutliga Tsunami av Kärlek till Jorden. Jag har sänt den och den är på väg. Jag menade vad jag sade till er förra veckan. Den kommer verkligen att slå till i den exakt rätta ”gudomliga” tiden, som ni kallar det. Det finns många händelser; politiska, andliga, ekologiska och fysiska på Jordplanet som sker vid någon given tid. Jag har beräknat den allra bästa tiden för min våg att slå till och den kommer inom kort. Denna bad mig vara tydlig för hon vet att jag inte lever efter klockan som ni gör. Så jag är så exakt som jag vill, och jag är säker på att ni alla respekterar det. Ha bara tillit och tro på att den verkligen är på väg och slår till på precis rätt Gudomlig Tid. Det är allt jag vill säga om den saken mina Barn.

Den andra frågan jag vill ta upp är den ständiga spärrelden av osanningar och lögner som jag ser i skvaller och rykten på hemsidor etc. Jag blir inte uppmuntrad av skandaler och lögner om människor. Vi borde verkligen ignorera den typen av ”skitprat”. Var snälla och tro inte på allt ni läser eller hör. Oavsett om det gäller en politiker, kändis, en annan Ljusarbetare eller någon ni känner personligen. Många människor agerar ut med våld, upprördhet och förvirring i denna tid. Ni ser det varje dag i nyheterna. Vänligen kom ihåg att ni alla just nu bombarderas av många energier och en del människor klarar bara inte av dem. De förlorar siktet på den större bilden som ni, som Ljusarbetare, fokuserar på varje dag. Fortsätt be för och sända kärlek till dem som gått vilse. Många bara kämpar för att överleva och vi vet att många av er kommer att hjälpa dessa i nöd när ni tar emot er välsignelse.

Fler nya ämnesområden kommer upp i ljuset, ni lär er mer än någonsin förut. Saker som dolts, så som den riktiga sanningen om mänsklighetens historia avslöjas nu. Saker som hållits nedtryckta sätts nu fria. Ni får informationen när ni blir redo att höra den. Ju mer ni lär er, desto mer avslöjas för er. Det är så det fungerar! Ni måste be om mer information, kära Barn. Mina Änglar, Uppstigna Mästare och er Galaktiska Familj står alla redo att hjälpa till. Detta inkluderar andligt lärande och allt ifrån kvantmekanik till näringslära. Det finns många specialister som skulle älska att få lära er, ni behöver bara be om det.!

Framskridandet av RV/GCR och er Uppstigning har varit igång sedan maj månad då jag släppte den. Många, många lådor måste kontrolleras i rätt ordning så att allt kommer i linje med de händelser som ska inträffa. Ni är mycket, mycket nära slutet, detta Tetelestai som ni informerats om.

Många av er har väntat och planerat era nya liv i många, många år. Jag inser att detta varit mycket svårt för er alla. Det liknar en födelseprocess. Ni växer och förändras under tiden och till slut är er baby redo att födas. Sedan, när barnet väl har kommit, har ni många fler nya utmaningar och överraskningar som ni inte ens visste skulle komma. Det är inte så att ni kommer att sitta i era fåtöljer och säga ”ahhhhhh” och tro att ni är färdiga.

Jo, ni kan göra så en stund; men när ni har vilat ut kommer ni att hoppa upp och säga ”OK, vad händer nu då Moder? Vad vill du att jag ska göra först?” Och jag kommer att ge ert Högre Själv en liten knuff, eller ni får den kanske direkt från mig. ”Ge de hungriga mat” kanske dyker upp i ert sinne. Ja, det var en knuff från mig! ”Hjälp de hemlösa finna boende, mat, vatten och arbeten”. Bara denna enda lilla snabba tanke skickar iväg er i en helt ny riktning och ni kommer att vara på väg att hjälpa Gaia och alla hennes folk att helas! Era uppdrag kommer att vara LEVANDE! Ni kommer att ha stigit in i er KRAFT och KÄRLEK. Bara så där!

Det finns ingen anledning att bli överväldigad över allt det arbete som måste utföras. NI har alla många briljanta och vackra idéer om hur ni ska hjälpa. Om ni vill ha lite tips och råd om vad ni ska gå på först, bara fråga mig. Anslut till mig och jag vägleder er. Jag kan till och med leda er till andra människor som går samma väg. Eller, skicka er till den perfekta platsen. Förstår ni? Det kommer att vara roligt och fritt flödande! Följ den vägledning ni får och ni kommer att få nya vänner längs vägen medan ni gör ert bästa för att hjälpa.

Vet att den Nya Jorden snart är här. Ert välstånd är snart här. Era Mästare, Galaktiska Familj, Inre Jordens familjer och Himlens Sällskap kommer att fira med er snart! Jag förstår att detta ord har blivit överanvänt och som bäst varit frustrerande. Ha tillit. Behåll er tro.

JAG ÄR er Moder Gud och jag sänder er min kärlek på ljusa månstrålar denna vackra kväll. Mina välsignelser är era. Vet att ni är väl beskyddade och älskade.

Dela gärna detta!

Messages of Love through Dancing Dolphin

https://dancingdolphinlove.blogspot.com/

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...