Judas Iscariot via Ann Dahlberg, 5 oktober, 2018

Judas Iscariot

Fredag 5 oktober 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas I. och jag har kommit idag för att skriva lite om den Nya Tiden som är i antågande. Det är en vacker och ljus tid som står för dörren och den öppnar upp för ljusa minnen. Ni har massor av ljusa minnen, kära Jordbor. Det är dags att ta fram alla ljusa minnen som ni har gömt någonstans bakom alla bekymmer. Se och känn de vackra positiva ögonblicken i ert liv och tiodubbla den känslan och ni befinner er i den femte dimensionen av ljus. I den femte dimensionen kan ni uppleva alla era vackra minnen, men med en betydligt starkare kärleksfull och glädjefull känsla. En känsla som har svårt att få plats i er tredimensionella kropp. Allt ni tänker och gör kan manifesteras på ett ögonblick, så allt måste komma från en hjärtbaserad verklighet. Men var inte oroliga för det, ni kommer att bli väl tränade i denna förmåga. Er kärleksförmåga ökar till den grad att intet annat än kärlek kan utgå från er och allt ni manifesterar bli då till kärlek. Det är en fantastisk, underbar värld att leva i för den som är svältfödd på kärlek och det är ni så gott som allihop, ni som bor på Jorden. Den högre realm av kärlek som jag pratar om här har inte så stort fäste på Jorden. Glimtar av denna stora kärlek kan nå en del människor under korta stunder i sitt liv. En del av denna kärlek kan uppenbaras i drömmar och meditationer och har föranlett till stor konst och sköna berättelser om kärlek. Det är ändå bara en droppe av den kärlek som vibrerar ute i Universum i de högre dimensionerna av ljus.

Jorden förbereder sig nu för att gå in i denna kärleksfulla era och kastar därmed av sig alla sina negativa mönster som har uppstått under årtusendens förlopp. Det gör också ni kära Jordbor, det pyr lite varstans på er Jord idag. Mörker varvas med ljus i långa rader. Det är som att sticka en tröja med ljust garn varvat med mörkt i vartannat varv. Den emotionella känslan i era kroppar hoppar lite upp och ner beroende på var egot befinner sig någonstans. Är egot införlivat i hjärtat så har det ett lugnare förlopp och man tar dagen lite i sänder. Minnen som dyker upp har man lättare för att släppa och man ser dagen och tiden an med lite större tillförsikt. Ni som låter egot styra kan ha det litet jobbigt just nu eftersom egot inte vet vilken fot den ska stå på utan hoppar lite hit och dit. Det kan bli lite häftiga humörsvängningar och ni kan behöva en hjälpande hand för att ta er ur krisen. Lugna aktiviteter, vila, lugna rörelser och meditation är bra för att komma i balans med sig själv. Be om hjälp om ni behöver det både från det fysiska och eteriska planet. Hjälp skickas från ovan på alla plan bara man kan se och förstå tecknen.

Vibrationerna höjs på Jorden och ni påverkas av den och höjer era vibrationer i kroppen. Allt skräp kommer upp till ytan och behöver släppas för att den högre vibrationen av ljus ska kunna bli befäst i era kroppar. Allt detta pågår just nu i vågor och mänskligheten står inför sin största utmaning av att absorbera det högre ljuset av varande i det mänskliga kollektivet som ni befinner er i. Hjärtat leder vägen så det är ytterst viktigt att lyssna på sitt hjärta idag. Det är lika viktigt att sprida sitt eget hjärtas frön till andra som behöver det. Det är dags för alla som ser och känner sitt hjärtas ljus att låta det skina utåt så att fler kan få uppleva hur det är att vara i sitt hjärta.

Jag och många tusen med mig sprider våra hjärtefrön över er så att ni kan lysa ert hjärtas ljus.

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...