Tim i Agartha via Kjerstin Sisilla 9 februari 2022

Tim i Agartha via Kjerstin Sisilla 9 februari 2022
Älskade syster på ytan. Tim här, alltså Timothy Brooke i Agartha. Det är ett tag sedan senast vi kommunicerade.
Ni har alla sedan dess gjort ett storartat arbete inom er själva, genom att minnas alltmer om vilka ni är. Minnas er storhet och ta tillbaks er kraft.
Bröder och systrar som ni känner igen väl sedan tidigare har ni mött. Även om ni inte umgås fysiskt i detta nu så har ni etablerat en kontakt.
Vi alla här i Agartha, vi gläder oss med er. Jag skulle tro att vi ser klarare än vad ni gör, vilka otroliga resultat ert arbete och er medvetenhet har resulterat i.
Slaveriet för er del är över. Lev i frid, lev i glädje Älskade ni! Njut av stunden och i Norden av våren som nalkas.
Du vet, syster, du minns att den som här i Agartha föddes som din yngre bror, ni har mötts i många olika inkarnationer. Han har levt som din son, din fiende som du har dödat, din äldre bror, bäste korsriddar-vännen och även i många roller som du ännu inte minns. Men det är ovidkommande för det ni har mötts i är, som du vet, en illusion.
Ni har dött ifrån era vänner och ovänner i så oerhört många inkarnationer. Döden har inneburit ”semester” från de hårda jordeliven, en tid i Ljuset för att ”smälta” era läxor. Därefter har ni valt era nya inkarnationer. Gestaltat dem tillsammans med era Vänner. Många av er som lever i dag har medvetet valt de ofta hemska barndomar ni upplevt, för att bli ”de starkaste av de starka” som vågar föra fram Sanningen om Mänsklighetens förslavande.
Som ni alla blir mer och mer medvetna om, det är en illusion ni lever i, en ”livets hårda skola” för att samla erfarenheter åt Gud Skaparen. Ni har levt i slaveri i årtusenden. NU är det dags att skaka av er de negativa minnena och leva i FRIHET och GLÄDJE! Nu är det dags – nu händer allt det ni har väntat på.
”Slavdrivarna”, makteliten, den manipulerande ”djupa staten”, kabalen kommer dock att ”sprattla en del i nätet”. Många är tillfångatagna, kloner är insatta i deras ställe, underjordiska baser är förstörda, ibland tyvärr med översvämningar till följd.
Många marionetter finns på jorden, bland era politiker bl.a. Många av dem är villiga att vända sig till Ljuset eftersom de först lockats, sedan hotats in i detta manipulerande spel. Minns Yeshuas ord: ”Förlåt dem för de vet inte vad de gör”.
De utomjordiska ”värstingarna” som har förorsakat er detta och som tillhör de som inte kan genomgå en inre förändring – de kommer att kämpa till sista blodsdroppen. De vet att deras tid är över – det är länge sedan Ljuset vann maktkampen. Ändå kommer en del oroligheter av olika slag att uppstå.
Minns då, om ni ser människor dö runt omkring er:
  1. Det finns ingen död, det finns endast en övergång till andra dimensioner. Människor dör för att senare återfödas.
  2. Vår älskade Gaia återgår till den Paradisiska tiden. Vi tillsammans räddar henne från kabalens förgiftningar. Vi räddar djuren och naturen. Haven kommer att renas, allt kommer att återställas till vad det var ämnat att vara och en gång var.
  3. Vi här i Agartha kommer att återförenas med er på ytan, liksom ni kommer att kunna knyta kontakt med vänner i rymden. Beskyddet mot utomjordiska angrepp är totalt. Massor av vänner inklusive Jesus Sananda med sitt skepp Nya Jerusalem väntar på att den sista illusionen av 3D ska släppa från er.
SLÄPP RÄDSLAN OCH VI KAN ALLA MÖTAS IGEN!
Det är över nu. Lev i frid, lev i kärlek. Ta hand om varandra. Covid 19-experimentet är även det avslutat. Så sluta vara rädda för varandra. Allt är ett. Allt är kärlek. Allt är Ljus. Känn energierna från oss, alla era vänner som ”står i kulisserna” och sänder er kärlek, kärlek och åter KÄRLEK.
Gud Skaparen är med er. Änglarna är med er. Allt Ljus i Omniversum är med er i denna fas som nu avslutas för den nya eran.
Vi ses snart kära ni. Som ni nu vet; vi står vid er sida i varje stund.
Er allas vän, Tim i Agartha

Du gillar kanske också...