Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 februari 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 februari 2022

 

Uppvaknande energier som vi är på väg att skicka

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi håller på att undersöka alla olika energier som finns över er vid denna tid, och vi granskar dem för att se vilka som gör mest nytta och vilka som inte har den önskade effekten. Vi vet att förändringen i medvetande sker och kommer att vara fullständigt någon gång, och vi vet också att energierna på er är tänkta att göra den övergången lättare och mer glädjefull för er, eftersom de också hjälper till att väcka dem som har sovit.

Anledningen till att det är så viktigt att få koll på vad dessa energier gör och inte gör är för att vi ständigt fattar beslut om hur vi bäst ska tjäna er och hjälpa er längs er väg. Vi vet att ni har det tufft där, och att ni verkligen har haft det tufft sedan ni började inkarnera på Jorden. Visst har det funnits tider av större fred och välstånd, och framsteg andligt och tekniskt, men det har alltid funnits de som har lidit.

Vi vet att det är viktigt för er alla att ha era upplevelser, men vi känner också att det är dags för er att börja manifestera bättre upplevelser och för era utmaningar att behöva välja mellan en bra upplevelse och en annan. Det är därför vi omkalibrerar de energier som vi är på väg att skicka just nu. Det är för att vi vill se er njuta av livet mer, och vi vill stödja er och ge er kraft hela tiden, och varje meddelande vi ger er är tänkt att ge er kraft. Varje överföring av energi är tänkt att ge er kraft. Det är därför vi aldrig kommer att berätta för er att ni är offer för era förtryckare.

Vi vill också att ni ska veta att de av er som är vakna fortfarande drar nytta av energierna som får människor att vakna, eftersom det finns olika nivåer av att vara vaken. Och det finns alltid en högre nivå, en högre grad, för er att nå och få hjälp av, och det är vad vi gör. Vi kan inte tvinga er att göra någonting; vi kan inte ens tvinga er att ta emot energierna som vi skickar. Men när ni bestämmer er för att ni skulle kunna stå ut med att växa lite mer och utvecklas till nästa nivå av ert medvetande, då kommer ni att få stöd av energierna som kommer. När ni tror att ni har räknat ut allt, och ni redan är helt vakna, då har dessa uppvaknande energier inte den önskade effekten på er.

Snälla inse att även när ni fullbordar skiftet i medvetande till den femte dimensionen, kommer ni inte att bli färdiga med att stiga upp, utvecklas och bli mer av den ni verkligen är. Så det måste betyda att ni har mer att göra när det gäller utvecklingen av ert medvetande just nu. Vänligen öppna er för energierna vi är på väg att skicka, för de kommer att förändra livet och vara extremt kraftfulla för dem som kan ta emot dem.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...