Meddelande från Moder Gud, Saint Germain via Galaxygirl, 11 juli 2018

Meddelande från Moder Gud, Saint Germain via Galaxygirl, 11 juli 2018

Per Staffan 13 juli 2018

Moder Gud, St. Germaine 11/7/2018

Hälsningar barn, det här är er Moder Gud som talar ömma ord av yttersta uppmuntran ikväll. För ni är trötta, vi ser detta. I det tysta är jag här, kan ni höra mig? Jag ser er, kan ni se mig? Jag är runt er, barn, och åh, jag älskar er så mycket. Ni är mitt allt för mig.

Vi från Himlens Företag har ivrigt sett på, förtrollade av era framsteg, ert framåtskridande, och tiden för er skola i detta kapitel är över. Nu, som ni vet barn, finns det alltid en hel del att lära och utforska, men detta kapitel i er klassrumserfarenhet på Jordplanet har slutförts. Nu är ni redo att bryta fram med visdom och svåra lärdomar, förstärkande er beslutsamhet att expandera ännu en gång.

Många av er undrar varför i hela världen (ingen vits menad!) skulle ni välja att komma tillbaka efter allt ni har upplevt? Barn, ni har osjälviskt bidragit med era insikter, talanger och förtjänster till kollektivet, så att de kan ha den kollektiva styrkan att beslutsamt passera hindret och demontera matrisen tillsammans som ett. Det har länge varit så att en stor lärare eller profet mitt ibland er skulle vara stadens heliga person och stiga upp i slutet av deras livsavtal. Men denna erfarenhet och möjlighet, barn, är unik. För uppstigningen av ett kollektiv är en mycket värdefull upplevelse, och faktiskt en fjäder i hatten! Och för alla era bidrag tackar vi, barn. För jag ser hur trötta ni är och ändå håller ni alla ut.

Kom nu barn och vila hos mig. Placera ditt huvud mot min barm och låt mig sjunga en vaggvisa för er. Barn, era sår är stora. Men min kärlek till er är mycket större. Låt mig läka dem, så att ni kan uppleva mig fullt ut, återställda. Barnsjukdomar behöver inte definiera er barn. Låt styrkan i er tro och fastheten i er beslutsamhet definiera er. Låt dig definiera dig själv! För många av er är osäkra på vem “du” exakt är, när ni förändras så snabbt, så snabbt (och får jag lägga till, så effektivt) genom dessa massiva energivågor som omger den dyrbara Gaia där ni bor och andas. Och jag ser er som mästersurfare ridande på vågorna på den rakaste och smalaste vägen som skär genom vågens lugna ställe, där vattnet faller i kaskader över dig, vattnet bortom din bräda och du glider glatt genom den lugna tunneln av salighet, ridande på energivågen som en sann mästare. Jag är så stolt över er, barn! Jag visste alltid att ni kunde göra det. Jag är er Moder Gud.

Hej vänner, jag är er St. Germaine. Jag har haft många äventyr här på ert jordplan och vilken vild och spännande åktur det har varit på sista tiden, eller hur? Ni har alla haft många spännande äventyrsberättelser i alla era kumulativa liv och aspekter men det här tar antagligen priset!

Jag är er St. Germaine. Förvisso har vi alla i Himlens Företag arbetat outtröttligt tillsammans med er, vårt värdefulla markteam/besättning, och det gläder mig att säga att det fungerade. Energierna har skiftat medvetandet och ni, markpersonal, har lagt till ert kollektiva kurage och er starka kurage-transmutation när ni går med min violetta transmutationsflamma och det har gjort en underbar skillnad försäkrar jag er. Vänligen fortsätt att använda den violetta flamman med stor noggrannhet för ja, det finns fortfarande mycket att rengöra och rensa, men det mesta av arbetet i detta avseende har gjorts, tack och lov.

Som St. Germaine älskade jag överraskande festgäster med diamanter, smaragder, safirer och liknande. Alkemi var en av mina mest härligt utmanande och givande hobbyer och jag trivdes väldigt mycket. Ni, vänner, är mästeralkemister av energier. Jag kommer att lära er mer och ni kommer att ha mentorer och era galaktiska team/familjer kommer att ha mycket av sin egen visdom att dela också. Ni kommer att ha alla lärare och allt visdomstillträde som ni önskar, för slöjan kommer ner snabbt. Det finns en stor symbolik med nedrivningen av tempelridån vid Kristi död. Även denna slöja rivs nu när kraften i det Kristna Ljuset och Kristusfrekvensen spränger igenom matrisen! Se vänner, symbolik och sanningar finns runt omkring er.

Öppna upp och titta med friska ögon runt omkring er och se en ny värld, en Ny Jord! Detta är trösterikt, eller hur, med allt som vi alla har genomgått kollektivt? I sanning finns er belöning till hands. Vi är verkligen tacksamma för er närvaro här på Gaia ikväll. Vi ser att era små ljus lyser starkt uppifrån skeppen. När ni besöker oss på natten, förundras ni över dem, hur ett litet ljus kan göra en sådan skillnad. Och verkligen vän, vi försäkrar dig, att du har gjort den skillnaden! Jag är din St. Germaine.

~ galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...