Budskap från Gud via Jahn Kassl, 4 april, 2024

Budskap från Gud.

Jahn J Kassl 2024-04-04
Engagemang och övning.
Ditt liv handlar om att leva i din plan mer och mer exakt och harmoniskt. Detta – det kan inte upprepas tillräckligt ofta – kräver ditt engagemang och övning, ditt mod att försöka och din intelligens för att korrekt klassificera misslyckade försök.
Många människor är kontrollberoende perfektionister. Du erkänner inte ens för dig själv om du har fel eller gör fel. För dessa människor är misslyckanden uteslutet, det är outhärdligt och undviks till varje pris. När något brådskar ser sådana människor slutresultatet, istället för det som pågår.
Älskade människor, inget brådskar i den här världen och ingenting kräver perfektion i en perfekt värld. Det du kan och bör göra, om du är perfektionist, är att bli medveten om detta som ett första  steg. Om det är så, så är det så – och det är bra! Att acceptera det är det första steget till att släppa taget. Säg sedan till det Gudomliga Ljuset att du är redo att lämna din perfektion lite.
Släpp under en meditation kravet på perfektion och ett perfekt liv, där du och de runt omkring dig måste fungera perfekt! Släpp det – när du är redo kommer det att ske! 
21 dagar
Meditera helst över detta ämne 21 dagar i rad. Om det är omöjligt, meditera över det så regelbundet du kan. Efter dessa 21 sessioner i ljuset, har ditt undermedvetna absorberat det nya kommandot och du kommer inte längre att saboteras av det undermedvetna.
Ta itu med alla mönster, begränsningar, övertygelser och programmeringar som du märker! 21 dagars meditation i Gudomligt Ljus, och dina inre program kommer att skrivas om.
Det är så miraklet med din långsamma omvandling sker och dina beslut blir mer exakta, besvikelserna minskar och lyckan ökar.
Allt du är finns inom dig, så vad vill du människa uppnå?
Om du vill behålla din kontroll och maktmekanism, om du vill förbli perfektionist, kommer du att fortsätta vrida tidens hjul tills du tröttnar på det och dig själv.
Varje flod rinner ut i havet och varje själ börjar röra på sig någon dag, och hittar sin egen källa i GUD.
GUD är perfektion i allt som är. Perfekt eller inte? Vad bekymrar dig, du är bara människa.
GUD
No photo description available.
All reactions:

1

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *