Gudomliga Modern via Linda Dillon, 10 Augusti 2020

Gudomliga Modern via Linda Dillon

Augusti 2020

Denna inspirerande pärla delas kärleksfullt av Hairol från hans personliga läsning med Linda Dillon.

Processen av att Finnas i Form och Bortom Form, och Skaparrasen.

Hairol: Du sa till mig i vår första läsning att delar av mig tycker att ”det här är löjligt, jag vill härifrån”! Kan du utveckla det? Vad är det jag tycker är så löjligt och varför?

Gudomliga Modern: Min söta Ärkeängel Gabrielle talar ofta om det festliga med den mänskliga upplevelsen, även om jag uppmanat henne att inte göra det! (Fnissar). Det hon menar är att det är de val som människor historiskt och faktiskt fortfarande har gjort som inte stämmer överens, som inte är vettiga, som ofta fångas upp av det mänskliga egots eller personlighetens träsk, lustar eller behov – inte för att vi ska förneka personligheten, för den är del av fröjden av den ni är.

I alla fall, delar av er – och ni har kommit långt sedan dess så, kära du, underskatta inte vem du är – men ni hamnar fortfarande tidvis i denna situation. Ni ser på den mänskliga rasen, ni tittar på strukturen, ni tittar på var ni lever, ni tittar på ön, ni tittar på planeten och säger, ”Vad i hela världen gör dom?” Att det är lite löjligt med all denna strävan efter makt, efter prestige, efter ställning, och försöka komma till täten när ni faktiskt redan är i täten, och de saker människor vill komma till täten på är inte de saker som verkligen är av värde för ert söta själv – eller för mig, för den delen.

Så det är vad jag menar. Ni ser på saker och tänker, ”Hur kom dom så långt bort från banan?”

Hairol: Ok, tack Moder.

Gudomliga Modern: Nu börjar du bli mycket mer generös i ditt … och jag ska säga, ”inte dömande utan dina observationer” av den mänskliga rasen! ( skrockar).

Hairol: Jag vill komma till punkten av icke-dömande, så jag arbetar fortfarande mot det.

Gudomliga Modern: Ja, det gör du. Och en del av det … och det är bra att du ser ditt eget framskridande … är att du ser hur hårt du kan döma och du rör dig bort från det – och då du gör det gör du det inte bara för ditt älskade själv, du gör det för kollektivet.

Hairol: Åh! Därför att ju mer jag når den punkten av icke-dömande, ju högre min vibration är, desto mer kommer min vibration att påverka andras ”vibrationer”?

Gudomliga Modern: Precis så!

Hairol: Ok! Så, tack, jag inser att essensen i mina självmordstankar är den intensiva önskan att vara formlös och att förkroppsliga sammangåendet med allt som En.

Gudomliga Modern: Ja.

Hairol: Som ett resultat av det är det svårt att kvarstå jordad, i ärlighetens namn. Jag vill förlora mig i ovillkorlig kärlek permanent, men denna sfär är så indränkt i separation så det skadar mig och får mig att vilja överskrida balansen, därför att den involverar separation tillsammans med förening. Men sedan inser jag att relationer, vänskap och en akademisk karriär kommer att hjälpa mig kvarstå jordad så jag kan hjälpa till med att transmutera de rädslobaserade frekvenserna till kärleksbaserade frekvenser.

Det får mig därför att vilja vara kvar. Sadashiva Brahmendra inspirerade mig också på det sättet att han förlorade sig i kärlek till den grad att han vandrade omkring i världen naken; han hade ingen känsla av separation och det är det jag vill ha … utan den nakna delen! Tankar kring det?

Gudomliga Modern: Ja. Det du tar åt dig, och där du lär dig, och hur du börjar bli, söta du, är att Planen är att du ska anta form, vara på planeten i en högre sfär av medvetande – den sfär av medvetande som var, och är, och alltid har varit en del av min Plan.

Vi gav födsel till denna planet och Gaia tog sig denna planetära form för att mina änglar skulle få en plats att leka på, att få en upplevelse – en annorlunda upplevelse – av vad fysikalitet i denna verklighet framkallar. Men det var avsett att vara glädjefyllt och lekfullt och fullt medvetet, att ni kunde komma in och ut ur form som ni valde – och det är fortfarande min Plan för människorna: att vara i och ut ur form efter eget val.

Det är på det sättet er Stjärnfamilj tenderar att arbeta. Det beror på framväxten av falska paradigm, falska idéer, falska övertygelsesystem. Det är nivån som den mänskliga rasen har förlorat. Hela idén är att ha en form och vara i enhet, inte till den grad att ni ignorerar eller lägger ner er unika form, utan i sann omfamning av den.

Tänk på det på det här sättet: Det är inte bara organen eller benen utan varenda cell i er kropp som har en funktion, ett liv, ett universum inom sig. Varje DNA fiber och markör har ett universum och ett syfte inom sig eftersom de är en del av en förenad helhet. Det gör det inte mindre än. Detta är Enhetsmedvetande. Era kroppar är det bästa exemplet som jag givit på detta för att påminna er om att ni är del av en förenad helhet.

Så detta avancemang, eller framskridande, ska jag säga, till enhet, i form, med ett medvetande som är bortom form, är målet med min Plan. Det är återställandet. Nu, om ni väljer att lägga ner er form … vilket jag starkt uppmanar er att inte göra … men om ni gör det kommer jag förstås att välkomna er hem med en stor fanfar. Det kommer vi alla att göra! Men ni kommer att ha missat denna möjlighet.

Så det är därför ni framskrider – och vi talade i inledningen om processen. Ni håller på att lära er processen av att vara i form och bortom form.

Hairol: Ok, så låt mig fortsätta. Kommer jag att stanna kvar här till slutet av uppstigningsprocessen?

Gudomliga Modern: Ja – och sedan bortom! Eftersom du vill se hur den nya sfären ser ut, hur Nya Jorden ser ut. Det skulle vara sorgligt att gå genom allt detta och sedan inte få se frukterna av ditt arbete, av vårt arbete!

Hairol: Jag, håller med. Baserat vad du berättat för mig, har jag varit här i tusentals år …

Gudomliga Modern: Ja.

Hairol: Så jag var en medlem av Skaparrasen?

Gudomliga Modern: Ja.

Hairol: Åh, wow! Så vad hände under den tid jag först anlände tillsammans med mina familjemedlemmar?

Gudomliga Modern: Nu ska vi vara klara över att när vi säger att det som hände med Skaparrasen var utvecklingen av ego och maktlystnad utom kontroll, så betyder det inte att alla som anlände nedsteg till den sfären. Så låt oss börja där.

Tänk på det så här. Skaparrasen var en mycket stor grupp – inte så stor som 7 eller 8 miljarder, men en stor grupp varelser – varav de flesta hade haft existenser i andra planetära system men var hemma, antingen som ren energi eller i änglaform, och vi sade, ”Låt oss åka till denna vackra planet som Gaia har omvandlat sig till, som en del av min Plan, där vi kan vara i form och uppleva sådan mångfald att vi kan komma in i och ut ur form och njuta av det.”

Det som hände var att några av dem som kom – mycket likt berättelsen, mytologin om Lucifer – några kom och utvecklade egot och tänkte: ”Jag kommer att vara Guden, jag kommer att vara den centrala makten på denna planet, (skrockar) och vi kommer att förklara oss självständiga”.

Hairol: Var inte dom uppstigna varelser?

Gudomliga Modern: Du utgår från att när du väl är uppstigen så kan du inte återgå, men så är det inte.

Hairol: Wow! Så man kan komma till Sahaja Samadhi och sedan återgå till egot?

Gudomliga Modern: Därför att de övergick i fysisk form … och ja, vi talar inte om något som skedde över natten. Men de förälskade sig i fysikaliteten och ville ta kommandot över den, för att styra över den fysiska sfären, över tid-rum kontinuumet, och i och med det separerade – genom val – separerade de sig, inte från oss, utan från sig själva.

Hairol: Åh, wow!

Gudomliga Modern: Ja. Detta är en av orsakerna till att vi inte så ofta talar om det fulla arvet från Skaparrasen.

Hairol: Så var det dessa som var ansvariga för att genetiskt modifiera mänskligt DNA till en trippelsträngad spiral?

Gudomliga Modern: Inpräglingen av de 12 strängarna av DNA har alltid funnits där. Det som hände som en evolutionär funktion över tid var att … om jag får använda detta uttryck … den mänskliga rasens kollektiv blev ”fördummat” till tre strängar.

Hairol: Åh, så baserat på vad de får en att tro, kan man stänga av sitt DNA?

Gudomliga Modern: Och man kan också sätta på det, söta du.

Hairol: Åh, ok, jag förstår vad du säger.

fortsättning följer

Channeled by Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.
https://counciloflove.com/

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...