Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 11 augusti 2020

Ljusfederationen via Blossom Goodchild | 11 augusti 2020

 

11 augusti

av Blossom Goodchild | The Federation of Light

Hallå. Vet inte om ni är där? Låt oss försöka, ska vi? Någon hemma?

Vi som lever på ett ställe av “Allt som är”, anser att hemmet är en KUNSKAP OM SANNINGEN. 

I så fall är jag miltals bort … och inte en smörgås i sikte. Min KUNSKAP OM SANNINGEN har gått förlorad just nu. Jag antar att det är energierna som flyger runt som gör att man känner sig så BLURGHRRGGGHHH!

Kära Blossom, vi kan plocka upp dina frustrationer och dina känslor av sådana. Vi kan inte ändra på hur saker är i detta tidsögonblick ännu, notera, det är bara ett ögonblick i tid och nästa och nästa … DU KAN ÄNDRA PÅ DET.

Med min attityd … Detta vet jag. Ändå kämpar min attityd för att hitta dess Tacksamhet. Jag vill verkligen inte avge en eländig vibration … Jag skrattar åt mig själv och mitt löjliga sinnestillstånd. Men samtidigt, med respekt, så mycket som jag skulle vilja göra en kanalisering med er … Jag undrar vad ni kan säga som ni inte redan har sagt under dessa absurda omständigheter, som det tydligen kommer att bli ännu mera av?

Du har rätt Blossom, i att vi har gett dig verktygen för att hjälpa dig igenom. Dessa ska/kan användas oavsett var/vad/ eller när.

Ja, vi talar naturligtvis om ”JAG ÄR LJUSET. JAG ÄR KÄRLEKEN. JAG ÄR SANNINGEN. JAG ÄR”- mantrat.

När det gäller det övriga samhällets “konstiga förhållanden”, kan vi bara upprepa att du måste undersöka din KUNSKAP OM DET FAKTUM … ATT DU STÅR ÖVER ALLT DETTA.

SE DIG SJÄLV RESA DIG ÖVER DET.

TA DIG SÄLV UR DET… I DIN ANDEFORM.

TITTA NED PÅ DIN PLANET OCH SKIN DITT LJUS … även om du känner att ditt Ljus är svagt, eller din varelse förvirrad … om du tar dig tid att göra detta … tjänar du dig själv och HELHETEN.

ANVÄND VERKTYGEN VI HAR ERBJUDIT. Vi gav dem inte till dig bara för att läsas. Vi gav dem till dig för att kunna användas och implementeras. För att hjälpa dig. För att hjälpa dig genom dessa tider.

Och vi försöker göra det. Ni har berättat för oss att saker och ting blir mer Uppochnedvända och det sipprar långsamt in på ett eller annat sätt. Ändå väntar vi på den ‘SMÄLL’ som ni har sagt skall ta oss till fas två.

Den är på väg. Ändå, medan ni väntar … fortsätt att bygga upp er i Styrka och Kunskap.

Kunskap? Kunskap om att vi inte vet vad sjutton som pågår? För många av oss gör den här känslan av att kontrolleras så uppenbart, att man känner sig så ur gängorna och vid denna tidpunkt ser vi inte något slut på detta.

För det är inte så dina vanliga media önskar att det ska vara. I ditt hjärta, Blossom … Var och en … fråga dig själv “Tror jag att den Stora Förändringen kommer?”

Den stora förändringen är över oss från där vi sitter. Jag antar att ni menar att flytta in i en Ljusare, Lättare Högre värld?

Så är det

Jag MÅSTE tro det. Jag MÅSTE veta det, eller så kan jag lika gärna hoppa i havet nu. Jag och andra som jag känner, i vårt mänskliga tillstånd, har haft “korta” stunder av “Vad händer om detta inte är fallet alls och vi har tagit helt fel”? … Det är möjligt!

Och ditt Hjärta säger?

Jag skulle hellre ha fel på den soliga sidan av gatan där det finns hopp och Ljus i slutet av tunneln, än att ha fel på den “sovande sidan”, som verkar för oss på den soliga sidan att vara så mycket neråt hela vägen. Skrifterna talar om Hänryckningen, alla religioner talar om någon slags Händelse … varför inte nu inom den här tidsramen? “Jag kommer att hålla fast vid det.

Blossom … har du tappat modet?

Eh… tror ni det? Jag är mer besviken över mig själv för att vara en sådan mes, särskilt om detta bara är början.

Ändå, inom din besvikelse, blir du den du önskar dig själv att vara. Denna tid som är över er alla NU är också en period av STOR INRE FÖRÄNDRING. Ni måste gå igenom processerna. Ni måste låta er känna de energier som virvlar runt omkring er. Ni måste uppleva alla låga nivåer och förvirring och sorg och galenskap och låta dem filtrera genom er Medvetenhet för att komma ut/komma igenom till den andra sidan.

Så, ni säger, att om ett tag kommer jag att bli Lättare och Ljusare än någonsin?

Det säger vi.

Tickety boo! Då är det avklarat!

Det är det. Känner du att det här är en Sanning?

Det låter vettigt.

Om du KÄNNER det som en sanning kommer du att släppa oron för att inte klara dig bra nog och VARA den du är på grund av vad du Känner i varje givet ögonblick.

Jag känner att jag borde göra en större ansträngning, men jag kan inte bry mig. Det är vad som stör mig. Det är min irritation över mig själv.

Man ska inte behöva anstränga sig för att vara Ljus … MAN ÄR LJUS.

Jep … ska jag säga då, jag kan inte bry mig ibland att skruva upp min dimmer?

Ditt val.

Min lättsamma poäng! Åh! Så barnsligt vid 62 år!

DU VISSTE. DU VISSTE. DU VISSTE. DU VISSTE hur svårt det skulle vara/är att komma. Dessa nybörjarstadier är er förberedande skola för att lära er att “trappa upp” i de tyngsta tiderna.

NI SKA VETA ATT NI OCH ALLA ANDRA GÖR SÅ BRA IFRÅN ER. När “faserna” fortskrider, gör ni också det … i er Styrka, Vitalitet och Ljus. Ni förbereder er. Ni bygger upp mod att fortsätta. Ni iakttar egendomligheterna inom osanningarna.

NI ÄR PÅ ER VÄG TILL EN VÄRLD AV GLÄDJE. DEN KUNSKAPEN … SKULLE NI MÅ BRA AV ATT HÅLLA FAST VID.

Att låta det sjunka in i ditt Hjärta och sinne. När du känner dig låg eller osäker … upprepa för dig själv om och om igen … JAG ÄR PÅ VÄG TILL EN LJUSARE VÄRLD.

Allt detta du upplever nu är nödvändigt. Rengöringen, rensningen måste äga rum och inom detta uppstår så mycket oro. Ändå VET du att det leder till en ENASTÅENDE FRAMGÅNG.

Det är ibland svårt att göra. För vi hör om mycket lite flöde i vår riktning mot Sanningen.

JUST NU. Skörden måste tas in och när den är klar … kommer ni att se och höra bevis på allt detta som vi talar om.

Jag säger detta skämtsamt ändå, ni talar inte om någonting eftersom det inte är lämpligt för er att göra det.

Talar vi inte om en SMÄLL? Ett Tillkännagivande? Det kommer att ta er till en andra nedstängning …

Ändå kommer det inte att vara beviset för det vi letar efter … eller hur?

Tillkännagivandet som kommer skall göra många fler medvetna om de underliggande störningarna som sveper genom er Planet. Det kommer att överraska många, också i form av hur det levereras.

Menar ni “hur” det levereras eller av vem?

Bådadera.

Hur jag önskar att ni bara kunde komma ut med det … Men jag vet att ni inte kan. Åh! Dilemmat! Osäkerheten!

TÅLAMODET!

Tålamodet. Tanken på att kanske inget nytt inträffar till vår fördel snart, känns så tråkig. Jag menar det här tillkännagivandet ni talar om, kanske inte kommer förrän nästa år … vid vilken tid … ja, vem vet vad som kan ha ägt rum.

Blossom, hör du inte oss?

Japp. Högt och tydligt. Ändå kan ni inte ge oss en tidsram och det är vad vi alla känner oss så frustrerade över. Samtidigt expanderar “mask”-handeln. Jag vet att jag gör det så svårt för er, killar. Jag uttrycker bara hur det känns här för så många av oss. Och jag, till exempel, bor på en bra plats just nu. Våra hjärtan går ut till de ensamma och som har allt hopp borta, när deras fyraväggars värld kraschar runt omkring dem. Det är så fel! SÅ MYCKET AV DETTA ÄR SÅ FEL! ALLT PÅ GRUND AV LÖGNERNA!

KOM IHÅG VARFÖR DU KOM. KOM IHÅG VARFÖR DU KOM.

Jag fortsätter att berätta för mig själv. Inuti mig VET JAG. Det gör vi alla!

FAMILJEN AV DET STÖRSTA LJUSET … VI ÄR ETT LJUS.

FAMILJEN AV DEN STÖRSTA SANNINGEN … VI ÄR EN SANNING.

Varför bad du frivilligt att få vara på Jorden just nu, Blossom?

Eftersom jag VISSTE (när jag inte var här) att jag hade resurser att göra vad som måste göras. Jag visste att jag kunde göra det. Jag VISSTE att jag skulle vara en av miljoner som skulle följa andra över Bron in i Frihet.

Vad har förändrats?

Min vibration.

Är den fortfarande inom dig?

Ja. Ändå oanvändbar här nere. Man kan inte VARA inom den högre vibrationen av KUNSKAP när man är här nere.

Jo. DET KAN DU.

Ändå är den tillgängliga Vibrationen på Planeten Jorden inte samma som någon annanstans, var jag nu var när jag registrerade mig för detta.

Då ber vi dig om detta. VET du att du kan komma åt den vibrationen varifrån du lever nu?

I ett sinnestillstånd, inte fysiskt.

Låt då sinnestillståndet ta dig dit för att ladda om. VAR DÄR OCH FYLL PÅ.

Många av oss försöker genom meditation.

Tillräckligt mycket?

Nej … inte personligen … ändå, många gör det.

Gagnar det dem?

Självklart. Jag har ett enormt leende i ansiktet när jag känner igen min övergivenhet när jag klagar. Jag behöver verkligen att detta sparkar upp det välkända bakom om igen, mina vänner. Ändå känner jag att jag behövde er känga för att få mig dit. För vilket jag tackar er. Så dagens ordning är mer meditation?

Om du tycker att det ger fördelar. Ja. Om du hittar fler gångfördelar, ja. Om du hittar något som gynnar dig, Ja, då … gör mer och mer av det och mindre och mindre av det som inte gör det.

För att vara ärlig så är jag så glad att vi har lyckats att till och med kommunicera idag. Även om det är lite annorlunda … är det bättre än ingenting alls. En sådan konstig tid att vara en kanal, det är säkert. Så mycket KÄRLEK. Tack, killar. Verkligen. Tack för att ni är där … medan vi är här. I tacksamhet. I kärleksfull tjänst. JAG ÄR.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

You may also like...