Gudomliga Modern via Linda Dillon 22 augusti 2020

Gudomliga Modern via Linda Dillon

22 augusti 2020

Ytterligare en fantastisk pärla, delad av Hairol från hans personliga läsning med Linda Dillon

Val av Mat, Val av Sexuell Intimitet, Val av Paus

Hairol: Jag har en snabb fråga. Är det något i min diet som jag inte borde äta?

Gudomliga Modern: Ja, du borde inte äta det du inte tycker om!

Hairol: Ok …

Gudomliga Modern: (Skrockar) Jag retas kära du! Du är mycket medveten … du förstår, det här hänför sig till Skaparrasen. Nu säger jag inte att du någonsin ska leva på en diet av raffinerat socker – men om du gjorde det, skulle du ändå kunna omvandla det till ren energi.

Men en sak – med Skaparrasen som exempel – är den stränga känslan av regler och dömande, ”du kan bara äta det här, du kan bara andas det här, du kan bara dricka det här”. Det som händer genom detta är att du köper den känslan av begränsning.

Så, vill jag då att du intar en vacker, fruktbar, hälsosam diet? Svaret är ja! Men hur du vet vad det är, är genom att äta det du tycker om.

Hairol: Ok, för jag lade märke till att fisk och kött är väldigt tungt när jag äter det, så jag slutade med det.

Gudomliga Modern: Och om du någonsin blir sugen på en bit fisk, ät! Men om inte, låt bli!

Hairol: Ja, jag förstår vad du menar. Nu, låt säga att någon släpper lös sin sexuella energi genom sexakten. Min erfarenhet är att detta har påverkat mig mycket negativt och det är orsaken till att jag är mycket tveksam till någon som helst sexuell relation.

Gudomliga Modern: Frisläppandet av sexuell energi … låt oss ta det vidare … interaktionen, det verkliga engagemanget i sexuell intimitet, vilket är mycket missförstått av de flesta människor, är verkligen en sammanslagning av energierna mellan två människor – och när det inte görs medvetet kan det minska ditt energifält, istället för att expandera det.

Och det förekommer situationer när människor försöker engagera sig i sexuell intimitet men inte gå samman, och det orsakar en känsla av obehag såsom: ”Varför gjorde jag det? Det känns sämre, inte bättre!” Så det som föreningen är avsedd att vara, är att vara en kopia av er Gudomliga Förening med mig, med Fadern, och om den inte genomförs med den nivån av kärlek, då är det bara sex och, för någon på din vibrationella nivå, inte det minsta tillfredsställande.

Hairol: Så du säger egentligen att jag måste se mig själv som Ett med den personen … ja, vi måste båda se varandra så … som Ett, när vi har sex?

Gudomliga Modern: Riktigt, och det är inte så att ni blir Ett. Men tänk på det på det här sättet. Det är mycket mer intimt – och det är ett lustigt ord, eller hur – det är mycket mer intimt än människor föreställer sig. Tänk på det som att du står bredvid din partner, skuldra mot skuldra, och sedan går ni samman till mitten på varandra. Så ni blir inte bara Ett; ni blir en kombinerad entitet.

Och det andra misstaget, missförståndet, är att människor vill vara den andra personen helt och hållet, vilket heller inte är syftet med sammanslagningen. Syftet är förenandet … det heliga delandet genom val, inte tvång … valet av delande, sammanslagningen av energierna, därför att då går ni båda iväg med mer än ni kom med.

Hairol: Så man går iväg med mer än man kom med, även om man frisläpper sexuell energi?

Gudomliga Modern: Ja, eftersom du tagit emot kärleken.

Hairol: Jag har läst böcker om det och de nämnde aldrig något om det, så jag fick intrycket att jag inte kunde frisläppa min sexuella energi eftersom den är skadlig; den har många molekyler som är mycket viktiga för din hälsa, som kan återvinnas tillbaka till din kropp för att uppfylla andra kroppsfunktioner.

Gudomliga Modern: Jag skapade människor för att de ska kunna få, i genuin sexuell intimitet, en liknande upplevelse som hur det är att gå samman med mig. Nu har de flesta människor glömt detta. Det är orsaken till att vi inte har talat om detta i större detalj förrän nu, men det är för att addera till ert (energi)fält, inte att minska det som ni släpper iväg, som du säger, några värdefulla molekyler!(Skrockar)

Men det ni får energimässigt, i ert hjärta och er bokstavliga form, är energin av kärlek – och det är bränsle, inte utmattning. Det ni kan göra om ni så väljer – och det är ett val att leva i celibat – då bara vidmakthåller ni den energin, men det ni då egentligen gör är att ni blir partner med ert heliga själv.

Hairol: Så ingen är viktigare än den andre?

Gudomliga Modern: Nej, det finns plats för alla uttryck.

Hairol: Åh, så du säger att man kan leva i celibat en tid och sedan ha sex vid någon annan tid?

Gudomliga Modern: Ja, även om de som verkligen hänger sig åt celibat inte tenderar att, när beslutet väl är fattat, engagera sig i sexuell förening.

Hairol: Jag har läst om att munkar som levt i celibat har fått superkrafter. Fick de det tack vare celibatet?

Gudomliga Modern: Inte nödvändigtvis. Först och främst, vid detta vägskäl i mänsklig utveckling tillbaka till mig är det en annan miljö än det du tänker på. Jag vill inte … låt mig vara mycket tydlig … jag vill inte att de flesta av mina barn ska vara munkar eller nunnor. Det är inte vägen. Det sätt på vilket Nya Jorden och Nya Samhällen byggs är genom interaktion. Nej, jag talar inte om att alla ligger med alla, men det ligger i interaktionen och kärleksfaktorn.

Så ja, om du behåller din sexuella energi och mycket tydligt lär dig att rikta den, så kan det hjälpa dig att bryta genom. Men vad du inte vet – och när jag säger ”du” menar jag kollektivet – är att du också kan bryta genom genom sexuell intimitet, och människor har glömt det.

Hairol: Så hur fungerar det, genom sexuell intimitet, producerade kärleksbränslet? När man engagerar sig i sexuell intimitet så överför man energi och det är energin av kärlek, om den sexuella intimiteten är kärlek för varandra. Så, vad använder man detta kärleksbränsle till: att ge till andra?

Gudomliga Modern: Ja – och bränsle till dig själv.

Hairol: Ok, jag förstår …

Gudomliga Modern: Så, tänk på det på det här sättet … därför att du är i en fysisk form, eller hur? I din fysiska form urinerar eller bajsar du och gör dig av med det du tänker på som ”värdefulla molekyler”(skrockar). Du skulle aldrig vilja stoppa dessa biologiska funktioner(skrockar), men tänk på det så här: om du för in hälsosam, näringsrik, välsignad mat, vad det då gör är att det ger bränsle till din fysiska kropp.

Det kärleken gör är att den bokstavligen ger bränsle till dina mentala, känslomässiga, fysiska, andliga, astrala, kausala kroppar. Så den ger dem bränsle – och där du känner det tenderar att inte bara vara ditt hjärta utan i balansen av dina chakran och dina meridianer. Så du känner dig mer balanserad, som om du inte strävar efter att få något. Du känner dig mer fridfull och mer kapabel att dela kärleken – och kärlek kan vara medkänsla eller vänlighet eller godhet eller hänsynstagande … alla de Gudomliga Kvaliteterna.

Hairol: Så, låt säga att en partner älskar den andra personen men det inte är ömsesidigt. Skapas ändå kärleksbränslet?

Gudomliga Modern: Nej.

Hairol: Så det måste finnas en förening mellan de båda?

Gudomliga Modern: Det är riktigt, om det inte finns någon ömsesidighet här, då blir energin egentligen inte delad på ett heligt sätt. Så till exempel, om du älskar någon och ger denne bränsle men inte får något av denne, skulle du känna dig uttömd.

Hairol: Har du några andra tankar? Jag lämnar öppet till dig att diskutera allt du vill med mig.

Gudomliga Modern: Den största frågan för dig för dig just nu, älskade son, är att vidmakthålla din känsla av inre frid, inre lugn. Vad jag vill säga och vad jag ger dig denna dag är eftertänksam, tålmodig beslutsamhet. Du är tydlig. Söta ängel av ljus, du är tydlig i vad du är, vem du är och vad du är här för att göra.

I dessa upp- och nedgångar i Pausen – vilka jag använder! – kommer det att finnas stunder när du tänker, ”Jag har ett val precis nu,” och där vill jag att du stannar! ”Jag har ett val precis nu att känna mig mycket otrygg” är när du börjar göra andningsövningar med mig. Eller ”Jag har ett val att verkligen vara urskiljare-observatör och hålla mitt öga mycket fokuserat på vem jag är, varför jag är och vart jag är på väg”.

Du är redo och du är min. Glöm inte, söta du, att jag också är din.

Gå med min kärlek och gå i frid, jag älskar dig, söta du. Farväl.

Hairol: Farväl

Channeled by Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.
https://counciloflove.com/

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

Du gillar kanske också...