Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 augusti 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 augusti 2020

 

Vad Energierna i September 2020 Handlar Om

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så mycket nöjda med de framsteg som vi har känt att ni alla gjort under denna månad augusti och vi vet att många av er har förväntningar vad den kommande månadens energier kommer att handla om. Vi vet att ni förutser mer förändring, mer hjälp och mer av den naturliga utvecklingen av de energier ni har tillgängliga för er. Och det är vad ni kommer att hitta där i september månad, er höstdagjämning.

Energierna som kommer in för er handlar om att hjälpa er att skapa mer lätthet, mer avkoppling och ett roligare liv. Det är dags att mänskligheten blir mindre allvarlig och känner sig mer fri, mer lik ett barn. Det är dags för er alla att bjuda in feernas värld att leka med er, för att visa er hur deras liv är. Vi inbjuder er att känna sanningen för vad ni håller på att bli, när ni växlar in i ert femte-dimensionella jag, som är mycket fe-liknande. Ni är där för att väcka inom er att ni kan skapa liv av lätthet, lekfullhet och skoj. Ni kan tillåta era inre barn att dyka upp och ta er bort från all den undergång och mörker som många människor har fokuserat på länge.

Vi är här för att påminna er om att ni kan ta en paus. Ni behöver inte fokusera på vad som är fel med världen hela dagen, varje dag. Det kommer alltid att finnas där för er. Ni kan alltid gå tillbaka till att uppfylla ert syfte, ert uppdrag. De kommande september energierna handlar om att påminna er om att det också är viktigt att fylla på, koppla av, föryngra och göra denna resa, denna medvetenhetsutveckling, så rolig som ni kan.

Glädjen finns i resan om ni tillåter den, om ni letar efter den, om ni ser till att ni är den som skuttar och sjunger när ni går på er väg. Vi inbjuder er att känna er för den glädje som är tillgänglig för er, till existensens glädje. Er glädje behöver inte vara villkorad. Ni behöver inte vänta på att allt förändras till det bättre innan ni börjar ha roligare. Och i själva verket, om ni tillåter dessa september energier att göra det de är avsedda att göra, kommer ni mer sannolikt att släppa in allt ni har önskat för er själva och för alla era medmänniskor.

Ni kanske gör ett bättre jobb med att fråga och kalla när ni befinner er på den platsen av ångest, rädsla och sorg, men ni gör ett mycket bättre jobb med att få det ni har skapat när ni är på den plats där ni är i lätthet, när ni letar efter möjligheter att ladda om, ta det lugnt, ta bort något av ansvaret från axlarna för att göra allt bättre. Ni är där för att skapa denna vackra verklighet där på jorden som ni vill uppleva, och ni behöver den här komponenten. Ni måste släppa in det ni redan har skapat och nu är det dags. Nu när energierna kommer att stödja er och hjälpa er och göra era jobb där på jorden mycket enklare.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...