Guds budskap via Loretta, 16 juli 2017

Guds budskap via Loretta, 16 juli 2017

 

Ni älskar ett mysterium. Det är därför ni, Mina barn, kan skela med ögonen och leta efter ledtrådar i livet när ni rör er framåt. Ni kanske säger att ni skulle älska att få veta om i förväg allt som kommer hända under denna Livstid, men sanningen är att ni inte skulle göra det. Om Sanningen vore känd, så skulle ni trivas med att inte veta. Ni är fångade av spänningen. Ni kan klaga över att inte veta allt ni vill veta, men ändå älskar ni inte att veta. Om hela det relativa Livet vore känt för er, skulle ni troligtvis vara mycket uttråkade av det.

Himlen vet att du inte vill riskera tristess till varje pris. Visst kan du väl inte njuta av allt som inträffar, men du söker verkligen inte efter ständigt förutsägbara lyckliga slut. Du skulle snart tröttna på det. Vad? Ingen spänning? Ingen kontrast? Du gillar att ta en slingrande väg. Du gillar till och med hinder för smidig segling. Om du inte hade utmaningar i Livet, var fanns då upplevelsen?

Det betyder naturligtvis inte att du välkomnar varje sväng på vägen och vad som lämnas kvar i kölvattnet. Saken är att du älskar ett mysterium. Du älskar att chansa. Du värdesätter inte en säker sak som du kanske trodde att du skulle. Du värdesätter mera när du inte vet när eller vad som ska hända. Du föredrar en risk hellre än att du inte får några överraskningar alls. Utan risk, vad kan komma ut ur det blå?

Du säger att du skulle älska att veta när din Prins kommer, men det är bara prat. Du älskar att leva i spänning. Kommer din Prins att dyka upp? När? Hur? Du vill bli svept iväg från dina fötter. Du vill inte säkert veta när eller hur din Prins kommer. Du vill inte veta hur han kommer att se ut och vad han säger till dig och allt som är i framtiden.

Du kanske kan erkänna att du vill veta säkert när det kommer att regna. Men inunder det gillar du att våga gå fram och få ett äventyr med att fångas i regnet.

Ibland kan du tänka att du vill förutse och förhindra slutet på ditt kroppsliga liv. Emellertid kan dödens ögonblick bli din ledstjärna och hänga över dig ännu mer än den gör nu.

Inte heller vill du verkligen veta hur du dör. Kanske är det bättre för Dödens Myt att du blir överraskad. Du tror på en fiktiv gren av tiden, i det här fallet sannolikt inte ett ögonblick som du ser fram emot. Hur du känner är hur du fördelar Livet för dig enligt hur du tänker eller föreställer dig eller tror att du måste. Vad får dig att tro att du är en siare? Siare är troligtvis inte så resistenta och förutsättande som du. Fortsätta leta.

Hur du växer har en parallell med hur ditt tänkande ändras. Kanske har du uppfattningen att hålla fast vid att säkerhet är styrka. Naturligtvis kan du ha fasta principer. Det kan också vara så – bli inte förolämpad – att du är envis som en åsna.

Böj ditt sinne och väx. Gör plats för ditt sinne att växa. Ändra dig. Låt ditt sinne vara smidigt och inte så låst. Ditt hjärta också.

Titta på att leva mer som en juvelerare. Naturligtvis kan du göra en sorts smycke hela livet. Naturligtvis kan du böja och vrida med stilar som du aldrig sett tidigare. Det är okej för Livet att vara en upptäckt ovanför upptäckten. Ge böjningen ett försök.

Kanske du vill vara en upptäcksresande och inte bara upptäcka vad du tänkte upptäcka utan också det oväntade.

Kanske vill du inte vara en gammal hund som inte kan lära sig nya trick.

Måhända, när ni fått en chans, kanske ni kan vara glada för Livet som det är, att det avslöjar sig för er i det ögonblick det inträffar, så att ni, Mina Kära, kan väcka upp er till något nytt.

 

Översättning: Lars-Eric Sidling         www.st-germain.se

Du gillar kanske också...