Fader/Moder Gud via Ann Dahlberg, 26 januari 2019

Fader/Moder Gud, 26 januari 2019

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Fader/Moder Gud och jag finns hos er alla. Jag är fågeln som flyger ur er hand.

Jag är vinden som susar i trädkronorna.

Jag är trädet som står och svajar i vinden.

Jag är hjorten som flyger fram över marken, jag är marken som hjorten trampar på.

Jag är vattnet som porlar i bäcken.

Jag är fisken som simmar i vattnet. Vartän ni vänder er blick så finns jag där. Jag är den stolte krigaren likaväl som den ödmjuke tjänaren. Jag är allt som är …

Möt din nästa med ödmjukhet ty du vet inte vad han/hon gömmer djupt inom sig. Allt du möter i ditt liv är en spegel av vad du själv är. Lär dig att se och förstå dig själv. Ta hand om dina lärdomar som du tar hand om ett litet barn. Båda är värda din uppmärksamhet och din kärlek. Det är när du ser med kärlek på världen som du löser upp alla dina sorger och bekymmer. Du kan inte känna kärlek och rädsla på samma gång. Det är bara en av känslorna som det är värt att odla mer av. Har ni valt den rätta känslan? Styrs er värld av kärlek eller styrs den av rädsla? Jag tror ni vet svaret och jag tror att ni vet vad ni nu ska göra.

Det är dags att öppna upp för en kärlekstsunami på Jorden. En kärlek som vibrerar från hjärta till hjärta. Släpp fåglarna lösa så att de kan göra sitt arbete här på Jorden. De har alldeles för länge suttit inlåsta i sina burar. Fåglarna vill flyga och känna sig fria. De vill njuta av sin skog som är deras naturliga hem. Era hjärtan vill vara fria och dela med sig av sin kärlek till allt och alla de möter på den Jord som de håller kär. Vinden viskar i era öron kära människor på Jorden. Den viskar om kärlek, den viskar om öppenhet och den viskar om frihet. Innerst inne är ni kärleksfulla och frihetsälskande med en stark medkänsla för allt levande. Ni vill arbeta för det goda hos er själva och andra. Ni vill vara en god och ödmjuk tjänare i den värld som ni lever i. Ni vill leva i en vacker och kärleksfull värld. Era erfarenheter har gjort er ödmjuka och en stark medkänsla för allt levande har vuxit fram.

Det är kärleken i ert väsen som nu pockar på att få komma ut. Det är med kärlek som ni vill förändra världen idag. Kärleken som är den högsta och starkaste energin kan transformera allt till enbart kärlek. Ren och skär villkorslös kärlek omvandlar allt i sin väg. Den är fri och stark men samtidigt ödmjuk och medkännande. Släpper du in den kan den transformera om hela dig i ett enda andetag. Det är dock inte att rekommendera, en så stark och ren energi får man öppna upp för lite i sänder. Den känner dina gränser och går sakta och varsamt fram, så att ditt medvetande får en chans att ställa om sig och få de insikter som det behöver för att kunna följa med i flödet.

Kärleksenergin är här nu, kära barn på Jorden. Öppna upp och släpp in lite av den redan idag. Den kommer att ge er den knuff ni behöver för att följa flödet i ert liv.

Kärlekstsunamin har nått Jorden och ni omges nu av en stark och ren kärleksenergi. Det är dags att vända ansiktet hemåt nu .. kära barn på Jorden.

 

Jag er Fader/Moder Gud kallar er åter hem, hem till den vackra, ljusa, kärleksfulla värld som ni alltid tillhört.

 

Ni är mina älskade barn och mitt hjärta rymmer varenda en av er.

 

Fader/Moder Gud

 

Du gillar kanske också...