Ärkeängel Metatron via SoulFullHeart, 16 juli, 2017

Ärkeängel Metatron

via SoulFullHeart

16 juli, 2017

Ni är splittrade, javisst. Ni har behövt flytta på er och splittras. Ni har varit som en utspilld påse spelkulor, vilka har rullat och snurrat iväg från varandra, åt alla möjliga olika håll. Färggranna bitar bryter sig loss från Alltets Enda Källa, utspillda men ändå förenade.

Inom var och en av dessa spelkulor av individuellt själ-medvetande finns en magnet. Denna magnet är ert hjärta. Den magnetiska storslagenheten i era hjärtan FÖRENAR er åter samman. Den skapar en ryck- och dragkraft som inte kan förnekas.

I och med att du förstärker vibrationen i ditt hjärtas frekvens, när du HÖJER UPP den, genom att släppa in och tjäna kärleken … så ökar din dragkraft, din magnetiska dragkraft förstärks. Dessa hjärtan och själar som vibrerar inom samma frekvenser som du gör, FINNER dig och du FINNER dem.

Klick … ni kommer samman, ni förenas återigen. Klick … två halvor som finner en helhet. Ja, detta sker inom en romans. Ja, detta sker inom en helig vänskap. Detta kan ske inom förbindelser ’från födelsen’ och ävenså inom helt ’nya’ förbindelser. Två halvor finner en helhet, en uppfyllelse inom den andra, som på egen hand inte var möjlig.

När alltfler klickar och förenanden med magnetisk dragkraft sker mellan själar inom samma grupp och inom samma cirklar … utvidgas deras dragkraft, exponentiellt, når ut i kvantstorlek till Livets Nätverk och till Allt Som Är. Deras kärlekssignalers radie brer ut sig, allt vidare, allt djupare, allt längre ut. Detta sker med två; detta sker med tre; detta sker med fyra; detta sker med ännu flera.

Ju större resonans och förbindelse som förekommer, ju mer man bara ’förstår varandra’ och ’befinner sig på samma våglängd’, desto starkare inflytande har man UTÅT till och på kollektivet. Så det är bättre att invänta en STARK dragkraft och en djup resonans, snarare än att nöja sig med mindre och de förbindelser som ’bara ibland’ fungerar, eller ’tidigare fungerade men inte längre gör det’.

När man går vidare inom en relation som har förenats, där dragkraften inte är stark, är som detta, och när du inte kan känna Klicket, fördröjer det bara processen av fullbordan. Ibland kan du behöva något NYTT som kommer in, för att du ska kunna släppa taget om det gamla. Detta kan ske inom samma tid och rum, i lager ovanpå varandra, och förvirra din hjärna på ett bra sätt, men kan ändå få ditt hjärta och din själ att öppnas.

ALLT detta är heligt och får stöttning och välsignelse. Klickandet och klingandet hos de två halvorna som tillsammans är i färd med att upptäcka ett Universellt HUMMANDE. Ävenså skrällen och kraschen av att få vika undan.

Ni har blivit splittrade, javisst, men ännu fler av er längtar återigen efter enhet och att få integrera frekvenserna inom er individualitet tillsammans med kollektivet. Att få finna och upptäcka ert ’jag’ inom ’oss’.

Att få VARA inom det okända inom processen, att ha tillit till den och att överlämna er till den SOM en process, är det stöd vi nu erbjuder er. Känn hur ni ÄR älskade inom både splittrandet och inom återkomsten. Känn hur det finns gåvor, välsignelser, glädjeämnen, mirakel inom denna process … fastän där även förekommer svårigheter, smärtor, lärdomar och en hel del lärande.

Slutligen kommer ni alla att återvända tillbaka till varandra, tillbaka till den ultimata källan för Gudomlig Kärlek, åter bli insvepta i den kärlek som ni på nytt ÄR och ni BLIR återigen ETT. Det är den naturliga cykeln.

Alla hur, var och vad är de mysterier som vecklar ut sig. Till och med det Gudomliga står som ett nyfiket vittne. DETTA mysterium är det som gör livet intressant och är orsaken till avskiljandet från den Gudomliga Källan i ’början’, för att bli detta experiment i en NY upplevelse av separation och att igen få återvända tillbaka tillsammans.

 

Source

 

Archangel Metatron via SoulFullHeart, July 16th, 2017 – Sananda

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...