Guds Budskap via Loretta, 28 juni 2017

Guds Budskap, 28 juni 2017

Via Loretta

 

Se den härlighet som ni är fyllda av. Håll er uppmärksamhet högt. Låt ert sinne sväva. Älska Jorden. Älska marken ni går på. Älska blommorna. Älska smutsen. Älska allt. Njut av Jorden som jag har gett er i glädje, precis som den framstår.

Om ni var ute i naturen varje dag och under stjärnorna på natten, skulle ni älska Jorden och Livet på Jorden, mer än ni för närvarande älskar dem i dessa dagar. Om det inte fanns några dörrar att öppna eller stänga eller låsa, om nycklar inte hade uppfunnits, skulle ni redan vara väl bevandrade i Jordens Glädje. Er frihet att välja är inte avsedd att skjutas upp till ett långt senare datum. Ni har ett Sinne som kan ta er vart som helst, och ett Hjärta som kan ta er överallt. Vad är det som hindrar er? Vad hindrar er från att gå framåt?

Ta er uppmärksamhet till ett högre plan.

Det finns inget ädelmodigt med bekymmer. Bekymmer får er att titta ner, istället för upp. Bekymmer bejakar det ni inte vill bejaka. Rikta er uppmärksamhet mot ädlare mål än bekymmer och oro. Känn inspiration och Ljus. Ta djupare andetag och andas ut det förflutna och all dess oro. Andas in ny luft. Utvidga era lungor och vidga era visioner.

Sjung en ny låt. Skriv en ny berättelse. Inga fler uppskov. Nu börjar ni höja er till höjderna. Allt ni behöver göra är att släppa det förflutna.

Sluta hålla fast vid ”kryckan” i ert liv.

Ni har lärt er att simma. Nu håller ni på att lära er att sväva. Sprid ut era vingar, Ni Älskade.

Ni börjar med ert hjärta och era sinnen. Sätt inga gränser. Bestäm vart ni vill gå. Plantera det i ert sinne för då kommer ert hjärta att lyfta. Eller så kan det bli sinnet först och hjärtat sen. Vem bryr sig om vilken som kommer först. Hjärta och sinne vill ge sig av tillsammans.

Packa era väskor i förtid. Dröm era drömmar. Era drömmar är den motor ni börjar med. Era drömmar fångar upp er. De lyfter er. De tar er dit ni vill gå. Era drömmar är ett tecken till er.

Ni vet redan att det finns mer i livet än vad ni ser. Det finns ingenstans som ni inte kan gå. Det finns ingenting som ni inte kan bli. Det här är fakta, inte teori. Vad ni drömmer om ger er ett försprång. Drömmar är er utgångspunkt.

Om någon säger till er att drömmar är dårskap, våga följa era drömmar och strunta i andras åsikter. Värna era drömmar. Låt dem ta er dit de vill. Drömmar kommer att ta er till platser. Ge era drömmar en chans att ta er till nya höjder.

Drömmar är inte motoriserade och heller inte en uppfinning. De är en drivkraft. Drömmar är den gnista som tänder en eld under er.

Ta en chans. Att vänta på visshet kan försena er. Full fart framåt! Det finns inget att förlora. Om denna kärleksskur inte lyckas har ni fortfarande ett försprång. Ni tog en chans. I det ögonblick ni följde ert hjärta lyckades ni – ni har lyckats genom att ta chansen.

Ni behöver inte vara bekväma. Var fick ni den idén från? Att vara bekväm kan försena framstegen. Visst, ge er själva andrum och gå sedan efter vad ert hjärta söker. Tids nog kommer ert sinne att hinna i fatt er, och kanske till och med vara före er.

Ni är rädda för att ta en risk. Rädsla kan bara hålla er tillbaka. Den tar er inte framåt. Säkerhet är inte er främsta motivation. Ni riskerar mycket när ni spjärnar emot och inte går framåt.

Ta reda på vad ert hjärta önskar. Hur ska ni veta det om ni inte försöker?

Ni är inte dumdristiga. Ni öppna upp nya kanaler.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...