Guds budskap via Loretta, 9 juli 2017

 

“Var sann mot Ditt Eget Jag.”

Åh, du skulle älska att vara Sann mot ditt så kallade Eget Jag, och Jag skulle älska dig om du vore trogen mot ditt Kungliga Jag, så varför lever du inte så här? Det nakna svaret kan vara att Jag vet vem du är, medan du ännu inte har tagit fasta på Vem du är. Detta är sant så långt det går, ändå går det samtidigt på en djupare gömd nivå, det vet du verkligen. Du vet, och du vet inte, och ändå vet du det. Jag garanterar att du vet. Du kommer att känna igen dig själv så säkert som regn.

Kanske, om du inte hade blivit tillsagd saker i Livet som: “Var inte dum”, så kanske du hade accepterat Livets Sanning för länge sedan, och hela världen skulle vara annorlunda.

Hittills har du helt enkelt inte kunnat se. Kanske har du för mycket solljus i dina ögon. Kanske är solen för bländande, eller kanske är ditt inre ljus överskuggat, som om du vore säkrare i mörker än du är i Ljus. Kanske darrar du över de möjligheter som kommer i din väg. Du kanske tror att du föredrar att vara en vandrare hellre än att slå dig ner. Du är inte så säker på att du är redo och villig att säga Ja till din storhet. Ditt åtagande att Möta Livet bär en speciell känsla av obehag.

Vad händer om du går för din Storhet och fortfarande inte är värdig den, vart skulle du då vända dig? Eller inte fullföljer mot Storhet av någon anledning eller av ingen?

Tillsammans med privilegium kommer ansvar. Du letade inte efter mer ansvar.

Självklart kan jag fråga dig: Vilken typ av ansvar kan det vara för dig att sitta ner vid en fest? Allt jag ber är att du sätter dig ner med Mig. Jag erbjuder dig Nycklarna till Kungariket. Ska du verkligen låta ditt hjärta fortsätta att vandra medan du hävdar att du är omedveten?

Vad kommer efter Full upptäckt, undrar du. Kanske ingenting. Du vill försäkra dig om att du inte är en dåre. Du kan frukta att vara en dåre mer än du vill upptäcka Sann Verklighet. Du vill avspisa Sanningen för att säkerställa att du inte kan misslyckas och sluta med brustet hjärta.

Det finns inget sätt som du kan misslyckas på. Allt du behöver göra är att ge Mig din hand. Jag tar din hand och skatterna bevisar det.

Du är törstig och ändå tackar du nej till det vatten Jag erbjuder dig. Du kanske vill ha en åktur, men med någon slags falsk blygsamhet tackar du nej till en åktur med Mig.
Jag erbjuder dig en Stor Chans, och du gömmer dig. Kanske säger du, “Senare.” Kanske säger du “Nästa gång” och sen släpper du ämnet.

Livet är inte brottsligt. Livet är inte bakom tiderna. Du är. Du tackade nej. Du tackar kanske nej av princip. Du kan hitta många skäl. Livet ska inte tackas nej till. Livet är som en skiva färskt bröd. Bara bit in i den. Det är inte nödvändigt att smöra brödet eller att låta det baka längre. Bit in i livets bröd eller bryt av ett stort stycke just nu. Det finns inget att diskutera. Brödet är bakat. Det är fortfarande varmt från ugnen. Tiden har kommit för dig att ge upp allt ditt dansande runt Majstången och ta ställning.

Säg: “Vid Gud, jag ska ta din hand. Jag kommer att acceptera Skatten Du erbjuder mig. Du satsar på mig, varför i Guds namn skulle jag tveka att acceptera allt som Du erbjuder mig? Hur stor dåre är jag då? ”

Vi har redan ett kontrakt. Ingen ytterligare förställning krävs. Inga ytterligare ursäkter varför du tvekar att gå med Mig. För Himmelens skull, hoppa in. Stoppa allt slingrande. Säg till Mig som är ditt egentliga Jag:

“Ja, Gud, som du vill. Jag är här för att hålla Dig sällskap. En gång för alla, här är jag för Dig. Må Din vilja ske, för Din Vilja och min är en och samma. ”

 

Översättning: Lars-Eric Sidling     www.st-germain.se

You may also like...