“Gungbräda” – GCR/RV Intel SITREP & Geopolisk Översikt – måndag 19 juni 2017

 

”Gungbräda” – GCR/RV Intel SITREP & Geopolitisk Översikt – måndag- 19 juni 2017

Jag har just hört att Joe och Paul släppte RV:n i USA i går kväll söndag runt 18:00 EDT (vilket förresten var deras suveräna rätt att göra ).

Det är bra nyheter för valutahållare. Det är ännu bättre nyheter för världen.

Varför nu, är min fråga? Geopolitisk motbalans är svaret.

Med den nu uppenbara globala ökningen av Kinas kontroll över världens finanser, skapade det ett partnerskap med Ryssland och Iran, som energimässigt och militärt allierade mot väst.

Så väst måste hitta en motbalans för att gunga global kraft tillbaka mot öst för att bevara varaktig geologisk fred.

Återigen, detta är hur nationerna tänker – skjut inte budbäraren. Jag är redan genomborrad med massor av Trump åtal och President Paul Ryan kulhål.

Omkonfigurationen av den europeiska makten tillsammans med ett förnyat partnerskap av den återställda Republiken Förenta staterna gav en långsiktig geologisk motbalans som var nödvändig för global fred.

Ett starkt Europa balanserar Rysslands ekonomiska styrka i Eurasien. Gungbrädan lutar mot Ryssland, men inte för mycket.

USA motbalanserar diplomatiskt Kinas globala ekonomiska och militära makt. Gungbrädan lutar mot Kina, men inte för mycket.

Afrika tillhandahåller alla råmineralerna för världsekonomisk tillväxt och bygger allvarligt upp sin kontinent för allra första gången. Go Afrika!

Plus att Mellanöstern slutar slåss mot varandra tillräckligt länge för att ta reda på vad deras ekonomier och samhällen kommer att se ut som, när de inte har en exklusiv och massiv bensinförsäljning att förlita sig på. Annars blir den arabiska världen lämnad efter- fred är verkligen deras enda alternativ.

Tyvärr fick vi alla vänta på det nya finansiella systemet (guldbackad valuta) av vår egen Republiks ledarskap för våra egna bästa nationella intressen.

Republiken var tvungen att ge Frankrike och Storbritannien bästa möjliga förhandlingsposition mot kabalens EU-matris och Ryssland, efter att EU och Euron båda fick lov att fortsätta (förresten … Brexit är Europas nya motbalans internt gentemot gammal kabal/ EU kraft).

Kina, Ryssland, Mellanöstern, kabalen … alla efterfrågade RV-utveckling, för månader och år sedan. Men vår Republik höll emot … för att skydda våra intressen på lång sikt.

Har det skadat vår egen befolkning i processen både ekonomiskt och med hela Trump Administrations fiasko (förresten, … Trump kan och kommer att släppas när som helst tack vare Obama)?

Absolut.

Var det värt det? Tiden får avgöra.

Sidnotering: 69 miljoner amerikaner röstade för Hillary Clinton. Hur sovande kan vår befolkning vara här i USA?

Dunford och Ryan väljer den tålmodiga strategin för att göra Republiken starkast internationellt, och längst.

De höll tillbaka obestridlig ny ekonomisk makt som säkert skulle översvämma Kina och Ryssland efter RV, bara tillräckligt länge för att inte stoppa processen, utan ge Tyskland, Frankrike och Storbritannien en vinstmöjlighet under Brexit-förhandlingarna (startade idag klockan 6am EDT) och Frankrikes försök att få full majoritet i parlamentet (franska val hölls igår).

Ser det meningsfullt ut ännu?

Förmodligen inte, men de här nationernas beslut i sista minuten låter oss spåra deras resonemang bakom regeringens politik, eftersom de manövrerar i hemlighet över krökta geopolitiska strategier.

Efterklokhet är alltid 20/20 rätt!

Trump kommer nu att bli tvungen att lämna kontoret före månadens slut, eftersom hans kaos bara var en cirkus flash bang distraktion för större geopolitiska manövrer från vår Republik.

Visste han det här? Tveksamt. För oss spelar han rollen som offer, som försöker få så många Twitter-anhängare som han kan.

Trump var tvungen att tjäna som en rökridå för Republiken för att uppnå dess större geopolitiska ideologier. Fullt ut vetande att Ryssland verkligen hade stört vårt val och försökt försvaga oss som en nation och få oss att se dumma ut internationellt.

Obama spann saker hårt mot Ryssland i Europa. Som han vet, kommer Europa inte att vara bensin och LNG-beroende av Ryssland på längre sikt när nollpunkts energiteknik släpps.

I själva verket hade Trump aldrig någon verklig kraft eftersom han inte kontrollerade militären (Dunford) eller kongressen (Ryan & McConnell).

Så att underteckna störande verkställande order, flyga Air Force One och åka på dyra golfhelger med sina klubbar var allt han verkligen kunde göra som President.

Obama, de Äldsta och Republiken minskade hans ordförandeskap till en rent ceremoniell titel – vilket förresten placerade Netanyahu i Israel i ett hörn till förmån för Palestina.

Mycket komplicerade saker när allt de flesta av er vill ha är ett förbaskat 800-nummer.

Men det var därför Trump inte skakade hand med Tysklands Angela Merkel – hon vände sig från sin egen kabal familjemedlem för det tyska folkets och Europas bästa, och Trumpet/ Kabal/ Israel triaden var förstörd.

Trumps ”Make America Great Again” -kampanj var total täckning för hans verkliga avsikt att förstöra amerikansk makt -till hans kabalfamiljers egen fördel.

Ändå lade 66 miljoner amerikanska väljare sina röster på den orange grisen i november. Tyvärr, det antalet och det mänskliga beslutsfattandets logik förvånar mig fortfarande.

I grund och botten drivs nu ett nytt Europa av tre suveräna länder som har ekonomiskt allierat sig: Tyskland, Frankrike och Storbritannien och som därmed gått ihop både med kabalen i andra europeiska länder och Ryssland för ekonomisk dominans, eftersom det än en gång finns en formidabel europeisk union med 28 Nationer men som styrs av 3.

Hur kabalen brukade styra från Bryssel är över. Och Nato kommer att överleva med amerikanskt militärt stöd i händelse av angrepp, trots den ensidiga ekonomin.

Och om du verkligen vill ha en huvudkliare tror jag att de Äldste bad Obama att hjälpa dem med asiatiska genetiska tendenser av långsam dominans och total hämnd, och begärde att en geopolitisk motbalans införs mot sina egna folk /regeringar i öst – Allt till mänsklighetens bästa på lång sikt.

Kom ihåg att de Äldste vaktar porten – för alla nationer som inte gör någon skada, bara inte Kina, Ryssland och Iran.

Intressanta saker, men mycket komplicerade geopolitiska spel som spelas fram till sista sekunden av alla berörda parter.

I en mer andlig förståelse handlar det egentligen bara om gudomliga feminina vibrationer som motbalanserar gudomliga maskulina vibrationer på planeten. Det som händer från tid till tid, från era till era för att bevara och återställa cellulär struktur och låta alla själslivsformer stiga upp.

Sobeit.

Den goda nyheten är att pengarna bör börja flyta nu, med början ikväll – måndagskväll / tisdagmorgon – och inte slutar under många generationer av vår familjs livstid.

Halleluja!

Gud är med oss.

 

Du gillar kanske också...