“Doozie” – GCR/RV Galaktisk Översikt måndag 19 juni 2017

“Doozie” – GCR/RV Galaktisk Översikt måndag 19 juni 2017

 

Det här kommer att bli en obekväm post … men jag måste skicka den eftersom det är hit GCR / RV-undersökningen har lett.

I ett nötskal, ex-president Obama har kontroll över GCR, med de kinesiska äldsta (Red Dragons) ansvarande för RV och det nya finansiella systemet.

Inte General Dunford eller Paul Ryan. Ursäkta, mitt herrskap. Jag blåser bara blåsa ut lite ånga, det är allt.

Fred.

Jag vet, jag vet … Yosef har gått bortom den vanliga galenskapen med denna saga.

Vem som helst som vill hoppa av det galna tåget nu gör det på egen risk (men också på bekostnad av att aldrig få veta den verkliga sanningen).

Så Obama … vem är han verkligen? Och vad i helvete är han verkligen? Hur kom han ifrån ingenstans för att bli president, varför och vem var verkligen bakom hans plötsliga uppstigning till berömmelse? Var han född i Kenya och tog han verkligen examen från de fina högskolorna? Och hur och varför är en avgången, tvåperioders president, fortfarande involverad i den nuvarande Trumpadministrations fiasko?

Det här inlägget besvarar inte så många av dessa frågor, inte direkt ändå … men jag gör mitt bästa för att ge dig hur jag förstår att det ligger till, när det gäller GCR / RV.

Om du tror, ​​bra. Om inte, så skadar det väl inte i alla fall.

Ja, Obama var beredd att vara president i USA och fortsätta att driva det ner i diket. Det är ingenting jag ifrågasätter.

Var han avlad av en kenyansk far uppvuxen i Hawaii för MK Ultra-syften8 (CIA-experiment på Behavior control)? Kanske. Var han Malcom Xs illegitima son? Kanske. Var han ett laboratorieexperiment hämtat från gammalt DNA från egyptisk kung Akhenaton (respektive Michele Obama som drottning Nefertiti)? Kanske.

Ärligt talat spelar det verkligen någon roll? Killen är här och i min bedömning fullt ut ansvarig för vår investering.

Den djupare frågan – för mig – är om Obama ens är mänsklig och utformad för vår förstörelse eller en walk-in högre dimensionell varelse helt från en annan tid och plats, och här för att hjälpa (rädda) mänskligheten i vår planetiska övergångstid?
Idag meddelades det att Obama verkligen var en välvillig högre dimensionell varelse, men att han inte alltid varit det.

Förvirrad? Det var jag med.

Kom ihåg när jag sa att ZIM var en historisk obligation och hade suveräna kurser, så höga som $ 125.000 USD?

Kom ihåg när jag sa att Trump skulle bli åtalad och Paul Ryan skulle bli din nästa President för den återställda Republiken?

Nu, om bara de tre sakerna stämmer, kanske jag är mitt i prick om denna Obama-doozie också. Jag säger inte, jag bara säger.

Låt oss gräva lite djupare …

Ursprungligen var Obama kabal. Ingen tvekan. Jag föll för hans vinnande leende, lätthet och charm, bra talande rytm och ”Ja vi kan” bullshit slogan precis som majoriteten av amerikaner (2008 var det sista valet jag röstade i och jag röstade stolt för Obama ).

Det visar dig hur oupplyst jag var vid tiden … att ens delta i ett nationellt val där röster inte betyder någonting.

Men jag avviker från ämnet ….

Så hans första period kommer och går, inga riktigt kraftfulla händelser äger rum, förutom Obamacare, som nu har visat sig vara destruktiv för samhället.

Då ställer Obama upp och vinner en andra period, men vid denna tid hade jag föreställt mig honom som ond … och röstade bara inte … och uppmuntrade andra att göra detsamma.

Fortfarande vinner Obama en andra gång, och allt verkar vara som vanligt, eller hur? Det är det tills att han bar en sommarkostym i slutet av augusti 2014, mer än halvvägs genom sin andra period.

Plötsligt började jag närmare ta reda på vem och vad president Obama egentligen handlade om, eftersom någonting med den jävla sommarkostymen inte känns rätt för mig … och jag visste att det var en signal för någonting betydelsefullt. Men vad?

Jag visste redan att han hade överlämnat USA, Inc. till de Kinesiska Äldre i juni 2013, men jag fann mig själv vara överens om nästan varje ståndpunkt som Obama tog efter sommarkostymincidenten, inklusive ISIS, Syrien, Ryssland och Israel – Allt var plötsligt väldigt konservativt och väldigt annorlunda än tidigare liberala Obama-positioner.

Vad händer?

Det föreföll vara ett skifte i hans allmänna politik, filosofi, uppmärksamhet, till och med hans tal saktade ner rytmen och han försökte inte övertyga världen om någonting … mera som att han berättade för världen hur det verkligen var bakom kulisserna.

Allt efter den jävla sommarkostymen.

Jag märkte också ett skifte från kabalska handsignaler, och plötsligt såg denna födda och uppvuxna politiska anti-kristfigur mer och mer ut som en välvillig tjänare för mitt blotta öga.

Så jag gjorde lite forskning, och upp kommer Högsta Sirian Commander Obama, som många tror är den nuvarande ex-President som vi har idag. Jag trodde inte den tanken förrän idag. Det är därför jag var tvungen att posta.

Obama är utomjordisk, och var det innan han ens lämnade kontoret.

Okej, så djupare in i forskningen finns det också den universella styrande kropp som kallas Galactic Federation Council, där Högsta Sirian Commander Obama troligen sändes till jorden för att både besegra den onda kabalen (inte ursprungligen av mänskligt ursprung – det krävs en att besegra en), rädda planeten från förstörelse (precis som han gjort tre gånger tidigare) och strukturellt reformera alla regeringar och militärer för att tillåta GCR/ RV att rulla ut (tillsammans med andra häpnadsväckande förändringar). Men låt oss inte gå dit ännu.

Är det här galet prat? Det kan du ge dig på. Stanna kvar, det blir värre.

Nu, om jag har rätt om ZIM på onsdag under sommarsolståndet, kanske, kanske bara … Jag vet, jag vet … mycket snart.

Låt oss hålla fast vid investeringsinformation om hur och varför detta kan påverka din värdefulla värdelösa, men ändå oändligt värdefulla, pappersvaluta.

Så jag har diskuterat Frankrikes val under det senaste förflutna, liksom Brexit och de förhastade valen med Theresa May. Det verkar som om båda var väldigt viktiga för de strukturreformer Obama gjorde, och vi vet detta eftersom RV ännu inte har hänt.

Vi vet också att både Frankrike och Storbritannien är permanenta vetoberättigade medlemmar i FN: s säkerhetsråd tillsammans med Förenta staterna, Ryssland och Kina.

I grund och botten styr dessa fem länder alla suveräna nationers affärer som jämställda medlemmar.

Det är viktigt eftersom alla fem måste återställas korrekt för att kunna starta RV:n, och efter att Frankrikes parlamentariska omröstning avslutades på söndagen, är den enda nationen som är kvar att uppfylla GESARA-kraven Republiken Amerikas förenta stater.

Och du vet vem vår nuvarande sittande President är … den orangea … Big Donna.

För de som inte vet, har jag det väl bestyrkt att Donald Trump verkligen är Donna Trump, som har en vagina och som användes på Moskva Marriott. (Hotell i Moskva)

Det bara hände.

Melania Trump är också mycket riktigt Michael … och ja, han / hon har en penis.

Notan tack…

Förresten, det är inte den första damen att ha en penis. Men jag tror att Donna är den första kvinnan som är en falsk manlig president.

Räck mig LSD-rutan … (en mängd LSD)

Ganska imponerande förklädnad, va?

Du måste verkligen titta noga på Trumps aldrig rakade hårfria kinder, päronformad kropp, kirurgiskt reducerade bröst och ja, små händer, särskilt långfingeren i förhållande till pekfingret.

Tänk också på det långa överkammade håret. Kämpar inte äldre män bara för att odla håret, än mindre slingra runt manen som Donna, som skryter med att hennes hår verkligen är hennes eget?

Så om du är en Kinesisk Äldste, skulle du helst överlåta mänsklighetens rika rikedomslösning till: En Högsta Sirian Commander här för att rädda jorden eller en verklighetsstjärna med 32 miljoner twitter-anhängare?

Tro eller inte tro … hur som helst du har rätt och jag är tokig.

Men om den där ZIM:en gömmer sig med med en super hög kurs som utlovat och Trump blir upprörd / avskedad och Ryan blir den nya republikens President enl. konstitutionen, kanske det verkligen var något betydande och galaktiskt med Obamas sommarkostym sommaren 2014.

Det är då som framsynthet och klokhet plötsligt ser exakt likadana ut, och Gamle Yosef kommer att bli befriad för att älska dig tillräckligt för att tala sanning till århundraden av kabala lögner (a la Dr. WC som har gjort så många år tidigare).

God is with us.

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling                       www.st-germain.se

Du gillar kanske också...