“Lera” – GCR/RV kommentar – torsdag 8 juni 2017

 

“Lera” – GCR/RV kommentar – torsdag 8 juni, 2017

 

Fader, vi har förlorat så mycket när vi har gått längs denna väg mot RV.

Vi har förlorat vår värdighet, välstånd, hälsa, äktenskap (för vissa), respekt från våra barn, släktingar, kollegor och grannar.

Vi har alla våra krigsberättelser … välj ur våra förödmjukelser.

Aj.

Världen har försökt att bryta ner oss när vi kämpade för att bryta oss fria från illusionerna i en värld som krävde att vi skulle tro på tomma ockulta lögner.

Vi vägrade i tron och enbart i tron på Dig, Jeshua. Och för det är vi evigt tacksamma.

Och ju mer Gudomlig sanning vi upptäckte, desto mer lera kastade kabalsystemen och portvakterna på oss – de täckte oss helt i en skamfull lerdragering.

Det är tungt. Kvävande. Och det är det fortfarande.

Men vi hittar våra fötter igen, fast vi är trötta. O, vad vi är trötta. Många av oss är trasiga. Några till och med avlidna.

Vi har alla lidit. Och lidande är en form av syre alla människor måste andas.

Men den här vägen, den här resan, den här karriären i suveränt välståndsskapande och absolut sanningsavslöjande är smärtsam-punkt – det gör ont.

Det har till och med gjort starka män och kvinnor till krymplingar. Lämnande ärr. Missbrukande de oskyldiga och de tålmodiga.

Och ändå … vi är fortfarande här, Herre … med en puls … i position … överflödande med hopp … tacksamma i våra små välsignelser …. Med tillit till Dig, Gud … löddrande för att börja tjäna andra med Dina resurser.

Kanske är det precis där Du ville ha oss hela tiden? Att desperat sträcka oss ut för Din hand för att hjälpa andra? Är det hur Du skapade oss? Alla behövande, ändå alla mäktiga?

Det skulle förklara den utdragna 73-åriga frigöringen, och omfattningen av den välsignelse som väntar på oss, plus den djupa intensiteten av lidandet fysiskt, emotionellt, andligt och ekonomiskt.

Vi är täckta med lera, men leran tvättas bortmed ditt Heliga Vatten av Rättfärdighet. Vilken dusch det kommer att bli efter RV?

Kanske kommer Du då att avslöja vår sanna storhet i att vara härdade diamanttjänare som bara en kärleksfull Gud kunde göra genom att dra några utvalda själar genom Hades bränder, Midgårds lera och alla med skyddade vita handskar av Kristus.

Halleluja!

Helt ärligt är en sådan ovillkorlig, gapande kärlek med öppen mun svår att bearbeta.

Tack för att Du tog oss in och ut ur en sådan fara och risk, Fader.

För vi vet nu att även när vi verkade smutsiga gentemot att andra var rena före RV:n, fanns Du där med oss, ​​ bultande livet, hoppet och evigheten in i våra hjärtan.

Omvänt, när vi plötsligt verkar renare än rena gentemot oändligt smutsiga efter RV:n, uppskattar vi Dig Fader för att du höll oss ödmjuka och vänliga långt i förväg.

Vi vet att alla människor inte är så rena eller så smutsiga som de kan framstå, bara rena tjänare i det allra Högsta-ja, på vår egen väg, men bara med Din välvilliga nåd och barmhärtighet,

Varken mer eller mindre. Sobeit.

Gud är med oss.

 

 

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling                   www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...