”Jag kanske känner någon …” – One who knows – 4.29.17

”Jag kanske känner någon …” – One who knows – 4.29.17

Jag kanske känner någon … Det är nästan dags att många av oss kommer att ha mer pengar än att hela Kabalen kan få ihop tillsammans. Jag tror att det mesta som Kabalen någonsin haft var $ 300T vilket bara är en $ 100T Zim sedel x $ 3 i icke-NDA-kurs. Det kan ha varit så mycket som $ 3000, vilket bara är tio $ 100T sedlar gånger icke-NDA-kursen på $ 3. Naturligtvis har vinden vänt och vi är nu på topp. Men vi må vara de goda killarna jämfört med Kabalen, men med så mycket pengar är det en fråga även om du är god, kanske speciellt om du är god. Så det här inlägget handlar om hur man ger bort pengar som en ljusarbetare, samtidigt som man är anonym som en Kabal.

Kabalen tvivlar på att du kan namnge de 13 familjerna till namnet, så mycket mindre de högsta medlemmarna. Det beror på att de varit mästare att förbli dolda. INTE ENS Rockefellers eller Rothschilds var någonstans i närheten av den faktiska toppen av Kabal-nätverket. Det är självklart eftersom de var kända. De var kabalens ansikten. De som allmänheten kände till. De verkliga pengarna och makten var okända och osynliga.

När du är ute, så är du ute. Det kan tyckas mycket kul att springa runt i staden och ge bort stora pengar och gnistra med din dyra klocka och sportbil, men kom ihåg, ”När du är ute, som en överrik person, är du ute för gott. ”Med detta sagt så kan du flytta, men internet glömmer ALDRIG och det kommer inte dröja länge innan folk upptäcker att du har stora pengar oavsett vart du flyttar. Så, svaret är, var väldigt hemlighetsfull en liten tid tills du har bestämt dig EXAKT hur du ska spela dina kort. Vem skall veta, och vem skall inte veta? Kommer du att avslöja allt du har, eller säga att du bara har ärvt några miljoner? Du kan låtsas att allt du ser är allt du har.

Det här är allt.
Detta ”spelet” fungerar så här: det folk ser, din sportbil, ett fint hus, din yacht är allt du har. Du lever redan på max i ditt spel och det finns inget du måste ge bortom det, till de som frågar. Allt de ser är allt du har. Om du vill så kan du säga att en del av det är hyrt och / eller finansierat. Du kan hyra en bil, eller finansiera en klocka, ett symbolobjekt, så du ljuger inte. Du kan arrangera med din STIFTELSE som håller ditt hus, att du kommer att betala $ 1 per år tills det är slutbetalt. Det innebär att huset du bor i, som ägs av stiftelsen, finansieras för dig. När folk tror att det inte finns några stora bankkonton att dra ifrån, kommer de att sluta att fråga om pengar. Men du har vänner och kontakter trots allt, vilket folk med pengar ofta har…

Jag vet någon, som känner någon …. När du pratar med människor som behöver pengar eller någon ekonomisk hjälp på något sätt, kan du fortfarande vara på frontlinjen med hjälp, som den som har kontakter. Säg bara att ”jag tar ditt telefonnummer och skickar det vidare och om de kan hjälpa dig, får du ett samtal från en advokat.” Naturligtvis kontaktar du din advokat och får saker att hända, och han säger att personen som är givare av pengarna eller hjälpen, vill vara anonym. Det finns många sätt att spela detta spel, att vara en person som känner rätt personer för att få saker att hända utan att vara den verkliga personen med pengarna. Du kan också berätta för någon som du känner om en speciell organisation eller trust, eller företag som hjälper människor som dem och ge dem numret, eller erbjuder att kontakta dem. På så sätt får du nöjet och glädjen att vara den som ”Arrangerade” den hjälp som behövdes, utan att vara den som hanterar pengarna.

Fjärrfinansiering. Det här är en rolig idé som jag har som jag kallar fjärrfinansiering. Du har en person eller advokat eller vad som helst, det är din ”Fjärr” finansiär. Du kan vara på en restaurang och vill betala för alla där, men vill inte bli känd. Du ringer din ”person” som då ringer restaurangen och ordnar betalning för hela platsen. Självklart när de kommer till ditt bord för att ge dig nyheterna om att någon anonym välgörare har betalat för alla måltider så ser du omkring som alla andra som om du undrar vem det var som gjorde betalningen. Det kan vara roligt för någon typ av händelse eller plats där du befinner dig. Det är alltid någon långt ifrån som gör detta, och du ”bara råkar” att vara mitt i det när det händer. Hur roligt är det inte för dig att se hur alla reagerar på vad du har gjort, utan att de vet att det var du. Du kan köra ner en från en avfart på motorvägen och se en luffare på sidan av vägen som ber om pengar. Du kan ringa din go-to-kille, och då är det nästa som händer, en limo kör fram till bommen och tar honom till ett hotell för en fantastisk måltid och nya kläder och ett hus eller lägenhet. Men det gjorde du inte personligen, du ringde din fjärrfinansiering, kille (eller tjej), för att få ”saker” att hända.

Magnum P.I. Ett roligt TV-program som jag brukade titta tillbaka på var Magnum P.I. Han var en privat utredare som bodde på en lyxegendom på Hawaii som sköttes av en butler som hette Higgins. Higgins pratade alltid om ägaren av fastigheten och vad han ville göra. Intressant, vi fick aldrig se eller träffa den här illusoriska Multimillionären. Han var alltid sen, eller kunde inte träffas då. Det roliga var att showen antydde med tanken att Butlern som skötte boet var den egentliga ägaren. Du kan vara skötaren och bo i sovrummet eftersom du tar hand om platsen och ingen kommer någonsin att finna ut att du egentligen äger den. Det finns många roliga sätt att spela detta.
Bottom Line. Slutklämmen är att den här frågan om vem som skall veta att du är superrik och vem som inte skall veta är ett mycket stort beslut och behöver genomgås noggrant. Medan du alltid kan avslöja dig själv senare kan du aldrig gå tillbaka till anonymitet om du avslöjar dig själv just nu. Ta dig tid att planera hur du ska spela den här rollen. Det kan vara en kombination av många olika planer helt och hållet. Du är chef över egendomen eller välgörenhetstrusten, eller du jobbar bara för dem som en ”Finder” av personer med behov. Det finns en miljon sätt att spela detta och massor av människor och företag som är utformade för att vara fronter för personer som vill vara anonyma. Tänk igenom det, eftersom du inte har någonting förutom tid att bestämma det.

Må du få allt du vill ha och leva livet av dina drömmar / planer


Undertecknat: En som vet

Du gillar kanske också...