Hans Rosling, forskare och läkare som tidigare arbetat med Bill Gates för världen via Inger Norén, 22 maj, 2020

 

2020-05-22

 

Hans Rosling, forskare och läkare som tidigare arbetat med Bill Gates för världen

via Inger Norén

 

Jag är inte förd bakom ljuset. Det vill jag verkligen betona. Bill Gates och jag började med en forskning som resulterade i att allt fler människor i de fattigare länderna kunde få en drägligare tillvaro tack vare vacciner och mediciner. På min tid var vaccinerna inte dödliga på något sätt. Det vet jag som forskare och läkare.

Vad som har påverkat Bill Gates förstår jag inte. Jag förstår inte att en man med hans intellekt kunde falla för att manipulera människorna till att bli mer eller mindre robotar med dessa fruktansvärda gifter och mekaniska medel som gör människorna fruktansvärt utsatta och även dödar dem.

Jag undrar om Bill Gates verkligen förstod vad han höll på med. För mig var Bill Gates en fantastisk och trevlig person att ha att göra med. Då var han inte inblandad i några komplotter mot mänskligheten. Det gör mig ont att se detta.

Nu ska människorna inte och jag betonar inte vaccinera sig mot någonting. Dessa vaccin som framtas nu är farliga och barn ska absolut inte vaccineras mot några sjukdomar. De kan bli förstörda för livet om de överhuvudtaget överlever.

Det har varit bra med denna nedstängning för världen. Många människor har vaknat upp ur sin dvala och har börjat inse vad som pågår i världen och insett vilken orättvisa det finns i de flesta länder, även om fattigdomen har börjat minska och medelklassen har ökat. Jag är ändå väldigt tacksam att jag har fått vara med och bidra till att det minskar med fattigdomen och även sjukdomar i de länder med mest svårigheter.

Jag är glad att jag kunnat få kanalisera detta genom denna kanal och som jag hoppas får fortsätta med. Jag skulle vilja ge människorna mer meddelanden om hur de bör vara mot sig själva och varandra.

Jag tackar för denna gång.

Hans Rosling

 

Stort tack …. I kärlek jag tjänar …. JAG ÄR

Du gillar kanske också...