Inger Noren’s Högre Själv -En Ny Ljusportal i Universum, 5 juni, 2022

Ny ljusportal i Universum

I denna meditation befinner jag mig i Universum och ser en fantastiskt stor portal med ett ljus som jag aldrig har sett tidigare. Det är så otroligt vackert och portalen känns så nära. Jag ser människor som går omkring och de ser så harmoniska ut i denna tillvaro.

Portalen känns så mycket närmare och den är mer vidsträckt än någonsin. Det känns som om det är väldigt nära nu. Möjligheten för människorna till att få gå över denna gräns som känns så nära att det endast är ett steg ifrån, gör mig förundrad. Det var bara några dagar sedan jag såg denna portal men som var betydligt mindre. Redan då kändes det frestande att gå över denna gräns men inte som nu då jag ser hur mycket större och vidare den har blivit.

Det är så spännande i denna tid då allt går så fort framåt och som bevisar att allt fler människor har höjt sin vibration och sin medvetenhet eftersom detta är något som vi människor gör tillsammans. Ljuset har verkligen påverkat oss alla och rensat mycket av det vi inte behöver längre av lägre energi. Smärtorna har blivit mindre i kroppen och det känns betydligt lättare.

Jag tackar Universum och mitt Högre Jag för denna upplevelse som kändes som en välsignelse för oss alla.

AMEN

Du gillar kanske också...