Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 maj, 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 maj, 2020

Inre Jordens Utomjordingar Som Portalen till Första Kontakt ∞

9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ta kontakt med er alla.

Vi har utforskat de många möjligheter som ni alla har där på Jorden för bästa möjliga första kontakt upplevelse för hela det mänskliga kollektivet. Vi har en förståelse för vad som gör er alla rädda för de utomjordingar som kan komma och landa sina skepp när som helst. Och därför har vi undersökt möjligheten att de första kontakt upplevelserna kan komma att vara med utomjordingar som har levt under ytan av er planet.

När ni inte har fartyg från yttre rymden med avancerad teknik som nedlåtande stirrar på er, då finns det en större sannolikhet att ni inte kommer att få panik. När besökarna är från er egen planet och ser tillräckligt likadana ut som alla ni för att inte vara skrämmande för den genomsnittliga personen, då finns det en större chans att ni kommer att kunna hantera det.

Dessa utomjordingar som har kommit från andra delar av galaxen, men som i verkligheten är jordfödda, ger er ett nytt sätt att se på vad som är utomjordiskt och vad som är främmande för er alla. Eftersom dessa varelser har levt på er värld och i er värld så länge, skulle de som ni kunde möta alla vara jordfödda men utan mänskligt jord-DNA. Och så skulle detta mildra slaget för dem som var rädda, men det skulle också göra det lättare för skeptikerna att hävda att det inte är verkligt och att forskarna måste vara med på någon stor konspiration.

Men dessa varelser existerar verkligen, och ni kommer att träffa dem under er livstid. Det kommer att bli mycket svårt för dem i förstone att integrera, men så småningom sker det, och de kommer att bana väg för externa som kommer att landa sina skepp och som kommer att vara födda utanför ert solsystem. Nu säger vi detta som om det kommer att ske på detta sätt, men ingen kan med säkerhet säga vad som kommer att hända. Vi har just utforskat den tidslinjen och haft möten med de av er som är medlemmar i det uppvaknade kollektivet, för att få er feedback. Hittills har denna sannolikhet mötts med öppna armar och öppna sinnen, för att inte tala om öppna hjärtan.

Ni är alla så ivriga att möta dessa varelser, särskilt när ni inser att de är portalens utomjordingar för er att sedan träffa era hybridbarn och alla andra utomjordingar som ni är så ivriga att träffa. Detta är en tid då mänskligheten kunde ha användning av något för att skaka om saker och ting, och ni kan behöva lite hjälp från era Jord fixerade utomjordiska vänner. Och så hoppas vi att se de på Jorden födda utomjordingar växa fram förr snarare än senare och bana väg för utomjordingar som vill väldigt mycket att känna mänsklighetens beredskap att få landa dessa fartyg och bli era vänner och medskapare.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft glädjerik kontakt med er.”

 

Översättning: Mats

 

 

Du gillar kanske också...