Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 maj 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 maj 2020

Energierna Sprids Över Era Fält ∞

9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ta kontakt med er alla.

Vi fortsätter att hitta nya skäl att berömma mänskligheten under denna tid ni befinner er i, där ni står inför så många personliga utmaningar, liksom de utmaningar ni står inför som ett kollektiv. Vi vet att ni har gjort så mycket arbete på er själva eftersom vi kan känna höjningen i den totala vibrationen av mänskligheten, och vi vill att ni ska veta att spiken i er kollektiva vibration inte var något som garanterades. De allra flesta av er har reagerat så underbart på de förhållanden ni lever i vid denna tid, och på grund av den kraftiga ökningen av er totala vibration kommer ni att få se ännu mer av energierna som kommer in, och resultaten av alla dessa energier som sprinklar in i era energifält.

Ni kommer att se hur mycket mer tillgång ni har till era högre själv och er högre mentalitet som ett resultat av det arbete ni har utfört och de energier ni nu får för att fylla på och ersätta de lägre energier som ni har rensat bort från era system. Ni är redo att kliva in i den femte dimensionens rike på ett mer konsekvent och permanent sätt, och ni är redo att hålla den fem dimensionella frekvensen under längre och längre sträckor av er linjära tid.

De av er som har reagerat på lämpligt sätt på er nuvarande situation där på Jorden kommer därför att ses av fler av era medmänniskor som de ledare som ni verkligen är. Ni är ledare i en rörelse som är utformad för att skifta (förändra) hela mänsklighetens kollektiva medvetande. Det är här och nu det händer. Så här går det till. Och ni gör det. Ni som har arrangerat mass meditationer och som har visat kärlek och medkänsla för sjuksköterskor, läkare och de som först ger gensvar där ute på frontlinjen, ni är de som förtjänar äran för denna senaste spik i era totala vibrationer som en mänsklig ras.

Vi ser också att ni fungerar som ledningarna, kanalerna för högre frekvenser, högre dimensionella energier som rör sig genom er just nu för att hjälpa till att rädda liv, för att hjälpa till att lyfta upp dem vars ande är på en mycket låg plats just nu. Ni är de okända hjältarna. Ni är de som inte kommer att få utmärkelser, eller ens beröm, från era medmänniskor, men ni kommer att fortsätta att ta emot det från oss, som vi känner er och vi vet. Vi vet att ni kommer att fortsätta på denna resa också och att så många tjänar just på er närvaro där på planeten Jorden. Detta är något att må väldigt bra av.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi trivs i kontakten med er.”

 

Översättning: Mats

 

 

Du gillar kanske också...