Arkturierna via Daniel Scranton, 7 november, 2017

Arkturierna, 7 november 2017  

Via Daniel Scranton

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi glädjer oss åt att få kontakt med er alla.

Vi blir överraskade varje gång vi tittar på er. Det finns ingen brist på kärlek, medkänsla eller vänlighet i er värld, trots att ni har blivit förtryckta i miljontals år. Ni har inte förlorat tilliten och ni har inte förlorat hoppet, och ni har funnit styrka där det såg ut som att ingen styrka skulle finnas. Ni har hållit ut genom de svåraste av tider och vi är glatt överraskade att se att mänskligheten fortfarande gör livet på Jorden så trevligt och njutbart som möjligt.

Ju fler av er som vaknar, desto fler insikter finns det att det finns krafter som håller mänskligheten på en hanterbar nivå. Det finns fler och fler av er som vaknar till det faktum att ni har varit under kontroll av vissa grymma grupper, och att de har resurser för att tysta människor som vill avslöja dem.

Vad kan ni göra när ni märker att ni är förtryckta, att ni hålls nere och inte kan gå emot dem som förtrycker er genom att avslöja dem? Och ni kan verkligen inte vinna mot dem, eftersom de har teknologier som långt överstiger vad som är tillgängligt för gemene man.

Återigen kommer vi att be er att göra det ofattbara här, det otänkbara. Vi föreslår att ni gör det enda som gör nytta – höj era vibrationer genom att skicka kärlek till era förtryckare, för när ni är i de högre vibrationerna gör ni er själva osynliga för dem. Det är genom rädsla som de kan manipulera och kontrollera er. Er kärlek och medkänsla för varandra måste nå ut till dem för att ni ska kunna avväpna dem.

Det finns de som arbetar för den mörka sidan som kan räddas, men det kommer att krävas en ofantlig mängd ljus för att göra det, och det är här alla ni kommer in.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få vara här med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

You may also like...