Havets Gud via Ann Dahlberg, 19 januari, 2019

 

Havets Gud

19 januari 2019

Kanal Ann Dahlberg

Jag är Havets Gud och jag ber om lite uppmärksamhet idag. Det är mycket som händer på och i haven. En del är bra och en del är mindre bra. Det är många familjer som har samlats i havets djup för att få hjälp med att lösa de problem som har uppstått angående de föroreningar som havet drabbats av. Föroreningarna påverkar den rika flora som havet alltid bestått av och det påverkar också er Moder Jords hälsa.

I en kropp så behövs det rent vatten, det tror jag att ni alla förstår. Vad ni kanske inte förstår är att ni utsätter er Jord för ohälsa när ni förorenar hennes vatten. Ändå borde det egentligen inte vara så svårt att förstå. Det borde egentligen säga sig självt. Eller också så tror ni att hon inte är en levande varelse, men hur kan allting då leva på henne? På döda ting växer inget, det där är ni införstådda med. Hur kommer det sig då att ni förorenar vattnet på den Jord ni lever på? Ni är ju en del av den och lever av dess vatten och frukter. Det kan vara lite svårare att förstå. Jag försöker att förstå men har svårt att förstå varför ni inte är mer rädda om ert vatten. Det är ju både Moder Jords och ert vatten eftersom ni lever på henne. Jag skulle föreslå att ni tänker om och tänker till hur ni behandlar vattnet som finns på Moder Jord vare sig det är sjöar, floder eller hav.

Allt vatten är viktigt för alla Jordens invånare. Ingen kan leva här utan att dricka dess vatten. Ni har tekniken, använd den, lägg era resurser på att återställa vattnet så att det blir beboeligt och drickbart för alla. Ni är en del av oss, er kropp består till stor del av vatten, vi behöver er, ni behöver oss, så låt oss göra en kraftansamling för att åter låta havet vara den renande kraft som såväl ni som Jorden behöver. Vi gör vårt arbete, ni gör ert och vi har snart ett stort friskt hav där olika arter åter igen kan frodas. Detsamma gäller förstås för alla era vattendrag, kärr, åar och sjöar. Allt vatten är viktigt var ni än befinner er på Jorden.

Jag hoppas att jag med dessa ord kan ge er en tankeställare så att ni blir mer försiktiga med hur ni hanterar det vatten som ni tillsammans med många andra är beroende av.

Jag är Havets Gud och jag hoppas att detta korta meddelande går direkt in i era hjärtan och att var och en av er gör vad ni kan för att för att hjälpa till att hålla vårt vatten så rent som möjligt.

Jag tackar alla som har gjort och gör sitt bästa för att rena vattnet i våra sjöar och hav. Jag hoppas och tror att ert arbete kan påverka andra att se och förstå vad som behöver göras för att ni ska få ett rikt och hälsosamt liv på Jorden.

Jag och mina medvarelser sänder er kärlek för att ni åter ska låta kärleken leda era handlingar.

Jag är Havets Gud

Du gillar kanske också...