Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 januari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 januari 2019

En övning för Skiftet ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi undersöker möjligheten för en stor uppsättning förändringar som kan inträffa under de närmaste månaderna av er tid. Denna möjlighet kommer att innefatta frisläppande av en enorm mängd information, och den informationen kommer på lång sikt att ha en positiv effekt på mänskligheten. Men på kort sikt kan ni uppleva en hel del disharmoni på grund av denna utgivande av information.

Nu är det självklart många av er som får den här överföringen kommer inte bli förvånade över någonting som kommer att släppas ut till allmänheten, men de som kommer att bli förvånade och till och med förskräckta, kommer att vilja agera. De kommer att uppleva traumer från andra livstider, och de kommer inte nödvändigtvis veta hur de ska hantera sina känslor.

Det är där ni kommer in som de som har haft tid att absorbera många olika bitar av information som ni har fått genom åren som ett resultat av att bli vakna. Ni har utan tvekan tagit många olika perspektiv på ämnen som utomjordingar, skugg-regeringar, konspirationer, mörkläggningar och alla andra bitar och stycken.

Ni har kunnat bearbeta och göra fred med det som har pågått där på jorden under en längre tid. Så när ni stabiliserar er i vad ni vet om vad som verkligen pågår bakom kulisserna, ger ni den stabiliteten till resten av kollektivet. Och allt ni gör, och allt stöd som ni ger kommer att vara en underbar övning för skiftet.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

 

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio here

Love these quotes? Make a donation here

 

Översättning: Bodil

You may also like...