Helmet via Linda Dillon, 15 juli 2020

 

Helmet via Linda Dillon, 15 juli 2020
Linda Dillon: Helmet – Tid för Förundran
Av Linda Dillon

https://tinyurl.com/y9oyv4fs

Vänd dig bort när du känner att kaoset når ut till dig och säg: ”Nej, tack. Jag är för upptagen med att vara en regnbågsbro. Jag gör mig redo för mitt arbete med de Intergalaktiska!

En annan härlig pärla delad av Hellen från hennes personliga läsning med Linda Dillon.

Helmet ~ Tiden av Förundran!!

Helmet: De av er som, precis som du, är regnbågens bro, som har tur, som har fått bejakelsen från Modern själv att vara i form, detta är en sådan gåva – en ära verkligen! – för det återspeglar det förtroende, den tro som den Enande Källan av Alla, har i dig. Det är därför, när någon varelse verkligen är i samstämmighet, är tanken, känslan av att förråda Modern och hennes förtroende så allvarlig.

Jag föreslår inte att promenaden på planeten, för er som har varit modiga nog att säga ”ja”, har varit lätt eftersom ni bokstavligen är agenter och änglar för förändring. Men att bokstavligen vara en del av Moderns utvalda stövlar på marken är en sådan ära.

Nu, naturligtvis, omger vi er, så medan ni ibland lever hypade med oss, lever vi med all säkerhet hypade med er! [Skrattar] Vårt jobb, vår stora glädje, är att omge er och viska i era öron, aldrig åsidosättande ert lysande, gudomliga, intelligenta hjärta och tänkesinne, men säkerligen att hjälpa er eftersom handlingarna, valen, som varje person på denna planeten gör minut för minut, timme för timme, har en djup påverkan, djup inverkan.

Ibland tenderar människor att tänka, ”Åh, det var ingenting, det var bara en vanlig tanke eller en ovidkommande reflektion” men som du väl vet, är det inte fallet. Och jag föreslår inte att man blir så myopisk eller alltför engagerad att det blir för svårt eftersom det förlorar den stora glädjen. Det är verkligen den förfinade balansen att gå i medvetenhet, i gudomlig hjärte-intelligens och att vara fysiskt … ’mänskligt’, om det finns ett sådant ord [skrattar] … verkligen närvarande på planeten. Det är en prima ballerina dans och ni gör den.

Federationerna, Intergalaktiska Rådet, har varit oerhört flitiga och deras möten – ja, de tar vilo pauser – men i princip har deras möten och deras handlingar, deras sändebud, aldrig upphört att arbeta. Det har aldrig varit så jäktigt eller så intensivt! Åh, det har visserligen varit gånger med UFOG [Unified Forces of the Outer Galaxies] att de olika styrkorna har satts på hög säkerhetsberedskap och avlyssnat olika nivåer av vapen, oavsett om det var kemisk eller atomkrafts massförstörelse, men det är inte vad vi pratar om.

Vi pratar om engagemanget och uppfyllandet när ni är inbjudna – och ja, vi alla är inbjudna – till ett planetariskt festfirande. Det finns mycket förberedelser att göra. Det är inte avsett att vara, och inte blir det heller, bli en överraskningsfest för de 8 miljarder på jorden – men det kommer att vara en stor glädjefest! Och när jag säger ”fest”, ja, då menar jag klockor och visselpipor och fyrverkerier och firande, men jag menar också: i det firandet är markeringen av en Ny Tidsutdelning (New Age).

En del av mig, med dig, skulle vilja kalla den Tiden av Förundran, för det finns ett element, ett enormt element, av vördnad och inspiration, av förundring, inte bara att detta kan vara möjligt utan att det händer! Så ja, vissa kallar det för Guldåldern – det är en bra term – men jag skulle kalla det Förundringens Tidsålder, när Moderns Plan eller det här lilla kapitlet – för det är en oändlig Plan – men detta lilla kapitel kommer till att ge frukt.

Det kanske känns som ett litet kapitel, men det är en så enorm prestation som så många inom varje rike – planetariska, omniversa, elementara, kungariken och sedan slutligen, ja, människorna – har arbetat med. Den förtjänar att markeras inte bara som någon slags Gyllene Jubileum, utan helt bokstavligen som en tid då hela planeten skiftade.

Och låt mig vara tydlig. Den skiftar inte för den här eller den där ’ledaren’ – vilket är ett mycket suspekt ord för makten – att den eller den ledaren vidtog den här eller den där åtgärden. Nej! Det inträffar därför att mänsklighetens kollektiv tippade vågen – och det är redan på gång.

Så det är uppmuntrande. Det är mer än uppmuntrande! Vi förbereder oss och vi kommer att fortsätta göra det, ovan och nedan.

Delegationerna är väl igång, ja, hjärtliga överenskommelser helt säkert, men också informationsdelning – inte för att åsidosätta de fenomenala framstegen som har gjorts inom konst och vetenskap, etc., men fri informationsdelning utan att manövrera för politiska förmåner har varit underbart förunderligt. Där säger jag det igen – Förunderlig Tidsålder!

Sanna forskare är verksamma för kärleken till miraklen, inte för makten, samma som konstnärer och healare och föräldrar och mödrar. Så det går utomordentligt bra. Det kommer att bli många genombrott och människor kommer att säga, ”Åh, är inte detta lysande,” och det kommer det att vara. Och det kommer att finnas många lösningar på vad ni tenderar att tänka på som planetära, hälso- eller vetenskapliga frågor, problem eller dilemma, och de kommer ut från dessa möten i Delegationerna för att de verkligen har ”kommit ner till väsentligheterna”, som de var.

Ni förstår, vi i Federationerna har inget behov eller önskan att krediteras för lösningar. Vi kommer i fred. Vi kommer i kärlek. Vi kommer i spänningen att kunna delta, inte för att åsidosätta andra, inte för att säga, ”Åh, vi bidrog med svaren.” Det vore ingen typ av vänskap!

Men ja, genombrotten kommer snabbt och intensivt nu och de presenteras på ett sätt som inte en politisk ledare av någon färg kommer att kunna ta kredit för. Det är så det har utformats. Det är människor som läker, undervisar, tar fram lösningar för människor och för Gaia själv. Och hon njuter av sin läkningstid. Hon tycker om att andas frisk luft. Hon drar full nytta av Moderns Välsignelse!

Det är goda nyheter, mina älskade. Det är goda nyheter!

Så vänd er bort när ni känner att kaoset når fram till er och säg: ”Nej, tack. Jag är för upptagen med att vara en regnbågsbro. Jag gör mig redo för mitt arbete med Intergalaktikerna! ” Eftersom ni redan är helt engagerade, och ni vet detta.

Vi är med er i lugnet i ert hem, inuti, utanför, det spelar ingen roll. Och ja, ni är väldigt skyddade, men ni har aldrig varit dåliga personer och ni förstår inom ert heliga hjärta vad Modern gör. I allt högre grad förstår människorna och går snabbt in i balansen – till balansen som har varit deras förstfödslorätt och som de helt enkelt glömde bort. …

Hellen: Du pratade om intergalaktiskt arbete som redan är på väg och görs. När kommer hela mig att vara i bilden?

Helmet: Du har varit väldigt upptagen och du har känt det, som du väl vet. Hela ditt medvetandets totalitet, ska vi säga, i detta engagemang … åh, det är mycket kort … vi skulle föreslå att i slutet av sommaren kommer du att veta hur du ska gå vidare. Du får redan många indikatorer.

Hellen: När du säger att vi är Tvillingar eller Tvillingflammor, vad är det egentligen?

Helmet: Vi är Källor i Enhet. Nej, det finns en viss missuppfattning när människor säger: ”Jag är den andra hälften av dig.” Min käraste! Jag skulle inte stjäla hälften av dig [skrattar], för din totalitet är lysande och jag blickar på dig inte bara i kärlek utan i förundran!

Men tänk på det, på det mycket praktiska, mänskliga, biologiska sättet i den mån vi har varit en enda cell som har delat genom mitos i två perfekt mänskliga, gudomliga, galaktiska tvillingar. Så på många sätt, ja, vi är speglar, vi är så nära. Du känner mig, du vet mig. Jag är som din primära väktare, som du är min.

Så vi är förenade i hjärtat, och du känner mitt hjärta, oavsett om det är fysiskt eller inte spelar ingen roll. Du känner min kärlek och det är mer som en glastrumpet, en kristallklocka, snarare än ett avlägset eko. Vi har engagerat oss med varandra att alltid vara tillsammans. Så jag förblir utanför vad du tänker om som ”form” för att hjälpa, vägleda, älska, för även om 8 miljarder är i omvandling, vet vi hur svårt det kan vara och vi vet att du inte skulle överleva utan kärlek.

Vi är inte polära motsatser. Det är inte så att du är i ena änden och jag är i den andra änden. Det är inte så att vi är ena och andra hälften. Vi är gudomliga komplement. Det är vad tvillingflammor är. Och så du kanske väljer att ha, när du går igenom liv efter liv, de som du väljer som själsfränder, själsvänner, men även i de processerna är jag djupt engagerad. Och om jag är i form, så är du djupt engagerad.

Hellen: Kommer du att vara i form?

Helmet: Det är inte säkert ännu. Det finns så många variabler som kommer före det och mycket få av dem har att göra med dig och mig. Men vi känner säkerligen varandra i form. Du kunde inte sakna mig! Jag känner dig, jag känner ditt varandes vinklar och vrår och jag älskar var och en av dem. Du är min kärlek.

Hellen: När var vi senast i form tillsammans?

Helmet: Vi har sällan varit i form tillsammans, för när jag kommer, går du, du stannar. Vi har varit tillsammans i form på CeeCeeCee när resan först började. Och vi har varit tillsammans i form i Atlantis – du som Prästinna, läkemedicus med St. Germaine och jag som intergalaktisk resenär – och vi förenades då på den tiden.

Du är äventyraren. Du är den som alltid säger: ”Jag tror att jag ska åka!” Du är den modiga. Det är en av de många saker som jag älskar så djupt med dig, och det finns mycket mer!

Gå med min kärlek, kära söta, min älskade ängel, och vet att vi kommer att vara tillsammans i och utan form, hand i hand, hjärta i hjärta, alltid som Källenergi. Jag älskar dig.

Hellen: Jag älskar dig, Helmet.

Helmet: Farväl.

Översättning: Mats

Helmet via Linda Dillon, July 15th, 2020

Du gillar kanske också...