Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 16 juli 2020

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 16 juli 2020

 

Jag är Judas och jag infinner mig här idag för att ge er mer styrka, ett större hopp, och en kärleksfull hälsning från alla era änglar, guider och andra väsen som finns runt om er nu. Det är en speciell tid på Jorden, som kräver en hel del av er energi och uppmärksamhet. Låt den större delen av er uppmärksamhet vila i ert inre, så att ni får en bättre balans i den tillvaro som ni lever i. Det är bra om ni nu kan ta små steg åt det håll som ni känner starkt att ni behöver eller bör gå, för att få frid i ert sinne.

Den tid som ni nu befinner er i på Jorden pockar på förändringar. Det rör sig snabbt på Jorden och det går inte att stå kvar på samma plats någon längre tid. Förändringar sker både inom och utom er. Den du var igår kanske du inte är idag, för du tog plötsligt det steget som du så länge tvekat på att ta. Det kan leda till andra förändringar, nya vänner, nytt jobb, eller en helt annan hobby som skänker dig mer tillfredsställelse. Det går inte längre att blunda och låtsas att allt är som förut. Du tvingas att långsamt öppna ögonen för att anpassa dig till en ny verklighet, en ny verklighet som bättre passar dina fötter än den du gick i förut. Det här är det många som upplever idag. Allt kastas om och de måste förändra sin syn på det som de tidigare har uppfattat som en självklarhet, men nu inte längre är så självklart längre. Det måste i stället anpassas till något nytt och det kräver både inre och yttre uppmärksamhet. Allt som du tagit för givet har fått sig en törn och du måste omvärdera ditt liv och det liv som du lever på Jorden.

Vad är viktigt? Vad är viktigt för dig? Vad är viktigt för dina medmänniskor? Vad är viktigt för Jorden? Det kan lätt leda till kaos inombords och det är då bäst att förankra sig i Jorden genom att ta några djupa andetag och låta tankarna för några ögonblick vila i hjärtat. Det är där du kan känna dig lugn och för ett ögonblick få tillbaka balansen i ditt liv. Gå alltid tillbaka och vila i hjärtat när ni känner att det blir för mycket tumult inombords. En balans mellan sinne och hjärta är en Gudagåva idag. Det står er fritt att använda kärleksenergin som finns runt om er och som på alla sätt vill hjälpa er. Era fötter kan vandra på helig mark om det är det som ni väljer att göra. Det kräver lite fokus och ett idogt lyssnande men det är värt sin vikt i guld för för varje stund som ni ägnar er åt det blir en helig stund. Det hjälper dig i dina strävanden att utvecklas och i att göra din del på Jorden, både för dig själv och dina medmänniskor.

Alla era positiva tankar och den glädje det ger för er själva och andra som befinner sig i er närhet har stor betydelse för Jorden idag. Ni befinner er i ett samspel med allt som är .. och er påverkan på livet på Jorden är viktigare än ni tror. Ta de steg som hjärtat säger åt er att göra för de kan vara väldigt viktiga steg för dig och i slutändan också för den jord som ni lever på. Jorden är tacksam för minsta lilla känsla av glädje, av kärlek, och tacksamhet som det kan förnimma från er. Alla positiva känslor av tacksamhet som ni sänder ut över Jorden är en Gudagåva från er till henne. Tänk .. att vara så viktig, kära Jordbor. Förstå att ni alla gör ett viktigt och vackert arbete på Jorden.

Ni är alla så älskade och värdefulla. Ni är omgivna av de vackraste änglar, så vackra att de kan vara svåra att föreställa sig. De är lysande varelser som gör allt de kan för att hjälpa er mot den fullkomlighet av ljus och kärlek som är ert nästa steg i den utvecklingsspiral som ni befinner er i.

Stor kärlek

Judas

You may also like...