Helmet via Linda Dillon, 23 juni 2020

Helmet

Via Linda Dillon, 23 juni 2020

Vi är Hjärtligt Engagerade!

 

by Lina Dillon

https://tinyurl.com/ycpbngkl

Hur kan vi inte bli engagerade i ett sådant åtagande? Hur skulle vi inte kunna, med återhållen andedräkt och pirrande mage, vara en del av det här?

En annan härlig kanaliserad pärla från Hellen som hon kärleksfullt delade med sig av under sin personliga reading med Linda Dillon.

Helmet vi är Hjärtligt Engagerade!

Hälsningar, jag är Helmet, väktare, vän, tvilling, allierad, broder, syster, En. Välkommen! Välkommen, söta ängel, regnbågsstråle, bro, bro mellan tidslinjerna, men främst en bro mellan människor, mellan civilisationer. Du är en fredens regnbågsbro, min kära, för det är den fredliga bro som människor är villiga och kapabla att gå på.

Ingen vill engagera sig i en resa – mellan dimensioner, arter eller civilisationer – om bron är full av omvälvningar eller lögner eller konflikter och distraktioner. Resan tillbaka till enhetligt medvetande, enhetlig hjärtintelligens, är fredens bro – och ja, naturligtvis, är den utan jämförelse enastående vackert.

Det har varit en lång, lång tid, för det här är en civilisation som har upplevt många krig och konflikter, förvirring och intriger, övergrepp och maktmissbruk, men det är inte det vi fokuserar på nu. Vi fokuserar på det nya imorgon. Vi fokuserar på den här resan som du deltar i, och jo, som du främjar, för din energi är verkligen en del av denna bro. Och min kära, du strålar. Det finns ingen poäng i att någonsin dämpa ditt ljus.

Det är så många på Gaias planet som söker och säger: ”Snälla ge mig ett tecken, snälla visa mig vägen.” Och de vill inte bara titta på mörka moln eller dimma – och ni båda vet att det tjänar ett syfte – men det som uppmuntrar dem är när de ser en regnbåge därför att den ger dem en tydlig fokus, en färdplan för hur de ska fortsätta.

Du gör bra ifrån dig och du står tillbaka i din bedömning. Du håller din uppstigning nära ditt hjärta, och på så sätt håller du också mänsklighetens uppstigning nära ditt hjärta. Du är exakt där du behöver vara, och naturligtvis är vi med dig hela tiden. Det har alltid varit så, men nu är det mer medvetet och vi välkomnar det. Vi välkomnar det jättemycket!

Hellen: Jag har egentligen ingen fråga, och jag vet att du har mycket mer att säga. Jag skulle vilja höra mer information om vad det är som händer, från er synvinkel.

Helmet: Vi skulle gärna göra det, ja. Det är ett lustigt uttryck, eller hur, att ge dig perspektivet från vår synvinkel. Men jag förstår precis vad du menar.

Från vårt perspektiv finns det fenomenala framsteg och fenomenala potentialer för genombrott just nu. De som har haft, i mänskliga termer, maktpositioner har drivit otroliga kampanjer för att elda på missnöjet, intrigerna och förvirringen. Fördelen med det är att det har blivit så skandalöst och så uppenbart att många människor helt enkelt ser det för vad det är, vilket är maktmissbruk.

Så allt det här håller på att komma upp för exponering, som från vårt perspektiv om vad som håller på att hända är absolut nödvändigt … hemskt .. några mycket otäcka avslöjanden … men inte desto mindre nödvändiga.

Vad vi gör och vad ni ska göra, söta änglar, är att uppmärksamma … inte på vansinnet och inte på kaoset heller, vilket det håller på att avslöjas eller redan har avslöjats spelar ingen roll … men vad vi ska göra är att snabbt läka såren hos dem som har blivit skadade eller bedragna eller kontrollerade. Listan är lång, men egentligen handlar allt det här om läkning.

Och du och vi tar med oss de läxor vi lärde oss, i vissa fall svårlärda läxor, under de Intergalaktiska Krigen. Men viktigare är att vi tar med oss lärdomarna, visdomen, visdomsvisionen, hjärtkännedomen av det som fungerar – av det som har fungerat och som fungerar hos Federationen, på Venus, på Sirius, på CeeCeeCee och Andromeda … vida omkring.

Den största utmaningen är det här enormt stora åtagandet … och det är inte bara ert Universum, som någon trångsynt individ beskrev det. Anledningen … det finns flera skäl … men låt oss tala om det här.

Skälet till att så många har strömmat till Jorden, både i de olika Ljusfederationerna … och i det här, jag inkluderar också alla miljarder människor på planeten därför att, ja, medan Gaia kan hantera 8-9-10 miljarder människor, var det här inte en planet som var planerad eller designad för så många människor. Hon gör ett spektakulärt jobb, men jag avviker från ämnet.

Anledningen till att så många har kommit är på grund av Moderns Plan, i fysisk verklighet, för att ha en plats för ren kärlek. De civilisationer som har utvecklats över tid, som du så väl vet, till ren kärlek, har ofta helt enkelt gett upp sin fysiska kropp. Så medan denna utveckling av Planen faktiskt är tillbaka till den ursprungliga Planen – en plats där änglar och ett antal andra former kan komma och leka – är det som är spännande med det att det aldrig har gjorts i fysisk form tidigare.

Och så många – med och utan fysisk kropp, som jag själv – som längtar efter detta … inte bara idén, utan själva manifestationen av det är så spännande, potentialen är så stor att vi är hjärtligt engagerade i den. Även de som har kommit till planeten och som för närvarande är engagerade, ska vi säga (skrattar) i dessa humoristiska kaos/distraktionstider för att göra detta återställande, för att uppfylla Planen, där kärlek kan blomstra och där hat inte finns; där kaos, förutom kreativt kaos som för det Nya framåt, inte existerade; där kontroll och missbruk och hat och girighet slutligen eliminerades.

Och när de är eliminerade blir det en dominoeffekt. Och det händer inte bara på planeten, eftersom den dominoeffekten fungerar precis som ljudvågorna. Den energin kommer att färdas genom Omniverse, och den energin kommer att bli en del av varje ny skapelse.

Ja, Modern är en Mästerskapare, men alla människor kommer att skapa – och de kommer att skapa med denna nya, orörda kärleksenergi.

 

Översättning Ulla Krogh

 

Channeled by Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.
https://counciloflove.com/

This channeled material is protected by copyright. We invite you to share it on condition that it is used in its entirety, that no alteration is made, that it is free of charge, and that the copyright notice, channel credit, website link, and this statement are posted. [Full terms of copyright at https://counciloflove.com/copyright-notice/]

 

 

Du gillar kanske också...