Meddelande till Mänskligheten via Teri Wade, 30 januari, 2019

Teri Wade

30 januari 2019

Meddelande till Mänskligheten – Det är Dags för Amerika och Världen att Vakna Upp

Det är dags för Amerika och världen att vakna upp och växa upp, och få slut på okunnigheten och övertygelser som inte har någonting med Gud att göra eller med mänsklighetens ursprung. Vi har inte längre kvar lyxen av att vara i okunnighet och handla utanför Universell Lag. Det som görs i länders och Guds namn är en styggelse. Man har ljugit för oss och styrt våra sinnen i hela vår existens och det måste få ett slut.

Jorden har besökts och koloniserats många, många gånger, flera hundra miljoner år tillbaka. Annunaki…. De som kom från Himlen till Jorden var en av dessa kolonisatörer. Några av dessa raser arbetade under Universell Lag i tjänst till andra, medan andra tjänade sig själva och drog fördel av det primitiva folket, alltså oss, den mänskliga rasen.

De kom i fysiska skepp och skepp som bestod av bara ren energi. De hade vapen som det mänskliga sinnet inte ens kan föreställa sig. Jorden startades upp och återstartades många gånger på grund av pågående krig. Sjunkna städer och pyramider under havet är vittnesbörd för dessa krig.

Regeringar och Religioner vet allt om detta, de vet allt om vårt uråldriga förflutna men håller kunskapen gömd, för att hålla den mänskliga rasen okunnig, splittrad och totalt kontrollerad. Det finns ingen högersida eller vänstersida, de är bara mycket destruktiva distraktioner. Det finns ett globalt, planetärt kontrollsystem som de flesta inte har en aning om. Jag vet att jag slår på de djupt religiösa, men de är helt okunniga om vilka som är deras egentliga hanterare.

Detta globala kontrollsystem går utomvärldsligt, de kontrollerar inte bara religioner, monetära system, finansiella system, medicinska system, utan de har också kontrollerat våra sinnen, och det är på väg att förändras. Hela vår mänskliga historia är en enda stor Manipulation! Den mänskliga rasens DNA har splitsats och omvandlats många gånger under årmiljonerna och vi håller precis nu på att bli den inter-dimensionella mänskliga hybrid vi är avsedda att vara, och detta globala kontrollsystem fruktar det.

Vi känner alla till berättelsen om Adam och Eva och den berättelsen har sina förtjänster om man kan vetenskapen och vet vilka de verkliga spelarna är. Bibeln är vettig när den tolkas esoteriskt. Vi är alla ett medvetande, det omfattar oss alla, det är den gnista som sitter i själens säte bredvid hjärtat, och när den aktiveras kan inget stoppa oss. Lösningen till världsfred och att få slut på alla krig är att Vakna upp till den verkliga sanningen, att förstå förbindelsen mellan den mänskliga rasen, våra Galaktiska förfäder och vad Gud i sanning betyder.

Till denna dag har vi legat under Drakonisk Lag eller vad vissa människor kallar den Archoniska Matrisen. Vi måste fråga oss själva varför det finns så mycket omänsklighet … i betydelsen död, lidande, smärta, sataniskt offrande av barn, pedofili, krig och sjukdomar etc. Dessa omänskliga handlingar är planerade och finansierade av dessa utomvärdsliga negativa entiteter. Det är dags att vakna upp och få ett slut på detta separations-spel. Det kommer att vara lösningen till personlig frihet och planetär frigörelse. Jorden är inne i tiden för frigörelse och dessa mörka entiteter blir nu fördrivna av några mycket välvilliga raser, Plejaderna, Arkturierna och många andra positiva raser som är här för att hjälpa vår ras och befria vår planet. Dessa positiva styrkor har monterat ned den Drakoniska matrisen och i dess ställe satt in 5D-matrisen, och många av oss har känt av effekterna.

Detta är ett trans-dimensionellt, inter-dimensionellt krig och har redan vunnits. Guds arméer, alltså era guider, vägledningen vi får från de positiva utomjordingarna, era änglar, helgon etc. Denna vägledning är multi-dimensionell och de kommer hit i skepp så som det beskrivs i våra uråldriga texter. Många av dem är fysiska, några består av ren energi och andra har förstorade ljuskroppar. Var inte rädda för dessa skepp som kommer, de har alltid funnits här. De fallna Annunaki, Draco, som gått bort från Universell Lag står till svars inför detta högre välvilliga råd precis nu. Några kommer att rehabiliteras, några kommer att skickas tillbaka till källan. Jag kunde inte be om en mer spännande och otroligt viktig tid att vara levande!

Source: Love Has Won

 

 

 

 

Öcersättning: Markku

You may also like...