Mästare Hilarion via Marlene Swetlishoff, 1 juni 2021

 

Uppdatering av Hilarion-förbindelsen: Juni 2021 | Marlene Swetlishoff

 

Hilarion-förbindelsen ©Uppdatering – juni 2021

Älskade Ni,

Jag kommer på kärlekens vingar! Livet som ni har känt det förändras från ögonblick till ögonblick. De av er som befinner sig på en accelererad högre frekvensbana börjar uppleva massiva förändringar i många aspekter av era liv. Varje del av det är i flöde när de nya frekvenserna gör sitt arbete för att lossa allt och alla som inte längre passar för den du blir – ditt Eviga Gudomliga Jag – som inte tillåter någon yttre kraft att ta dig av vägen. Det är helt enkelt en tid att stå tillbaka och släppa ratten. Du kan inte gå bakåt utan bara framåt när metamorfoserna äger rum. Använd ditt eget omdöme – du är den bästa barometern för vad som är rätt för dig. Att göra något externt är inte alltid svaret och en lång period av introspektion kan behövas först innan du fattar ett beslut för dig. Använd ditt omdöme.

Det pågår en magisk process i djupet av ditt väsen, för du rör dig ut ur din gyllene kokong och förvandlas till en vacker silvervingad fjäril! Din framtid lyser som en ljus stjärna, något mystiskt och magiskt händer inom dig! Sök likasinnade vänner och bekanta som du känner dig sedd och bekräftad av som det strålande och lysande exemplet på den högsta manifestationen av ditt sanna, kosmiska ursprung. Du har kommit till denna planet med många speciella kvaliteter och gåvor – tillsammans med ett unikt uppdrag och öde och erbjuder dem nu till de mest jordbundna varelserna i ditt centrum. Ni har alla gått igenom mycket just nu när ni chockartat anpassar er till enorma upplösningar av verkligheter inför era ögon. Du har valt att gå ned på Jorden i tjänst för de kosmiska krafterna Kärlek och Ljus. Du har eller håller på att packa upp det du inte längre behöver för den här resan och packa om för att resa lätt.

Dedikerad uthållighet är av yttersta vikt nu. ENDAST FOCUS PÅ KÄRLEKEN OCH LJUSET, detta kan inte sägas tillräckligt mycket, eftersom det finns mycket i den yttre världen som skulle välja att distrahera dig. INTERAGERA ENDAST MED LJUSET. Kom ihåg att allt LJUS stöder dig helt. Synkrona händelser, gåvor, möten med heliga människor kommer nu att komma i din väg och Ljusinformation och Ljushjälpare hittar dig. Ömsesidigt interagera och korrespondera endast med Ljusfamiljen, stöd alla Ljusprojekt, lyft upp alla Jordänglar, Indigos, Kristallbarn, regnbågsbarn, Stjärnmänniskor och Ljusarbetare, etc. Glöm inte att skicka kärlek, kraft, klarhet i sinnet och styrka till dem som just har vaknat. VAR en välsignelse för alla och dela din kärlek i ett glatt och optimistiskt uttryck.

När du lever ditt liv centrerat i ditt gyllene hjärta, var äkta med alla, håll inte tillbaka sanningen. När du är transparent och alltid säger din sanning blir du inte fast i att försvara dig själv. Livet är mycket enklare när du hedrar dig själv som du verkligen är, kanske ha många mänskliga stunder på din dag – allt detta är bra. Fortsätt inom din andes styrka och det mod du alltid har visat genom att vara det. Andra kanske inte vill höra dina ord eller din information men du vet att du har gjort vad du tyckte var rätt. Skicka din kärlek och omtänksamhet till dem som upplever utmaningar och särskilt till dem som nyligen har förlorat nära och kära när de anpassar sig till denna nya verklighet i deras dagliga liv. Låt dem veta att de är älskade.

Det mänskliga aurafältet svarar direkt på åsynen, förnimmelserna och magnetismen från dessa inkommande lysande regnbågsenergetiska vågorna. Det mänskliga aurafältet, ljuskroppen, skiftar ständigt till det bättre. Det är fullbordandet av en stor och utmanande strävan att uppnå dessa tillstånd av resonans inom den mänskliga formen. Det har aldrig gjorts förut. Vi har utvecklats till denna katapultpunkt, som kommer att växa fram till ökad medveten upplevelse i form. Er ljuskropp kommer att plocka upp dessa inte så subtila energiladdningar, som flyter och cirkulerar genom Jordens auriska fältband för att förbereda oss för nästa magnifika steg i evolutionärt medvetande. Fortsätt att stödja som aldrig förr. Gör det bästa du kan i varje givet ögonblick.

Till nästa månad …

JAG ÄR HILARION.

 

©Marlene Swetlishoff.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...