“Herr Mueller” – GCR/RV Op-Ed – tisdag 1 augusti 2017

“Herr Mueller” – GCR/RV Op-Ed – tisdag 1 augusti 2017

 

President Donald J. Trumps stjärna faller snabbt och mot ett ödesdigert slut. Snart.

Det berättas för oss att Specielle Utredaren Herr (Robert) Mueller har en prefabricerad undersökningsrapport som är redo att släppas, och den beskriver ett årtionde av förräderi mot både Trump och Clinton, och den når in i varje kabalhemsökt regerings häxsabbat över hela världen.

Allt annat än Muellers undersökning är bara politisk nonsens. Ljud. Kommersiell drift. Distraktion.

General Kelly är i Vita huset för att kontrollera skadan och skydda Republiken – för att den andra skon är på väg att nå golvet.

HSBC har helt ersatt Wells Fargo som huvudbank i Nordamerika som nu driver inlösencentralerna för hela RV. Vilka skurkar WF visade sig vara. Skamligt.

Afrikaner sparkar alla europeiska influenser ut ur sina länder och utanför deras kontinent permanent, ekonomiskt och kulturellt.

Den amerikanska fiat USDn och det korrupta USAs, Inc. politiska och militära maskin elimineras från existens överallt i världsmedia Nordamerika. Tack för ingenting.

Förenta staterna, Israel, Ukraina och Venezuela har alla isolerats som giftiga suveräna nationella aktörer med korrupt ledarskap som måste ersättas offentligt för att bli GESARA-kompatibla.

I Herr Mullers framtida rapport kommer domsförmågan över Trump och oberoende utredningsrykten nu att starta nedtagningen av Cirkus Trumps stora topp. Kraschande. Snabbt. Beslutsamt. I dag.

Och med den orangea bestens död kommer livet att framkallas via RV, USN och den restaurerade Republiken.

Håll koll, folk. Ridån för huvudevenemanget har gått upp.

Gud är med oss.

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling     www.st-germai.se

 

You may also like...