Hilarion

Hilarion

7-14 september, 2014

Kanal: Marlene Swetlishoff

Kära Ni,

Ni spelar nu väntans spel, och det är bara ni som inte kan urskilja syftet med er väntan. Det är dags att kliva upp till nästa nivå av er resa. Det ni väntar på är ert eget minne av det magnifika som ni är. Detta minne är kodat inom dig och det är anslutet till en händelse i ditt liv som kommer att, eller redan har, ägt rum. Du vet att det har aktiverats genom den upplevda känslan av att det inte finns någonting i den gamla världen som håller något intresse för dig längre. Ni är mer än redo att lämna alla gamla program och föreställningar bakom er som egentligen inte var era till att börja med. Denna beredskap kan ibland upplevas som depression, letargi och apati, en känsla av att ingenting någonsin kommer att bli bättre i ditt dagliga liv, och att bara kaos och upplösning omger dig. Vet att när du upplever detta, kommer du snart att flytta in i en högre oktav och frekvens.

Vad som nu krävs är att främja känslan av tacksamhet och beröm för varje ögonblick av ditt dagliga liv. För varje negativ tanke du tänker, hitta 10 saker i ditt liv att vara tacksam för och beröm dig själv för var och en av dem. Varje gång en självförgörande tanke kommer upp till ytan från det djupa, ta dig tid att göra en lista på tio saker som är bra och som fungerar i ditt liv, även om de verkar vara vardagliga utifrån era uppfattningar. Poängen är att träna din hjärna att bara tänka stärkande och vårdande tankar så att du drar till dig själv allt som du önskar att uppleva i ditt dagliga liv. Det arbete som nu måste göras är att älska och vårda dig själv. Var och en av er är mycket bra, till och med utmärkta, att ge andra vad de behöver, men det är nu dags att dagligen göra gott för er själva. Detta kan verka som knepigt i början och du kommer sannolikt att känna att det är ett fånigt slöseri med tid, men jag försäkrar er, Mina Kära, att det är viktigt att ni fortsätter.

För att kunna leva ett magiskt liv, måste du vara den magin själv och du kan inte vara magi, om du inte älskar och hedrar dig själv först. En hälsosam kärlek för en själv krävs för att skapa liv i dina drömmar. Du måste veta och känna att du förtjänar det bästa livet hittills. Du måste också börja på den vägen och gå utanför vänte-läget, för det är er själva som ni har väntat på, det gudomliga inom dig upplever livet som och genom DIG! Du har alla resurser du behöver inom dig och dessa måste utnyttjas. Detta kommer att kräva dagliga perioder av lugn i stillhet, så att du kan ansluta till din kärnas väsen. Till och med fem minuter spenderandes i stillhet och meditation kommer att skörda många fördelar för dig och denna praxis kommer också att höja din frekvensnivå som måste underhållas och upprätthållas så att du kan flytta till en ännu högre nivå.

Det finns alltid belöning från universum för fortsatt fokus och engagemang på en daglig basis. Allt som du blomstrar i varje aspekt av ditt liv, kommer klyftan mellan orsak och verkan att avta och flödet av glada händelser i ditt liv blir uppenbara genom den magi som du förkroppsligar. Allt som du låter dina tidigare begränsningar att tappas bort frigör du ännu ett område att fylla dig med större livskraft, som ger näring åt dig och stödjer dig. I denna pågående släpp- och reningsprocess, tillåter du ditt Högre Jag, din själ, att bli en mer kraftfull påverkan inom dig och din vardag börjar utstråla din sanna briljans i alla aspekter av det. Denna omständighet inger mer tacksamhet och beröm, mer innerlig och hjärtlig entusiasm samt passion att fyllas på inom och snart kommer ni att finna er i ett tillstånd av ständig glädje och lycka.

Det goda humör ni upplever kommer att uppmuntra er att stanna på denna väg och tanken på att gå tillbaka till en lägre densitet kommer att vara helt motbjudande för er. Det kommer också att möjliggöra att en kraftfull och glad kreativ energi kan fylla er och arbeta genom er. De gåvor som du bär med dig i ditt DNA aktiveras och slås på och du börjar då att dela dina gåvor med andra runt omkring dig. Du får därmed en klarhet i sinnet som är anpassat till de maningar ditt hjärta säger inom och som du vet alltid är det rätta för dig att följa. Dessa är några av de första öppningarna som nu förekommer och de kommer att leda till ännu större förmågor när de bearbetas. Räkna med det högsta resultatet i allt du gör och det viktigaste av allt, TRO på er själva.

Tills nästa vecka…

JAG ÄR Hilarion

Översättare: Alexandra Davidsson – www.st-germain.se

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and websites are included. 
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Du gillar kanske också...