Hilarion, 4-11 januari 2015

Hilarion

4 – 11 januari, 2015

Kanal: Marlene Swetlishoff

Kära Ni,

Vägen framför er har spirande potential och möjlighet. De av er som envist har gjort arbetet i den initierade vägen av ljus kommer nu börja skörda frukterna. Dessa belöningar kommer att komma som blommanden av den nya Andens gåvor. Dessa gåvor ligger inom dig och väntar på att upptäckas, utforskas och utvecklas. Många av er börjar få klara och tydliga drömmar där ni tar kontroll och sedan styr såsom ni önskar. Detta är ett tecken på en som är vaken och medveten om sin sanna närvaro, en som är en Mästare av Jaget. Du kämpar inte längre i förvirring om vem eller vad du är. Du vet att du är en varelse av ljus och att du valde att vara här på jorden uttryckligen för dessa tider som nu stundar dig. Ni kommer att finna det mycket lättare att genomföra era planer, mål och projekt, de som har lagts på is tills nu. Ni kommer bli förvånade över den snabbhet med vilken dessa nu manifesteras i världen.

Nu finner ni er själva kapabla att kunna fokusera och hålla kursen allt som ni börjar och slutför de projekt som har varit på is. Var och en av er har minst en gåva att dela med till världen i vilken form den än tar. Ni måste tro på er själva oavsett hur konstigt eller besynnerliga de kreativa idéer som kommer in i ert sinne verkar. Öppna er till de nya idéerna som kommer in i ditt medvetande. Skriv genast ner dessa idéer tillsammans med de datum du fått dem. Gör ett åtagande att se över din journal minst en gång varje vecka, för att friska upp minnet. Ibland kommer mer information komma in till din hjärna när du läser och granskar dina anteckningar. Spela in denna information också. Börja sedan titta efter synkroniseringar som visas i din vardag, då dina guider och änglar kommer in för att hjälpa dig att ta just de idéerna till manifestation. Du måste be om detta stöd varje dag och vara villig att fullfölja den information som kommer till dig.

Det kollektiva mänskliga medvetandet har uppgraderats med den högre energi som har kommit in i jordens atmosfär. Detta är det som orsakar mycket oro inom dem som inte har någon aning om vad som sker i kosmos. Deras liv känns just nu som om de håller på att vändas ut och upp och in och ner, och de strävar efter att förstå varför det är just så. Dessa människor vänder sig till internet för att söka efter svaren och de letar efter de platser av ljus, kärlek och inspiration som har skapats av er som är i linje med ert gudomliga mission och syfte, och som har förberett dessa online fyrar för att hjälpa de arbetssökande att hitta sin väg. Era centra av ljus kommer hädanefter att synas och sökas av en ökande mängd uppvaknande människor. Din större roll på planeten utspelas nu. Som Skaparens ambassadör och sändebud, är din uppgift att lysa ditt ljus som ett exempel för resten av världen. Ditt inre ljus måste vara mer synligt i din yttre manifestation på alla områden i livet.

Dessa tider kräver ett större ansvar från var och en av er allt som ni strävar efter att upprätthålla er högre vision av världen ni önskar att skapa och upprätthålla. Du är den som skapar den! Det finns ingen annan, bara de, liksom du, som villigt ställer upp med att vara i ert ljus och er sanning och dagligen VARA det! Så vi ber er att fortsätta att vara de vägvisarna och banbrytarna; nu är inte tid att vila på lagrarna. Ni har examinerat, ni har klarat testerna av initiering och nu börjar ert arbete på allvar. Vi lovar att det kommer att vara ett arbete som är fyllt med ständigt expanderande glädje, frid och lycka än du någonsin har upplevt tidigare. När varje person handlar och verkar utifrån de högre dimensionerna, verkar bara livet så mycket enklare, mer givande, mer expansivt och mer berikande i alla aspekter av ens dagliga liv. Gör vad som är nödvändigt för att genomföra och upprätthålla detta högre tillstånd av att vara.

Genom att dagligen jorda ditt ljus och det kosmiska ljuset i mitten av jorden, hjälper du alla att återknyta kontakten med sin högre version av sig själva. Alltsom denna återanslutning blir mer frekvent och framträdande, kommer detta resultera i en högre grad av antalet uppvaknande, och hela den kollektiva mänskligheten har befogenhet att bära ett större ljus och vetande i det. Precis som självaste vågorna av jordens atmosfär bär denna stärkande energi, blir alla invånare på jorden uppgraderade till en högre frekvens genom processen att osmos. Det som händer med en person händer verkligen för alla. Ju fler av världens människor som kan leva i ett tillstånd av glädje och underhålla och upprätthålla detta tillstånd av ens varande, desto mer aktiverade och stärkta blir alla på planeten. Hela potentialen i världens befolkning blir upplyft till en högre nivå av funktion, och de gamla sätten att göra saker och uppfatta saker på kommer inte längre att fungera. Detta är när inspirerad kreativitet kommer att blomstra inom varje mänskligt hjärta och mänskligheten kommer att börja leva som det var tänkt på den här planeten.

Tills nästa vecka…

JAG ÄR Hilarion

Översättare: Alexandra Davidsson – www.st-germain.se

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and websites are included.
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Du gillar kanske också...