Hilarion

Hilarion

18 – 25 januari, 2015

Kanal: Marlene Swetlishoff

Kära Ni,

Ni har alla kämpat för att upprätthålla jämvikt allt som de nya energierna plockade fram tankar, sinnestillstånd och känslor som ni inte hade någon aning om att ni hyste inom och ni är nu redo för en större förfining av era fyra lägre kroppar. Det kommer nu att bli mycket lättare att navigera de närmaste dagarna då de flesta av er har nästan avslutat ert renande, helande och samt utrensnande av allt som inte är kärlek från era djupaste och innersta jag. Nu blir vägen framför er fylld av ett större spektrum av ljus som ger ett större perspektiv än vad ni tidigare anammat. En större förståelse för jaget är till förfogande som i sin tur gör det möjligt för en större förståelse för era systrar och bröder som du delar utrymme med i den här världen. Livet får en ny dynamik, fylld med obegränsade möjligheter. Din större klarhet och ditt fokus gör nu att dina tankar och kreativa idéer snabbare kommer till manifestation än någonsin tidigare.

Det som brukade ta år att ges till dig, det som du önskade dig i din livserfarenhet, kommer nu omkring på ett enkelt och harmoniskt sätt. Allt det goda ni har önskat att uppleva i era individuella liv skapas och kommer till er genom universum och Skaparen. Du börjar nu förstå vad livet levt i harmoni med universum och Skaparen var tänkt att vara, en ständigt flödande flod av glädje, fröjd, ljus, färg och kreativitet. De gåvor som du utvecklat och praktiserat i dina vistelser i fysisk form börjar nu komma upp till ytan. Du har stor möjlighet att låta dessa komma till uttryck genom dig nu. Talanger som du bara hade önskat att du hade börjar att uppstå inom dig och överraskar dig med sin uppkomst i dina dagliga uttryck. Var och en av er har unika och fantastiska talanger och färdigheter som har legat gömda under ytan av upplevda personliga begränsningar och dessa är nu upplösta i glömska.

Det kommer att finnas överraskningar och oväntade händelser som inträffar som kommer att föra centrala blixtar av insikt till var och en av er som orsakar att allt förändras i ett ögonblick. Allt som sker inger ett totalt paradigmskifte och du måste försöka att inte motstå vad som än kommer. Håll dig öppen och villig att begrunda och anamma de nya riktningar som kan driva dig till nya höjder. Framgång kommer till dig från frukterna av dina uppriktiga avsikter och ditt högsta goda börjar att manifesteras för dig. Kom ihåg att ge tillbaka tacksamhet och ödmjukhet till världen allt som du får ditt bästa. Saker kommer att ordna upp sig som genom magi för att skapa den verklighet du har sökt. Fortsätt att vara entusiastisk över de nya möjligheter och potentialer, och var optimistisk i din tro på andra så att de också kan komma att blomstra, växa och expandera. Alla runt omkring dig kommer att se de positiva och vackra aspekterna av ditt sanna väsen och kommer att spegla tillbaka dessa till dig.

Tillåt er att nå ut till outforskade områden av självuttryck och titta på dina projekt med ett nytt och mer kreativt förhållningssätt. Ta större risker och öppna upp för nya och annorlunda idéer. Släpp alla återstående gamla rädslor och begränsningar som du fortfarande kan hålla inom och öppna upp till en mer kreativ inspiration. Bredda ditt perspektiv, välj att vara fredlig, tysta ditt sinne och låt universum ta dig till fler alternativ som du inte kan ha varit medveten om innan. Låt universum stödja dig och låt dess inflytande ta dig till möjliga lösningar för att hjälpa till i styrningen mot dina resultat. Var öppet mottaglig, tålmodig och flexibel och fortsätt att vara villiga att ta emot på överraskande och fantasifulla sätt. Fortsätt framåt och håll ett öga öppet för nya och oväntade möjligheter. Du kan bli härligt förvånad över vart de leder dig.

Vet att allt är bra och att endast kärlek omger dig. Förkroppsliga ett nytt sätt att se på livet och världen omkring dig. Du är en strålande, lysande fyr av ljus till alla omkring dig och du ger till andra med din kärlek, visdom och närvaro. Det är dags för dig att skina ännu ljusare och visa världen ditt sanna väsen.

Tills nästa vecka…

JAG ÄR Hilarion

Översättare: Alexandra Davidsson – www.st-germain.se

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe’s credit, copyright and websites are included.
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Du gillar kanske också...