Hilarion via Marlene Swetlishoff, 10 april, 2016

 

hilarion2

Kära Ni!

Er önskan att få uppleva frid i varje aspekt av era liv förutsätter att ni släpper taget om allt som förhindrar denna upplevelse. Det är emellertid ni själva som – genom att observera och blicka inåt – ta er en nödvändig titt på de mönster som fortfarande kvarstår och behöver uppmärksammas. Känn er inte nedslagna om de verkar vara svåra att bli av med från era mentala processer. Ofta är det faktiskt energierna från mass-medvetandet som påverkar era sinnen och som utlöser allt som ännu inte fullständigt har blivit utrensat från ert innersta. Det är varför vi tidigare har kommit med rådet att ni åtminstone en gång i veckan tar er tiden att utföra en total energiutrensningsprocess total energy clearing för att upprätthålla ert höga energifält runtom er.

Ta också varje dag en stund för att bara stå barfota på Jorden och föreställa er att rötter från er kropp växer ner till Jordens mitt. Vår skrivare har köpt en Jordande Matta som hon använder under sina bara fötter medan hon sitter vid sin dator, för att minska effekterna av förhöjd elektromagnetisk energinivå. Varje person måste för sin egen del vidta bestämda åtgärder, på ett sätt som leder till välgörande resultat och som håller er fysiska kropp vid god hälsa och fylld av en känsla av livskraft och välmående. Att bära ett hängsmycke med en Shungite-sten hjälper också mycket, eftersom denna sten kan rena och rensa ut olika negativa tankeformer, samt svåra eller destruktiva energier kan i sin vibration skifta till en högre nivå.

Detta är en tid för nya begynnelser, som kräver av er att ni vidtar åtgärder för att arbeta mot era drömmars uppfyllelse, genom att ni själva håller er målinriktade. Släng allt tvivel åt sidan och sträck er upp mot stjärnorna! Det värsta är nu bakom er och seglatsen framöver kommer att vara jämn och fin, så det är hög tid för er att röra er framåt och ta ert nästa steg. Fokusera på det som ni ÖNSKAR i stället för det som ni inte önskar, då kan ni uppnå allt som ni bestämmer er för. Acceptera endast det allra bästa för er själva, utan kompromisser, en fredlig lösning finns alltid till hands för varje utmaning som hindrar er väg; öppna ert sinne för att omfatta den från ett högre perspektiv, för vi, era guider, strävar alltid efter att inspirera, lyfta upp och stötta er!

Ta er tid att ta del i avkopplande aktiviteter som ger näring till er själ. Att dagligen ge er själva vila är nödvändigt för att ni ska kunna återuppladda er kropp, ert sinne och er själ. Detta omhändertagande kommer att få er att le och lyfter ert energifält till en positiv och högre nivå och det har i sin tur en positiv effekt på alla andra omkring er!

Tillsammans med en total utrensning varje vecka, är det också viktigt att dagligen rensa ut ert chakrasystem. Det finns nu en hel del ”klibbigt skräp” i luftvågorna, som kan ta fäste i ert energifält, vilket sedan behöver mer av er personliga energi och möda att få bort. När ni varje morgon tar er tid att visualisera vart och ett av era sju större chakran snabbt snurrande medsols, håller ni dem på optimalt fungerande nivåer och detta skyddar er från lägre energier, eftersom dessa bara automatiskt kommer att studsa iväg från er, för att ert energifält inte attraherar dem. Så, Kära Ni, att dagligen utöva andlig hygien är mycket viktigt.

Tills nästa vecka. . .

JAG ÄR Hilarion

2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana 

The Hilarion Connection©, Book One available here  

Notice is hereby given that the creation of videos by people other than the author/channel/scribe of any messages from this author/channel/scribe is prohibited unless authorized by her. Permission is given to share this text message on other blogs and websites as long as the text message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and author/channel/scribe’s credit, copyright and live website links are included as the source of the messages.

www.therainbowscribe.com

Thank you for including the above website link when posting this message.

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...