Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 10 april

Judas-Iscariot

Judas Iskariot

Söndag 10 april 2016

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag hälsar till Er alla från ovan. Jag är nöjd med vad ni har åstadkommit, kära Jordbor. Ni går framåt steg för steg nu med fonderna och valutaförändringarna. Det har varit en bra början på det här året. Allt löper på som beräknat. Saker och ting sker precis när det är dags för dem att ske. Det är då allt löper smidigt utan för många störningar. Ni har varit mycket lyhörda och förstående för hur saker och ting bäst kan hanteras för att undvika onödiga problem som annars lätt kunde uppstå. De smärre problem som ändå har uppstått har ni lätt kunnat överbrygga.

Det ser ljust ut för människorna på jorden idag. De kan snart glädja sig åt en värld med större resurser och fred för alla människor. Freden kommer även att omfatta djuren och naturen. Alla levande varelser på jorden lider idag, men nu är stunden kommen för att ändra på detta. Allt levande ska respekteras för sin särskilda gåva och visdom. Vi är alla perfekt skapade och ingen är förmer eller mindre än någon annan.

Dessa gåvor är det dags att ta fram nu, kära Jordbor. Nu är det dags att handla efter den vetskap som du har. Följ ditt hjärta och din väg kommer att ligga där ljus och klar. Det kan helt enkelt vara att stiga upp en bit i din frekvens eller ska du satsa på något helt nytt? Vad är det ditt hjärta vill? Vill det se något nytt och kreativt i ditt liv eller vill det gå kvar i gamla hjulspår? Vilket ger dig bäst skjuts framåt i din egen utveckling? Jag betvivlar att de gamla hjulspåren ger dig den skjuts som du behöver. Ta chansen när du möter någon eller något som kan leda in dig på den dröm som du bär djupt därinne. Kroppen reagerar med olika åkommor om den inte trivs i den situation som den befinner sig i. Kroppen reagerar på din själs önskningar och blir utmattad i kampen mellan din själ och ditt ego. Slå ett slag för er själ nu, kära Jordbor. Den har inte tid att vänta längre, den vill vara med på tåget i jordens stora transformation. Den vill bidra med allt det som den kom ned för att bidra med.

Varenda själ på jorden behövs nu för att underlätta hela denna stora transformation av jorden och dess ytvärld. Varje liten tanke och handling som görs för sig själv och jordens bästa kan förändra mer än du tror. Du är på väg att bli din egen mästare i att behärska och förstå dina tankar och känslor. Du har då också möjlighet att ändra dem, så att de gagnar dig och jorden på bästa sätt. Har du bara förstått och insett hur viktigt det här är, så har du alla möjligheter att arbeta med dem på ett adekvat sätt. Det är den här träningen som nu läggs på alla ljusarbetare, då det är viktigt att ni lägger grunden för den här nya världen. En av grundprinciperna kan vara att behärska sina tankar och känslor och kunna transformera om dem i positiv riktning. Ingen begär att ni ska kunna det tillfullo nu, men intresset för att kunna tillämpa det i större och större utsträckning vore tacksamt att rekommendera.

Vi har sagt det förut, era tankar och känslor är viktigare än vad ni någonsin tror eller förstår. En stor mängd ljusa tankar och känslor kan stjälpa båten på rätt sida, så att den inte gå på grund. Transformationen kommer att gå som en dans när fler och fler sänder sina positiva intentioner och vibrationer in i det kollektiva fältet.

Jag sänder Er all min kärlek och fasta tro på Er egen inre förmåga.

Judas

Du gillar kanske också...