Hilarion via Marlene Swetlishoff, 16 oktober

hilarion2

Hilarion via Marlene Swetlishoff, 16 oktober

16-22 oktober, 2016

Älskade Ni,

Många av er känner effekterna av skiftet. Ni vet inom er själva att ni har transformerats. Ni vet inom er själva att något betydelsefullt har skett och detta är ett fantastiskt tillfälle att fira! När ni integrerar detta skifte kommer ni att uppleva stunder då ni är mycket sömninga och vi ber er att följa er kropps direktiv och vila, för det är viktigt så att ni kan assimilera och integrera energiinfusionerna som har skett inom er. Om ni vaknar och märker att er ryggrad är ömmar, betyder de att ni har fått ta emot stora nedladdningar av energier som aktiverar strängar av DNA och när detta sker, är det också ett annat tecken för er att vara snälla mot er själva, att tillåta er vila och återhämtning och assimilering.

Gå inom er och hitta stillheten, för det hjälper mycket. När det sker, är det en mycket bra idé att dricka mer vatten. Ära er själva, behandla alltid er själva på det sätt som ni skulle förvänta er att den bästa vännen i ert liv skulle behandla er. Ni är mycket väl värda denna ansträngning och denna respekt. Många av er hittar energin och ert fokus för att slutföra projekt som har legat på is och tagit lång tid att slutföra. Ni märker att detta nu sker i rekordfart. När detta sker vet ni, Älskade Ni, att timingen är rätt för vad ni gör att komma fram i världen. Var i frid med allt som sker runt er. Vet att oavsett vad som sker i världen runt er, är ni alltid älskade, stöttade och skyddade. Ni är alltid omgivna av skyddsänglar.

Det är mycket turbulent energi som rör sig över planetens ansikte. Dessa energier är i det kollektiva medvetandet, energier av kaos, rädsla, strid, oro – energier från dem som förlorat, de som har upplevt en plötslig väderförändring som har tagit från dem allt som de hållit kärt. Det finns många människor i krigsdrabbade länder som konstant ber om att fred kommer till deras liv och deras land. Det är ett inflöde av kosmisk energi som har rörts in i denna blandning och så, Ljusarbetarna i världen är ombedda, som vanligt, att hålla sitt Ljus, bibehålla ert lugn i stormen. Vet att er position på jorden är förutbestämd så att ni är i området ni behöver vara med ert Ljus för att föra in stabilitet till området.

Var och en av er är som en nyckel – en punkt som vi kan se på och aktivera och koppla samman för att skapa stabilitet på och inom planeten. Så, ni förstår, Kära Ni, ni tjänar ett större syfte än ni någonsin föreställt er. Ni är våra målstolpar – ni är våra fyrar i mörkret som banar sin väg upp i atmosfären. Vet att det nu släpps, mörk energi av rädsla från århundrade efter århundrade blir rensat med en häpnadsväckande och accelererande hastighet och detta är bra för alla, i slutändan. Så vet att detta är en tillfällig situation, att det är nödvändigt för att dessa energier ska komma till ytan så att de kan transmuteras och transformeras till ett stort Ljus för att användas för det högsta bästa för alla.

Vi är så tacksamma att detta sker och det är tack vare er, Kära Ni. När ni ser ert aurafält från det högre perspektivet, ser vi att era Ljus har blivit kristallina, att färgerna som omger er är klara och rena och lysande. Då ni strålar klart har många av er tagit på er många färger, regnbågsfärger och detta hjälper till i den stora bilden för Jorden, för när vi från de högre rikena kan komma in och dirigera Ljuset och färgen på strålen som behövs för att få till en accelererad och mer fridfull förändring i vissa områden av världen. Vi är så tacksamma för er närvaro på planeten.

Det sker mycket healing inom varje individ. Många saker kommer samman, många aspekter av er varelse förenas nu och detta skapar större frid inom er. När det finns frid inom er, kan healing ske på alla nivåer av er varelse. Detta är vad som nu sker för var och en av er. Att be om assistans med detta hjälper att få det i fokus. Det finns många änglar och healingteam som omger var och en av er och hjälper er i alla fasetter av ert liv, fysiskt, mentalt, emotionellt, spirituellt och ja, finansiellt. Saker och ting ser bra ut – vet detta och förlora aldrig hoppet.

Vi ber er, Ljusarbetarna, att sända den rosa strålen av Gudomlig kärlek till Jordens närverk, in i den centrala kärnan av Jorden så att energin av Gudomlig kärlek genomsyrar ytan av planeten, så att den genomsyrar den kristallina diamantkärnan inom Jorden och detta kommer göra att torusen som omger Jorden distribuerar denna Gudomliga rosa stråle av kärlek. Allt är bra, kärleken finns i överflöd. Om det som kommer från Jorden genom era ansträngningar går samman med de kosmiska kärleksstrålarna kommer det att bli lättare för dem som precis vaknar upp, det kommer bli mer frid inom dem och utanför dem. Fred kommer att finnas i många fickor av världen och dessa kommer att växa och expandera tills det är fred på denna planet! Det sker, håll denna vision!

Till nästa vecka…

JAG ÄR Hilarion

2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

The Hilarion Connection©, Book One available here  

Notice is hereby given that the creation of videos by people other than the author/channel/scribe of any messages from this author/channel/scribe is prohibited unless authorized by her and the same applies to the publishing of her articles in a magazine. Permission is given to share this text message on other blogs and websites as long as the text message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and author/channel/scribe’s credit, copyright and live website links are included as the source of the messages.

www.therainbowscribe.com

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...