Rådet via Ron Head, 13 oktober

Ron Head

Rådet

via Ron Head

13 oktober, 2016

”Kommunikation”

Det ämne som vi idag önskar tala med er om, är kommunikation. Men detta är inget meddelande om någon sedvanlig kommunikation, som riktar sig till en allmän publik. Detta handlar om dig, läsaren av denna text, och vår kommunikation med dig.

Många av er tänker, när ni läser detta, att Rådet inte talar till er. Ni tänker att Rådet är en instans som kommunicerar genom och till en begränsad mängd av er på planeten. Ändå har vi ansträngt oss en hel del för att förklara att vi är en instans som är sammansatt av guider, lärare, mästare och ljusvarelser som arbetar genom alla och envar av er, för att få er värld till en medvetenhet om det större medvetande som ni är.

Det finns också en möjlighet att du som individ fortfarande kanske tänker att vi på något sätt skulle vara separerade från dig, att du inte är sammanlänkad med oss, eller att du av någon anledning inte är förmögen att ta emot våra meddelanden.

Dessa är alla missförstånd. Nåväl, idag säger vi inte att ni plötsligt ska bli kanaler, likt dem som ni läser eller lyssnar på, de som sprider våra meddelanden runtom jordklotet. Fastän vi vet att ni kan göra det, så vet vi att ni kanske inte önskar det. Vad vi önskar att ni ska veta, är att det just nu håller på att bli allt lättare för er att vara i direktkontakt med den vägledning och visdom som personligen finns tillgänglig för er. Och om vi får, låt oss förklara lite varför det är på det viset.

Ni har fått höra att vi, som era guider, lärare och era högre jag, alltid finns med er. Ni har gång på gång fått höra att ni aldrig är ensamma. Och ni mediterar, ber och efterfrågar ständigt vägledning. Ändå tror ni att ingenting händer. Och däri ligger problemet, förstår ni. Vi svarar faktiskt. ”Men jag kan inte höra något!” Nej, det gör ni inte. Nåväl, vissa av er gör det. Men de flesta av er är inte klarhörande – ännu.

Det här är det som sker för dem av er som håller på att börja ta kontakt, att inse sin förbindelse med oss. Var medvetna om att den slöja som har separerat er från oss, vid den här tiden är så tunn, att den nästintill är i trasor. Ett annat sätt att konstatera detta, är att det fält som er värld nu existerar i, befinner sig i en så hög frekvens att ni lätt förmår ’tona in er’ till oss. Men många börjar också bli alltmer medvetna om ett inre stötande, som är vårt sätt att svara er. Detta är den ’lilla, stilla rösten’. Den kommer nästan aldrig att bli ett vrål rakt i örat på er. Det är mycket lätt för er att bara bortse från den, som om den bara vore er inbillning. Det är mycket lätt för er att aldrig lyssna efter den överhuvudtaget.

Det som saknas är faktiskt bara en sak. Tillit. Först måste du veta att vi finns inombords. Du måste lita på att du blir hörd och får svar. Och du måste ha tillit till att du har förmågan att känna svaren.

Förvänta dig inte att vakna upp i morgon och ha denna vetskap och att tilliten plötsligt ska vara en del av dig. Naturligtvis kan det faktiskt hända. Men var och en av er måste börja från den punkt där ni står. Ha en förväntning om att med din avsikt börja få förståelsen om att vi arbetar med dig, för att upprätta denna kommunikation som vi talar om. Högst sannolikt kommer den att börja med små ’sammanträffanden’ och synkroniciteter. Gör det till en vana för dig att se efter dessa och att för dig själv kommentera dem.

Som nästa steg vill vi be dig att du ska utveckla en vana att be om det du behöver. Börja med små saker som du vill att ska inträffa idag. Ditt mål är att få små framgångar, som bygger upp tilliten till att linjen för kommunikation med spirit faktiskt är öppen och fungerar. Tillit, förstår du, är något som är uppbyggt på erfarenhet. Så börja i liten skala och jobba på att bygga upp denna tillit. Be om tecken. Mynt och fjädrar på din väg kanske kan verka tokigt, men de har sitt syfte. Parkeringsplatser kan också ha sitt syfte. Se efter upprepande siffror, som 11:11 eller 777 osv.

När du har fått igång denna process och börjat se att den fungerar, kommer du strax att upptäcka att du inte ber om saker när du talar med spirit. Du uttalar intentioner. Och du upptäcker att det inte bara är effektivt, utan det är det mest effektiva sättet att leva på. Och det beror på att du verkligen är mästaren i din egen värld. Det finns inget behov för dig att be om det du behöver, när du inser att du är en älskad och värdig facett av Allt Som Är. Det enda du då behöver veta är att det bästa och enklaste sättet för dig att gå vidare, är med en avsikt att vara det bästa du kan vara för dig själv och för Allt.

Vid den här tiden finns det bokstavligen tusentals och åter tusentals som går igenom upplevelsen av att bli uppmärksamma på de saker som vi precis har diskuterat. Och om du är en av dem, så firar vi med dig. Om du inte är där riktigt än, se dig omkring och se om det inte finns några tecken på att någon i din närhet är det. Spendera tid med de människorna. Du kommer att upptäcka att förändringar som dessa smittar av sig. Och när du blir smittad, kommer det att spridas vidare på grund av dig. Du behöver inte vidröra någon. Det smittar av sig till dem som finns runtomkring dig.

Var kärleksfull. Var glädjefylld. Och tro aldrig att du är ensam. Vi finns i ditt hjärta.

 

There are two published books available on Amazon that contain the collected messages received by Ron Head (that’s me). The first is The Wisdom of Michael, available HERE, and the second is It Rings True, Available HERE. A third book is being compiled now.

 

 

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/

 

 

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...